Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci

de gaby_duceag in Farfalle, 21 Oct 2012 | 10355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui
  • o cutie ciuperci
  • o cutie mica porumb boabe
  • o ceapa
  • unt (sau ulei)
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri smantana grasa
  • sare, piper
  • paste (farfalle am folosit eu, preferatele noastre)
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci:

Pune untul la topit intr-o craticioara cu fund dublu.

Cand s-a topit adauga ceapa tocata, lasa doua minute sa se caleasca apoi adauga ciupercile feliate.

Lasa la calit pana prind o culoare frumoasa. Stinge cu o ceasca de apa si lasa la fiert la foc mic.

Taie fasii pieptul de pui si condimenteaza-l cu sare, piper si ghimbir.

Incinge o cratita antiaderenta (eu am folosit wok-ul) , pune carnea si rumeneste-o usor pe toate partile (fara ulei). Adauga doua linguri sos de soia si o ceasca de apa si lasa la fiert. Cand e aproape fiarta carnea si zeama scazuta la jumatate pune-o peste ciuperci si adauga si cutia de porumb. Lasa sa fiarba la foc mediu pana scade sosul si mai ramane doar putin. Adauga smantana si potriveste gustul de sare si piper.

Fierbe pastele conform timpului indicat pe pachet.

Repartizeaza in farfurii, pune deasupra din amestecul cu carne plus cateva lunguri sos, presara parmezan si...pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (36)

diaconta 1

23.10.2012, 14:45

gaby_d



22.10.2012, 20:10
in schimb...am mancat eu doua portii plus inca una duminica
a avut ea grija sa nu-i ramana deloc

Angelina_Elena 1

23.10.2012, 23:20

ce bunatate am ratat!arata grozav!

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 19:06

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu fructe de mare