Oua umplute cu pesto

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 5089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri pesto
  • 3 linguri maioneza
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pesto:

Fierbem ouale in apa cu sare 10 minute, dupa ce incepe sa fiarba apa. Le trecem prin jet de apa rece si le curatam

Taiem ouale pe lungime si scoatem galbenusul.

Amestecam galbenusurile cu maioneza si sosul pesto, pana devine o crema.

Cu un posh umplem ouale cu pasta de pesto.

Este o reteta simpla si de efect.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]