Perisoare cu legume

de Lau in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2012 | 4803 vizualizari

 

sursa click pentru femei,

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 ardei gras
  • 3 linguri ulei
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • pudra de chili
  • oregano
  • sare
  • piper
  • PENTRU PERISOARE
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu legume:

PERISOARE- se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, ouale, pesmetul, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Din compozitie modelam perisoarele.

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele si se fierb, apoi le scoatem deoparte si le acoperim pana le vom folosi

Se toaca ceapa si se caleste in uleiul incalzit, adaugam usturoiul zdrobit, ardeii taiati cuburi, pudra de chili dupa gust si lasma putin sa se caleasca. Adaugam pulpa de rosii (eu am folosit 5 rosii care le-am trecut prin blender) si pasta de rosii, adaugam perisoarele si lasam sa fiarba cca 10 minute impreuna. Se potriveste de oregano, sare si piper dupa gust.

Eu la final am adaugat si patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perişoare speciale cu sos de ceapă