Oua umplute

de kamy in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 5948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 11 oua fierte
  • 2 galbenuse
  • 1 cutie pateu mica
  • 5 felii sunca
  • 3 castraveti mutati
  • smantana
  • tarhon
  • mustar
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale le fierbem in apa cu sare,15 min dupa care le punem sub apa rece.Dupa ce s-au racit la curatam si 10 le taiem in doua,scoatem galbenusurile si le punem intr-on castron.iar unul il lasam intreg curatat.

Din 2 galbenuse,1 ling.mustar si ulei facem o maioneza foarte tare pe care o lungim cu smantana,dar sa aveti grija sa nu o lungiti prea mult,sa nu curga din lingura.

Sunca,oul si castravetii murati ii taiem cubulete foarte marunte.

Frecam cu mixerul galbenusele,adaugam 2-3 lg.de maioneza si pateul obtinand o pasta mai groasa(daca e nevoie mai adaugam maioneza)Punem sare si piper dupa gust.

In maioneza ramasa adaugam sunca,oul si castravetii,tarhon(cat iei intre 2 degete)taiat marunt.Gustam si adaugam sare,piper si otet de la tarhon daca e nevoie,dupa gust.

Intr-un platou mai adanca punem maioneza,si peste ouale umplute(eu le-am umplut cu cornetul de prajituri) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco