A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

Postat de: CramaHaiducilor in Rata

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume...Citeste continuarea

Perisoare cu sos de rosii

Postat de: miha in Pui

Carnea o tocam, apoi o amestecam cu morcovul dat pe razatoare, ou si orez. Saram si piperam dupa gust. Formam chiftelutele cu mana unsa cu ulei si le punem la fiert in apa cu sare. Le fierbem la...Citeste continuarea

Paine dulce cu piersici si migdale

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat drojdia maruntia, fructoa si apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald.   Am adaugat treptat...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie si...

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Se seapara ouale. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, iar cand compozitia sta bat, se adauga bicarbonatul stins si galbenusurile pe rand. La final am pus faina in ploaie, amestecand cu o...Citeste continuarea

Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker

Postat de: RoXx in Prajituri

Intr-o cratita se fierbe untul impreuna cu sucul de la ananas. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga cele 2 pungi de biscuiti (din cutie) pisati, pana se uda toti. Se aseaza in forma care...Citeste continuarea

Prajitura cu cacao si budinca de...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Pentru inceput se prepara budinca. Se dizolva praful de budinca in cateva linguri de lapte, iar restul se pune la foc impreuna cu zaharul intr-o craticioara mai larga. Cand acesta fierbe se adauga...Citeste continuarea

Pulpa de porc cu cartofi la cuptor

Postat de: corina241 in Porc

Spalam carnea si o portionam,cartofii ii curatam de coaja apoi taiati in bucati.Punem totul in punga si condimentam cu sare,piper,mararul si cimbrul uscat.Presaram si 1 lingura ulei de...Citeste continuarea

Prajitura Raffaello

Postat de: corina241 in Prajituri

Blatul: Albusurile se bat spuma tare,adaugam zaharul si mixam pana obtinem bezeaua lucioasa. Galbenusurile se freaca cu uleiul si incorporam in bezeaua lucioasa. La sfarsit faina,nuca de cocos...Citeste continuarea

Pandispan

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Laptele il punem pe foc cu o cana de zahar si il lasam pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam o cana cu zahar....Citeste continuarea

Piept de pui in sos curry, reteta...

Postat de: alba_zori in Pui

Preparare Piept de pui in sos curry, reteta aromata si delicioasa Foarte simplu: 1.Spalam pieptul de pui si il frecam cu jumate de lamaie si apoi cu sare ca sa nu aiba miros,iar spalam si...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor...

Postat de: timea in Pui

Curatam si spalam ceapa si cartofii si taiem totul in doua. Asezam apoi jumatatile de cartofi si ceapa in vasul de lut si stropim cu ulei de masline. Presaram sare si piper si asezam frunzele de...Citeste continuarea

Portofele cu branza in sos de...

Postat de: Sidy in Porc

Portionam nuca de porc in patru bucati si crestam in fiecare cate un buzunar, cu ajutorul unui cutit ascutit. Ceapa o curatam si o tocam marunt Mararul verde si patrunjelul le tocam marunt....Citeste continuarea

Pui sud-american

Postat de: Zamfira in Pui

Spalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp...Citeste continuarea

Pui jamaican

Postat de: Zamfira in Pui

Spalam si portionam puiul sau pieptul de pui il feliem subtire si-l batem ca pentru snitele. Curatam si spalam ceapa, o feliem, adaugam cimbru, sare, piper si bucatile de carne. Amestecam...Citeste continuarea

Pastrav in crusta de malai

Postat de: corina241 in Pastrav

Pestele se curata de solzi si de mate,apoi se spala foarte bine.Dam cu sare si lasam la frigider 2 ore. Pregatim malaiul amestecat cu sare(noua ne place crusta sa fie sarata). Punem uleiul...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si cocos

Postat de: rodicamaria in Prajituri

Fulgii de nuca de cocos se amesteca cu laptele si se pun pe foc mic pana este absorbit tot laptele(5 min) apoi se lasa deoparte amestecand din cand in cand pana se raceste. Galbenusurile se...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

pt foi: bati albusul spuma cu zaharul. freci galbenusurile, apoi le adaugi in spuma de albus. pui uleiul, laptele, esenta, si faina impreuna cu praful de copt. pt umplutura amesteci...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: bahna_violeta in Dulciuri

Pentru aluat: Amestecam faina cu drojdia si lasam 5 minute sa se odihneasca,dupa care punem oul,zaharul,esenta si o cana de apa calduta framantam bine dupa care lasam sa creasca aprox o ora....Citeste continuarea

Peanut caramel brownies

Postat de: Poliana in Prajituri

Stiti care e partea cea mai grea la prajitura asta? Asteptarea...dada, pentru ca se face foarte usor, nu necesita foarte mult timp de coacere, dar in schimb trebuie lasata la racit la temperatura...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: miha in Pizza

Aluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta. Intr-un castron punem faina alba si cea de secara, sarea si uleiul. Adaugam drojdia dizolvata si restul de apa si...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt

Postat de: miremirc in Prajituri

Punem stafidele intr-un bol mic si le acoperim cu rom .(2 ore) Foile de placinta le scoatem de la congelator si le lasam la temperatura camerei sa se dezghete (aproximativ 1 ora si jumatate) ....Citeste continuarea

Prajitura cu mac, cocos si glazura...

Postat de: iriniuk in Prajituri

Blatul : se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga macul, esenta, fulgii de cocos, si faina si se amesteca usor cu o...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Untul se mixeaza cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile si mixam dupa fiecare. Adaugam laptele, praful de copt si treptat faina. Framantam o coca care o invelim in folie alimentara si dam la...Citeste continuarea

Prajitura turnata cu branza

Postat de: lacrimioara in Prajituri

Ouale se freaca cu zaharul pana devin ca o crema, dupa care adaugam uleiul treptat. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt putin cate putin si laptele. Trebuie sa fie un aluat care sa...Citeste continuarea

Paste la cuptor cu sos de rosii,...

Postat de: Elena_Daria in Paste

Sosul de rosii: Ceapa o tocam marunt, iar morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Usturoiul ii curatam si il pisam sau il tocam marunt, marunt. Punem uleiul la incins intr-o...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac

Postat de: Ela68 in Prajituri

 Mai intai curatam dovleacul de coaja, se rade si se caleste impreuna cu zaharul si untul, lasandu-l pe foc pana scade, insa nu trebuie sa se terciuiasca, ci numai sa se inmoaie. Se lasa la...Citeste continuarea

Prajitura cu branza de vaci

Postat de: postavaru in Prajituri

Incepem cu pregatirea primei compozitii. Mixam bine ouale cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam apoi uleiul in fir subtire iar apoi laptele. Amestecam faina...Citeste continuarea

Paine pufoasa cu ulei de masline

Postat de: bahna_violeta in Piine

Inmuiem drojdia in apa calduta, punem amestecul peste faina, punem sarea uleiul si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de peretii vasului. Lasam la dospit aproximativ o ora. Dupa ce a...Citeste continuarea

Painici cu ciocolata

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Cernem faina intr-un bol mai mare, adaugam sare, zahar, coaja de la 1 lamaie. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, sana si amestecam cu o lingura. Adaugam untul topit si racit si incepem sa...Citeste continuarea

Paine impletita cu branza, gogosar...

Postat de: Poliana in Aperitive / Garnituri

Aluatul il puteti face manual sau la masina de paine. Eu am ales sa-l fac manual ca sa ajustez compozitia dupa cum 'simt' eu ca e bine. Voi sa-l faceti cum va este mai comod si mai la indemana;)...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce si zmeura

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele pentru blat, se pune o foaie pergament la baza formei si se aseaza cat puteti de uniform. Pentru ca am preferat sa las biscuitii in bucati mai mari si nu fin...Citeste continuarea

Paine alba de casa

Postat de: RuxyRux in Piine

Se cerne faina, se face in mijloc o gropita unde vom pune drojdia lichefiata in prealabil cu 10m ml apa( din total) si o lingura de zahar brun. Pe margine se pune sarea si ouale Se adauga...Citeste continuarea

Pulpe de pui ca la soare rumenite-n...

Postat de: mosuletulene in Pui

simplu e de preparat  delicios e de papat   si de ai si un vin bun  ia si pregateste-acum  ori intri la tine-n curte  si lasi gaini fara pulpe  ...Citeste continuarea

Paste cu pui si broccoli

Postat de: LadyCrs in Pui

Am fiert pulpele, broccoli si pastele in apa clocotia cu sare si ulei ( fiecare in vasul prorpiu). Pentru sos am pus apa si bulionul impreuna cu condimentele la fiert si l-am lasat pana a dat 2-3...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si bezea

Postat de: miremirc in Prajituri

Curatam merele de coaja si cotor. Le dam pe razatoarea mare, apoi le punem la calit cu zaharul, intr-o craticioara, pe foc. Amestecam din cand in cand. Lasam pe foc pana scade sucul ce-l lasa...Citeste continuarea

Prajitura cu branzica si struguri

Postat de: rhapsody in Prajituri

Pentru blat, mixati ouale cu zaharul (stiti voi, pana cand se dizolva zaharul). Cerneti faina amestecata cu praful de copt, cacaoa, puneti si esenta de rom si mixati zdravan. Puneti compozitia...Citeste continuarea

Pilaf

Postat de: Zamfira in Pui

Spalam si portionam carnea de pui. Calim carnea impreuna cu ceapa si ardeii taiati marunt, adaugam 2-3 lingurite boia dulce. Adaugam rosiile feliate si completam cu putina apa (ardeii vor lasa...Citeste continuarea

Piscotel cu fantezie

Postat de: merion35 in Torturi

Punem gelatina intr o canita cu 100 ml apa deoparte sa se hidrateze. Ouale se despart. Galbenusul se adauga la branza  impreuna cu esentele, coaja de lamaie si 2 linguri de zahar si se...Citeste continuarea

Piscotele de casa-babapiskota.

Postat de: merion35 in Prajituri

Se prepara exact ca un pandispan! Ouale se separa, galbenusurile le amestecam cu 2 treimi din zahar, plicul de vanilie, esentele,pana ce devine o crema pufoasa si alba. Albusurile se bat cu un...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: RoXx in Piine

Intr-un castron framantam faina cu drojdia uscata, sarea, zaharul si apa calduta. Se lasa la dospit cam o ora si jumatate, dupa care se mai framanta un pic, se modeleaza (daca vrei un model anume...Citeste continuarea

Prajitura cu cocos

Postat de: RoXx in Prajituri

Pregatire foi : Se amesteca toate ingredientele.Aluatul format se imparte in 2 ( pentru 2 foi). Pregatire crema de galbenusuri  : Din lapte,faina si galbenusuri se face o...Citeste continuarea

Prajitura "ciufulita" cu iaurt

Postat de: diana_k in Prajituri

Pentru sirop caramelizam zaharul si il stingem cu apa. Compozitia de iaurt se face simplu prin amestecarea iaurtului cu oule si aromele preferate, eu am pus din fiecare cate putin. Numaram...Citeste continuarea

pulpe de pui marinate la cupor

Postat de: eduard_09 in Pui

Carnea o spalam bine,o stergem cu un prosop de bucatarie, Amestecam busuiocul,oregano,rozmarin,usturoiul pisat,foile de dafin rupte bucati, Mustarul il amestecam prima data cu uleiul(ca la...Citeste continuarea

Pui cu cartofi si conopida in vas...

Postat de: pupiriku in Pui

In primul rand trebuie sa punem apa in vasul roman pentru hidratarea obligatorie. Dupa ce vasul a stat la relaxare timp de 20 de minute, incepem sa asezam un pat format din cubulete de...Citeste continuarea

Prajitura cu nuci si aroma de...

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Separam albusuri de galbenusuri. Pentru foi: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Apoi adaugam putin cate putin zaharul, mixand foarte bine. Dupa ce am terminat cu zaharul,...Citeste continuarea

Paine a la Suby (2) (coapta in cuptor)

Postat de: merion35 in Piine

Se pun in galetica 450 ml apa calduta, 6 linguri ulei ,2 lingurite sare ,150 gr faina de cozonac(000), 650 gr faina simpla(480 sau 650), 2 linguri de fulgi de cartofi, 2 lingurite de zahar si 40...Citeste continuarea

Paine a la Suby (in aparat de copt...

Postat de: merion35 in Piine

Punem in galetica 340ml apa calduta,4.5 linguri ulei,1.5 lingurite sare,150gr faina cozonac(000),450gr faina simpla(650),1.5 lingurite zahar, 30 gr drojdie proaspata si 2 linguri de fulgi de...Citeste continuarea

Prajitura cu rahat si ciocolata

Postat de: panacris in Prajituri

Ouale se bat energic cu zaharul, zaharul vanilinat, pana se obtine o crema spumoasa, apoi se adauga uleiul, laptele amestecandu-se usor pana se incorporeaza totul. Faina se cerne impreuna cu...Citeste continuarea

Pui cu legume

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Puiul se taie pe spate cu o foarfecă de bucătărie. Se spală bine și se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Într-o tavă aranjăm puiul pe mijloc. Spălăm legumele, le...Citeste continuarea

Prajitura cu gutui si alune

Postat de: Giorgia_gio in Prajituri

Faina o amestecam bine cu praful de copt, alunele si sarea. Ouale le mixam cu zaharul, adugam uleiul si amestecam usor, apoi adaugam si esenta de rom. Amestecam usor, apoi adaugam gutuile taiate...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]