Pataniscas de bachalau (turtite de cod)

de cristeena20 in Peste, 31 Oct 2012 | 4307 vizualizari

 

E o gustare sau un aperitiv foarte bun din peste cod.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cod
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 100 gr coriandru
  • 50 gr faina
  • 4 oua
  • ulei
  • 1 lta ferment
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pataniscas de bachalau (turtite de cod):

1. Fierbem codul. il curatam de oase si piele  si se desface marunt (se zdrentuieste).Pastram apa de las peste.

2. se toaca ff fin ceapa si se inabusa la foc moderat cu ulei de masline. Adaugam usturoiul pisat. Adaugam codul bachalau si coriandrul.

3. Amestecam ouale cu faina , fermentul si amestecam pana obtinem o crema fina, fara granule de faina. Daca e nevoie  mai adaugam din apa de pe peste. Amestecam cu compozitia de peste si potrivim de sare, piper.

4. Incingem ulei in tigaie si cu ajutorul unei linguri de supa facem turtite care se prajesc in ulei. Se scot pe prosop de hartie absorbant. Se serveste cu sos se usturoi dupa preferinta. Noi am mancat alaturi de salata de fasole uscata cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pataniscas de bachalau (turtite de cod)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]