Pulpa de porc cu pleutorus

de Panacris in Porc, 19 Oct 2012 | 5887 vizualizari

 

Felul doi la fel de consistent. Se vede ca venit vremea rece!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc 1000 g,
  • ciuperci pleutorus 600g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • sare iodata,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii,
  • piper proaspat macinat,
  • marar proaspat,
  • ulei de masline,
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu pleutorus:

Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp carnea se curata, se spala si taie felii. Apoi se adauga la  ceapa calita, se lasa sa se perpeleasca putin, apoi se completeaza cu vin si apa, ata cat sa acoepre mancarica. Intre timp se curata ciupercile si se taie julien, se adauga pe jumatatea timpului de fierbere, se asezoneaza de sare, piper, foaie de dafin si cimbru, lasandu-se la gatit, la foc mic inca cca. 20 de minute. in cuptor, de aceasta data, spre final se adauga pasta de rosii si mararul tocat marunt.

Mancarica se poate consuma ca atare sau insotita de  garnitura de cartofi, orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu pleutorus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran