A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Oua la cuptor cu rosii cherry si...

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Incinge cuptorul la 200 ˚ C.Unge un vas termorezisten sau 4 individuale cu putin ulei de masline. Intr-un vas amesteca rosiile cu ciupercile si ceapa. Intr-un bol amesteca 2 linguri ulei de...Citeste continuarea

Orez prajit a la Romania

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se taie ceapa marunt ,la fel si usturoiul. Se pune uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat ouale batute. Cand e gata omleta,se scoate si se pune deoparte. Se caleste ceapa si apoi se...Citeste continuarea

Oua umplute cu castraveti murati

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Punem la fiert ouale in apa cu sare. Dupa ce incep sa fiarba mai lasam 10 minute. Dupa ce au fiert scurgem apa si trecem ouale prin jet de apa rece apoi le curatam. Le taiem in doua pe...Citeste continuarea

Omleta cu vinete

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se curata vinata de coaja si se taie in cubulete. Se curata ceapa,rosiile si ardeii si se vor taia tot in cubulete. Se caleste ceapa,apoi se adauga pe rand vinetele, ardeii si rosiile. Se...Citeste continuarea

Orez Spaniol

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se caleste ceapa in ulei.Se adauga morcovul ,usturoiul si ardeiul verde. Se adauga pasta de tomate si apoi orezul. Se amesteca,se toarna apa,sarea ,piperul si sofranul. Se da la foc...Citeste continuarea

Orez cu inimi de pui si legume

Postat de: jolygina in Pui

Curatam inimile de pui dupa care le punem la fiert 10 minute, pana dau in clocot. Le mai spalam  odata de spuma care a iesit din ele si le punem impreuna cu ardeii taiati fasii, morcovul...Citeste continuarea

Omleta gustoasa

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

 Se bat bine ouale cu sare.Radem cascavalul pe razatoarea mica.Sunca si gogosarul le taiem cubulete.Ceapa se taie bucatele mici.Patrunjelul se toaca marunt.Se amesteca toate ingredientele si...Citeste continuarea

Orez cu lapte si scortisoara

Postat de: Sidy in Dulciuri

Orezul se spala bine din mai multe ape. Laptele se pune la fiert impreuna cu un varf de cutit de sare. In momentul in care se umfla laptele, adaugam orezul si amestecam sa nu se prinda orezul...Citeste continuarea

orez cu ciuperci

Postat de: ony in Mancaruri de post

Se pune la calit ceapa in ulei incins; apoi ciupercile taiate feliute. Se razuie morcovul, se taie ardeiul cubulete mici si se adauga in cratita. Cand ciupercile s-au inmuiat, se pune orezul si...Citeste continuarea

Omleta cu praz

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Taiem salamul cubulete, prazul julien, maslinele le taiem, daca nu avem fara sambure. Batem ouale impreuna cu condimentele. Intr-o tigaie punem o lingutita de ulei si calim un pic prazul...Citeste continuarea

Omleta cu mozarella

Postat de: cec in Aperitive / Garnituri

Am 'calit' putin morcovul dat pe razatoarea mica, am adaugat si cartofi taiati 'pai', dupa ce s-au prazit putin am adaugat ouale batute si am acoperit. Am intors si am adaugat feliute de...Citeste continuarea

Orez grecesc

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc. De data asta optionalele nu le-am adaugat. Cand da in clocot se reduce focul la mic si se acopera cu un capac. Se mai tine 20 de minute...Citeste continuarea

Oua umplute cu ciuperci

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb tari, apoi se racesc si se curata. Li se taie capacelele pentru a scoate galbenusurile, dar cu grija. Si daca nu stau in picioare,se mai taie putin albusul. Ciupercile se...Citeste continuarea

Orez cu creveti si surimi

Postat de: FLORYAVRAM in Fructe de mare

Pentru inceput punem supa (sau apa si vegeta ) intr-un vas la fiert. Ceapa tocata o calim in uleiul de masline cateva minute pana  se inmoaie.Dupa aceea punem orezul si mai calim cateva...Citeste continuarea

Orez cu mazare Rigi-Bigi

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Orezul se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand este fiert se strecoara, se pune sub jet de apa rece si se lasa la scurs si racit. Mazarea se fierbe in apa fara sare, se scurge si se...Citeste continuarea

Omleta cu sunca si branza

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

batem ouale cu putina sare,piper si o lingura de parmezan. ungem o tigaie antiaderenta cu ulei de masline si cand se incinge punem ouale batute. lasam sa se faca pe o parte apoi o intoarcem...Citeste continuarea

Orez egiptean

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se spala si se scurge orezul bine. Se pune uleiul intr-o oala si se incalzeste. Se adauga orezul si se prajeste putin,pana devine translucent. Adauga apa si sarea. Da focul mare si cand a dat doua...Citeste continuarea

Oua umplute cu ciuperci

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Se fierb 5 oua.Din oual ramas se face o maioneza impreuna cu 250 ml ulei,1 lingurita de mustar si putina zeama de lamaie. Ouale se taie in doua pe lungime,se scoate galbenusul.Acesta se...Citeste continuarea

Oua umplute puisori

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale tari,se curata si se taie in jumatati. Se scoate galbenusul, se paseaza , se amesteca cu pateul, cu castraveciorul tocat marunt , cu o lingura de maioneza. Maioneza o faci din 1...Citeste continuarea

Orez cu ciocolata

Postat de: LUK in Mancare copii

 Orezul se spala bine sub mai multe jeturi de apa.Se fierbe pe jumatate in apa.Se clateste de apa in care a fiert si se pune sa fiarba de tot in laptele in care am pus o lingurita de zahar....Citeste continuarea

Orez cu legume-post

Postat de: pusikmea in Mancaruri de post

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert. Intre timp spalam legumele, dupa care le tocam marunt. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si 2-3 de apa in care vom inabusii toate...Citeste continuarea

Orez cu anghinare

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Curatam anghinarea si o taiem feliute. Punem ceapa si usturoiul tocate marunt la calit cu putin ulei,iar cand incep sa se rumeneasca punem anghinarea si o lasam 1-2 minute apoi stingem cu vin....Citeste continuarea

Oua Foo Yang - Reteta de baza

Postat de: mitinita in Paste

 Se fierb spaghettele in apa cu sare. Cand s-au fiert,se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se infierbanta uleiul si se adauga spaghettlele. Dupa ce se prajesc putin se...Citeste continuarea

Omleta multicolora

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

   Ceapa si ardeiul se taie solzisori, apoi se calesc la foc mic, pana devin aurii. Se adauga kaizerul feliat si rosiile taiate cubulete.    Ouale se bat spuma cu putina...Citeste continuarea

Orez cu legume si spanac

Postat de: Ina in Mancaruri de post

   Legumele spalate si tocate/ feliate se calesc in putin ulei cu apa , apoi adaugam 4 cani cu apa si sare/delikat. Lasam sa fiarba, iar cand legumele sunt moi si supa clocotinda adaugam...Citeste continuarea

Omleta romaneasca

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

 Preparare: se taie sunca si legumele cubulete si se calesc intr-o lingura de ulei de masline.  Se bat ouale bine cu sare si piper si se adauga in tigaie. Se toarna peste firele de...Citeste continuarea

Orez cu pui si praz-rapid

Postat de: rivka in Pui

Se pregateste orezul dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurge de apa si se lasa acoperit cca 10 minute. Puiul se toaca cubulete si se condimenteaza dupa preferinta. Se prajeste in tigaie in...Citeste continuarea

Omleta cu branza si sunca

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Se taie sunca fasii, ceapa, rosia si ardeii marunt iar branza se faramiteaza. Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie si prajim putin sunca.Adaugam ceapa, ardeii si rosia si lasam sa se...Citeste continuarea

O masa cu pastrav

Postat de: rocsi_1612 in Pastrav

Pastravii se curata,se spala si se sareaza. Se dau la frigider cam o ora,sa isi traga ei sarea. Se ia o tigaie,se pune niste ulei la incins. Pastravii se tavalesc prin malai si se pun la prajit....Citeste continuarea

Oua umplute cu ciupercute

Postat de: jolygina in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale in apa cu sare ,se curata dupa care le taiem pe orizontal si le scoatem galbenusul pasam bine galbenusul cu furculita ,il amesecam cu pateul ,maioneza si cipercutele taiate...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: lavinia24 in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb tari 15 min,se spala in apa rece si se curata de coaja.Se taie in jumatati si se pastreaza galbenusurile intr-un castron. Maioneza se face dintr-un galbenus fiert si unul crud,o...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi prajiti

Postat de: comanligia in Aperitive / Garnituri

Se curata si se spala cartofii,apoi se taie pai si se prajesc. Ceapa o taiem marunt,ardeiul la fel dupa care le calim. Dupa ce s-au mai inmuiat se adauga cartofii, apoi cascavalul ras si le lasam...Citeste continuarea

Oua umplute cu pesto

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale in apa cu sare 10 minute, dupa ce incepe sa fiarba apa. Le trecem prin jet de apa rece si le curatam Taiem ouale pe lungime si scoatem galbenusul. Amestecam galbenusurile cu...Citeste continuarea

Omleta pentru micul dejun

Postat de: adriana_bobu in Aperitive / Garnituri

Am tocat marunt ceapa, apoi am taiat fasiute ardeiul si carnita. Le-am pus in tigaie cu putin unt si dupa ce s-au untit putin am adaugat ouale batute bine cu smantana si mararul tocat. Dupa 2 min...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci

Postat de: novembber in Aperitive / Garnituri

  Ciupercutele se spala usor, nu se curata de pielita, se taie feliute si se pun deoparte. Ceapa se toaca marunt.   Untul si uleiul cu hribi se pun intr-o cratita neaderenta si cand...Citeste continuarea

Omleta cu dovlecei

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

De amestecat ingredientele (oua, dovlecel, patrunjel, sare, piper) s-a ocupat iubitul meu, iar de copt eu. Ador sa o pregatesc ca pe o clatita:) De aspect m-am ocupat tot eu ... decorand-o...Citeste continuarea

Otet aromat cu zmeura

Postat de: mitinita in Salate

Se pune otetul intr-o oala si se da la foc pana la primul clocot. Se toarna peste zmeura,se inchide sticla si se tine la loc intunecat cam doua saptamani. Se scutura sticla o data pe zi....Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: kamy in Aperitive / Garnituri

Ouale le fierbem in apa cu sare,15 min dupa care le punem sub apa rece.Dupa ce s-au racit la curatam si 10 le taiem in doua,scoatem galbenusurile si le punem intr-on castron.iar unul il lasam...Citeste continuarea

Ochiuri in cuib de cartofi

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii, ii curatam si i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Condimentam cu sare si piper iar apoi ii punem in tigaia in care am incins putin ulei. Amestecam pana se inmoaie putin iar apoi...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Ouale se taie in doua. Galbenusurile se scot, se amesteca cu untul si cu pateul, pana rezulta o crema de pate cu care se umple ouale. Pentru a arata mai bine, se poate pune crema intr-un posh...Citeste continuarea

Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale in apa 15 minute,din momentul cand incep  apa sa fiarba.Aruncam apa si le lasam sa se raceasca bine(sau le punem in apa foarte rece sa se raceasca mai repede).Le curatam de...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Se fierb 6 oua in apa cu sare.Se lasa la racit in apa rece apoi se decojesc.Se taie pe lungime si se scot galbenusurile.Se pun galbenusul intr-un vas si se mixeaza cu unt si pate de ficat.Se...Citeste continuarea

Oua umplute de Craciun

Postat de: burdulea56 in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale tare, se decojesc, se taie in jumatate pe lungime si scoatem galbenusurile. Intre timp pregatim maioneza: zdrobim bine 2 sau 3 galbenusuri fierte cu alte 2 crude, adaugam mustarul,...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: alexandrinapop in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb , se curata, se taie pe jumatate. Galbenusuriile de separa de albus si se amesteca cu pateul , cu 2 linguri maioneza, mustar si se potriveste de sare si piper. Cu amestecul obtinut...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci si cascaval

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Deea harnicuta a batut ouale, apoi a rasnit piperul in ele, am dat si un praf de sare, am uns cu unt o tava de silicon margareta, am asezat ciupercile si kaizrul pe fundul tavii si am turnat ouale...Citeste continuarea

Orez Aromat

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se adauga toate ingredientele in oala sau in rice cooker. Cand incepe sa fiarba,se face focul mic si se mai lasa 20 minute. Se stinge focul si se lasa asa inca 10 minute. Pofta buna! Citeste continuarea

Oua umplute cu peste afumat

Postat de: ony in Aperitive / Garnituri

se fierb ouale, cand se racesc se taie pe jumatate,se scot galbenusurile,acestea amestecandu-se cu branza topita,sare,piper,maioneza si cu pestele rupt fasiute. se umplu jumatatile de ou cu...Citeste continuarea

Oua gratinate

Postat de: comanligia in Mancaruri de post

Se fierb ouale mai intai(sa fie tari)apoi se pune laptele la fiert intr-o craticioara.Se topeste 25 gr de unt in cuptorul cu microunde,apoi peste lapte se pune faina si se amesteca continuu ca sa...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Ouale fierte tari le-am taiat in 2 jumatati. Am scos galbenusul si l-am amestecat cu pate, mustar si sare. Am umplut albusurile cu amestecul obtinut. Am decorat cu verdeata. Citeste continuarea

Omleta pizza

Postat de: lili in Pizza

-se bat ouale cu smantana si se adauga pasta de ardei iute, vegeta si sare. - se taie ardeiul gras fisii subtiri si carnatul felii,se incinge un pic pe tigaie in ulei sau unt si se da focul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]