A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cu crema de vanilie si...

Postat de: Sidy in Prajituri

Blatul nu l-am facut asa cum il face Simona ci l-am facut asa cum il fac eu de multi ani si nu-mi da gres niciodata.(asta nu inseamna ca al ei nu ar iesi bine....) Separam galbenusurile de...Citeste continuarea

Paprikas de ceafa afumata

Postat de: mitinita in Porc

Calim ceapa si ceafa afumata taiata cuburi. Adaugam boia de ardei si pasta de tomate. Amestecam si avem grija sa nu se arda boiaua de ardei, gustul se va schimba si va deveni amara. Adaugam...Citeste continuarea

Prajitura Dobos

Postat de: Maria68 in Dulciuri

Din ingredientele pentru foi se face un aluat potrivit( care sa se intinda usor). Se imparte in 5 parti .Se intinde cate  o foaie si se coc pe dosul tavii.   Crema se pregateste...Citeste continuarea

Piept de Curcan cu Legume

Postat de: BuburuzaBubu in Curcan

Condimentam carnea de curcan cu sare si piper si o tavalim prin faina. Intr-o tigaie cu peretii inalti, se incalzeste 3 linguri de ulei, se pune pieptul de curcan si se rumeneste pe toate...Citeste continuarea

Perisoare cu sos de legume si cus cus

Postat de: privatelaura in Pui

Legumele se spala si se taie cubulete, morcovul se rade, usturoiul se zdrobeste un pic.  Intr-o tigaie mare si adanca se pun la calit legumele cu un pic de ulei din conserva de rosii...Citeste continuarea

Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj

Postat de: cristeena20 in Pui

- Pulpele de pui de tau in 3-4 bucati (depinde de marime)- se pun pe gratar , se rpajesc bine. - arpagicul se fierbe in apa clocotita cu coaja si se scoate intr-un bol cu gheata cu apa- apoi...Citeste continuarea

Prajitura de portocale

Postat de: cristeena20 in Prajituri

Amestecam foarte bine galbenusurile cu zaharul si coaja de portocala razuita , adaugand treptat uleiul. Adaugam apoi  sucul de portocala . Batem albusurile spuma si incorporam la...Citeste continuarea

Profiterol

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Pentru aluat am pus apa la fiert cu vanilia,cand a dat un clocot am adaugat untul si sarea si am asteptat sa fiarba iar.Am luat de pe foc,am adaugat faina si am amestecat pana nu s-a mai lipit de...Citeste continuarea

Potcoave cu vanilie si migdale

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Margarina am frecat-o bine-bine cu zaharul, pana zaharul s-a topit iar compozitia a devenit ca o spuma. Am adaugat migdalele macinate, zaharul vanilat si oul, amestecand continuu. La urma...Citeste continuarea

Pilaf cu ciuperci

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de post

Ceapa se caleste in putin ulei, pana devine aurie, apoi se adauga ciupercile si se lasa sa se caleasca impreuna pana scade zeama pe care si`o lasa ciupercile. Cand ciupercile sunt gata...Citeste continuarea

Placinta cu bostan

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Mai intai am framantat aluatul dupa care l-am acoperit cu un prosop si l-am lasat sa creasca. Am curatat bostanul,l-am dat pe razatoarea mare dupa care l-am pus intr-un ceaun impreuna cu untul...Citeste continuarea

Pizza cu pasta de bruschette

Postat de: mitinita in Pizza

Intindem aluatul de pizza pe forma de copt si il ungem cu pasta de tomate. Aplicam pasta de bruschette,apoi sunca taiata betigase. Adaugam porumbul ,ciupercile feliate si cascavalul ras....Citeste continuarea

Prajitura cu banane, seminte de in...

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar, iar galbenusurile cu 1/2 cana zahar, pana cand acesta este aproape dizolvat.  2. Peste galbenusuri punem...Citeste continuarea

Placinta cu branza sarata

Postat de: jolygina in Prajituri

Pregatim branza ,o sfaramam cu fursculita sau o putem da pe razatoare ,o amestecam apoi si cu branza dulce ,adaugam zaharull si amestecam bine iar la farsit adaugam ouale batute bine Cand...Citeste continuarea

Prajitura Tosca

Postat de: ela in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,apoi adaugam in ploaie zaharul si le mixam bine.Incorporam treptat macul,nuca de cocos,faina si praful de...Citeste continuarea

Pui Jjajang

Postat de: mitinita in Pui

Punem toate legumele impreuna cu pieptul de pui intr-o cratita si adaugam 100 ml de apa. Lasam sa fiarba, cand s-au facut si carnea si legumele, amestecam jjajangul cu 100 ml de apa, punem in...Citeste continuarea

Prajitura " Alba ca Zapada"

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Am sa incep prin a va spune ca laptele de orez il puteti prepara simplu acasa din 3 linguri de orez facut faina la masina de cafea apoi amestecat la blender cu 1 pahar de apa...simplu nu-i asa? :)...Citeste continuarea

Peste cu cipsuri de cartofi

Postat de: andreea_angelo in Crap / Caras

Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit...Citeste continuarea

Pizza turceasca

Postat de: Retetegg in Pizza

Punem faina cernuta intr-un bol. Adaugam sare si zahar. Drojdia o dizolvam in lapte caldut si o adaugam peste faina. Punem uleiul si  framantam un aluat elastic dar nu foarte moale....Citeste continuarea

Prajitura cu struguri

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Untul la temperatura camereu l-am mixat impreuna cu zaharul, pana a devenit o crema. Am adaugat ouale pe rand, mixand continuu. Faina am amestecat-o cu praful de copt, apoi am incorporat-o...Citeste continuarea

Paine premix cu seminte

Postat de: Sim0naWorld in Piine

Am amestecat faina cu semintele. Drojdia am desfacut-o in putina apa calduta. Am adugat peste faina, amestecand mereu: drojdia desfacuta, iaurt, ou, iar la urma uleiul de masline. Am framantat...Citeste continuarea

Pastrav in folie la cuptor

Postat de: Sim0naWorld in Pastrav

Pastravul l-am curatat si spalat bine, apoi l-am sters cu servete de bucatarie. I-am dat sare si l-am lasat cca 1 ora sa-si i-a sare. L-am spalat si sters din nou. Am sarat si piperat interiorul...Citeste continuarea

Paine cu faina neagra

Postat de: sufletista in Piine

Faina o amestecam cu sare, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia si putin zer caldut, oul batut inainte. Incepem sa framantam adaugand treptat zerul, framantam cca 5 minute, dupa care adaugam...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: sufletista in Dulciuri

Amestecam faina cu sarea si zaharul, facem gaura in mijloc, adaugam praful de copt dizolvat in otet, galbenusurile amestecate inainte, untul moale si amestecam adaugand treptat apa. Framantam o...Citeste continuarea

Paste Carbonara

Postat de: panacris in Fusilli

Se pun intr-un vas adanc cca 3 l de apa rece cu putina sare la clocotit. Se adauga pastele, lasandu-se la fiert dupa primul colcot, la foc mediu cca. 8 minute. Intre timp se taie marunt, cele 3...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si nucsoara

Postat de: mitinita in Prajituri

Tapetam tava cu unt si pesmet. Taiem merele in cubulete si le adaugam in tava,presaram si cateva chips-uri de mere. Ouale le batem cu zaharul,apoi adaugam faina,praful de copt si nucsoara....Citeste continuarea

Pulpe de pui la tava

Postat de: rhapsody in Pui

1. Spalam pulpele si le punem in tava. 2. Intindem peste ele boiaua, sarea si piperul. 3. Punem in tava vinul si apa, acoperim cu o folie de aluminiu. Gaurim folia de aluminiu din loc in...Citeste continuarea

Prajitura "Kinder Pinguin"

Postat de: miremirc in Prajituri

Blat : albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam galbenusurile, zaharul, si zaharul vanilat, uleiul treptat, mierea , laptele, iar la final ingredientele uscate : faina amestecata cu...Citeste continuarea

Placinta cu nuca, mar si rahat

Postat de: adasev12 in Dulciuri

Lasam foile sa se decongeleze la temperatura camerei. Nuca o macinam si o indulcim dupa gust. Merele le dam pe razatoarea mare, cu coaja cu tot...nici nu se va simti...si e pacat sa pierdem...Citeste continuarea

Pulpe la cuptor

Postat de: andreea_angelo in Pui

Pulpele se parlesc un pic,se spala,se condimenteaza si se cresteaza un pic pe spate. In cuptor,in partea de jos se pune o tava cu apa, pulpele se aseaza pe gratarul aragazului pe mijloc, se...Citeste continuarea

Prajitura cu suc de rosii si crema...

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Mod de preparare foi: Se amesteca ingredientele pentru foi si se incorporeaza faina treptat,pana ce aluatul se poate intinde. Se imparte in 4 bucati ,se intind din ele foi si se coc pe...Citeste continuarea

Pilaf de orez cu piept de pui pane...

Postat de: angelika in Pui

Pentru început mă ocup de pieptul de pui pe care îl feliez , îl sărez , îl piperez. Într-un castron fac un aluat din 2 ouă ,făină şi apă minerală ,sare ,...Citeste continuarea

Pui la cuptor umplut cu ficat si mar

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Puiul se unge bine cu ulei de masline, se adauga condimentele pe ambele parti, facem niste mici incizii unde adaugam felii de usturoi, dupa care se pregateste umplutura. Ficateii de pui se taie...Citeste continuarea

Pastrama de vita in sos de rosii

Postat de: Sim0naWorld in Vita

Carnea de vita, care in prealabil a fost condimentata cu cimbru, sare si boia, iar apoi afumata, am taiat-o in bucati potrivite si am lasat-o cca 30 minute in apa. Intr-o tigaie groasa am pus...Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii

Postat de: gatiticuspor in Penne

Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute. Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in...Citeste continuarea

Penne cu carne tocata

Postat de: AnyCostescu in Penne

Se pun pennele la fiert in apa clocotita cu sare. In acest timp se face sosul. Ceapa se curata si se caleste pana devine lucioasa. Se pune carnea tocata peste ceapa si se lasa sa se caleasca...Citeste continuarea

Pastai cu carne de porc

Postat de: adasev12 in Porc

Mai intai am pus la fiert o oala cu apa si cand a dat in clocot, am turnat pastaile congelate, am lasat 4-5 minute si am pus inapoi la foc, am fiert cam 20 minute. Carnea am taiat-o bucatele,...Citeste continuarea

Porumbei cu orez si bureti de padure

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

- Portionam porumbeii ; tocam marunt ceapa si o calim cu cativa catei de usturoi pisati in ulei de masline. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete marunte (doar pentru gust), apoi baconul si carnatul...Citeste continuarea

Prajitura cu fulgi de cocos si...

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Batem albusurile spuma cu zaharul  tos pana cand acesta se dizolva. Incorporam nuca de cocos si faina cernuta putin cate putin in albusuri, cu ajutorul unei spatule. 2. Punem compozitia...Citeste continuarea

Pain rustique-Paine rustica

Postat de: mitinita in Piine

Intr-un bol punem drojdia,apa calduta si lingura de zahar. Lasam deoparte 5 minute,apoi adaugam faina si uleiul de masline si framantam un aluat. Adaugam si sarea si mai framantam 5 minute....Citeste continuarea

Piure de cartofi cu afumatura si...

Postat de: andreea_angelo in Porc

Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert. Carnea afumata (eu am folosit scarita, deci am fiert-o inainte sa o pun la calit) o punem la calit pt cateva minute, dupa care adaugam si gogosarii...Citeste continuarea

Peltea din gutui

Postat de: botcrina in Dulceata / Gem

Se curata gutuile de coaja, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Peste ele stoarcem o jumatate dintr-o lamaie si razuim putin din coaja. Fiarbem pana apa de...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si aluat ras (de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Incepem cu umplutura : Merele le spalam si le curatam de coaja. Le dam pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi le stoarcem sucul. Intr-o tigaie punem uleiul. Adaugam merele si zaharul (puteti pune...Citeste continuarea

Prajitura Tavalita cu nuca de cocos

Postat de: diana_k in Prajituri

Se pune la fiert zaharul, untul si laptele. Cand incepe sa fiarba se da deoparte. Se opresc 15 linguri pentru glazura si se amesteca cu cacaoa,  restul compozitiei se lasa la racit. In...Citeste continuarea

Pizza la wok

Postat de: Satisfyyourcravings in Pizza

Drojdia se fărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.  Într-un bol se așează făina, se face o mică...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor cu sos de...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele de pui se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline iar intr-o tava termorezistenta se adauga putina apa si vin alb.Se lasa 30 minute(pana se rumeneste pielea).In sosul format am...Citeste continuarea

Piept de porc pe pat de legume la...

Postat de: privatelaura in Porc

Pieptul de porc se spala, se cresteaza si se condimenteaza cu sare, rozmarin si usturoi. Legumele se spala si se taie cubulete. Ceapa si prazul se taie rondele, ciupercile se pun intregi....Citeste continuarea

Pulpe de pui cu salata orientala

Postat de: Creatsa in Mancaruri cu carne

Am spalat bine pulpele si le-am curatat,le-am uns cu uleiul de masline,le-am condimentat bine si le-am bagat la cuptor acoperite cu  folie timp de 50-60 min apoi le-am descoperit si le-am...Citeste continuarea

Prăjitură cu gem și nucă -...

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Într-un castron cernem făina cu praful de copt. Adăugăm sarea, zahărul și amestecăm până la omogenizare. Margarina se taie cubulețe mici și se adaugă peste făină,...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu branza de vaci

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Curatam, spalam si fierbem cartofii. Cand sunt inca fierbinti ii pisam si adaugam pe rand unt, lapte foarte fierbinte, sare dupa gust, iar in final branza de vaci. Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]