Piftele de peste cu pireu

de -tony- in Peste, 13 Dec 2012 | 5072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piftele :
  • 300 gr peste de mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • paine inmuiata in apa(si stoarsa bine)
  • salvie
  • busuioc
  • Pentru pireu:
  • 6 cartofi
  • 1 pahar lapte
  • 80 gr brinza philadelphia
  • 50 gr unt
  • 50 gr parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de peste cu pireu:

Se curata pestele foarte bine de oase. Oasele mici le scoatem cu ajutorul unei pensete. Se spala si impreuna cu celelalte ingrediente se dau prin masina de tocat. La compozitia rezultata adaugam condimentele dupa gust.

Intr-o tigaie punem ulei si cind acesta este incins se fac bilute din aluat si se prajesc. Se scot pe un servet de hirtie pentru a elimina uleiul in exces.

Pentru pireu,curatam cartofii de coaja,ii spalam ,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cind s-au fiert,se piseaza si se adauga untul,brinza,si laptele putin cite putin amestecind in continu. La urma adaugam si parmezanul si sare dupa gust.

TIPS-URI

1

in pireu se poate pune si putin marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de peste cu pireu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

andreea_angelo 1

14.12.2012, 12:37

wauuu,ce bune tre sa fie

mirela0911 1

14.12.2012, 15:45

tare bune!

mena29 1

15.12.2012, 23:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de stiuca