A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Oua umplute cu ton

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Ouale le pun la fiert in apa cu sare pentru 10min; dupa ce s-au racit si le-am curatat,le tai in jumatati,galbenusurile le frec cu sare,piper,le amestec cu tonul scurs si maruntit,ceapa taiata...Citeste continuarea

Oua umplute cu sunca

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

  Curatam ouale de coaja.Le taiem pe lung in jumatate,scoatem galbenusul si il punem intr-un bol.In bolul cu galbenusurile punem pateul,untul,sunca taiata cubulete mici. Amestecam maioneza...Citeste continuarea

Orez aromat cu legume

Postat de: Dya in Mancaruri de post

Punem orezul la fiert impreuna cu 3 cani de apa. Cand si-a dublat volumul adaugam cateva fire de rozmarin, delikat si curry dupa gust  si 2 linguri cu ulei de masline. In paralel pregatim...Citeste continuarea

Orez brun cu ciuperci in stil...

Postat de: Anamaria7 in Mancaruri de post

E prima data cand folosesc orez brun. L-am pus la inmuiat de seara, dar sincer... nu s-a intamplat nimic. Tot 45min a stat pe foc mancarea pana a fiert orezul :)) [Pe foc mic] Taiem ceapa...Citeste continuarea

Orez Custard

Postat de: mitinita in Mancare copii

Se pun orezul intr-o tava. Se bate zaharul cu ouale ,se toarna incet laptele. Se adauga nucsoara si stafidele si se pune peste orez. Se presara cu nucsoara extra si se da la cuptor. E gata dupa...Citeste continuarea

Omleta cu zuchinni si pancetta (bacon)

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

mai intai se curata putin zuchinni si se taie in doua pe lungime( cei mai marisori se pot felia) apoi se prajesc pe ambele parti in putin ulei de masline si sescot pe o farfurie. in cratita apoi...Citeste continuarea

Orez salbatic cu ciuperci

Postat de: postavaru in Mancaruri de post

Spalam bine orezul in apa rece. Il punem la fiert in 2 cescute de apa si putina sare. Lasam sa fiarba la foc mic 15-20 de minute apoi stingem focul. Acoperim si lasam sa stea inca 10 minute....Citeste continuarea

Oua umplute pe sos de rosii

Postat de: meosiris in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si le taiem in doua. Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana, condimentam apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un...Citeste continuarea

Orez cu legume in foi de spanac

Postat de: epurasha2bb in Mancaruri de post

Se fierbe mazarea si morcovul cubulete in apa cu putina sare. Frunzele de spanac se oparesc in baur fierbinte cateva secunde. Orezul se fierbe sa fie pufos si se amesteca cu untul/uleiul si...Citeste continuarea

Omleta cu spanac

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

In tigaia cu unt,pun sa se caleasca ciupercile tocate marunt, dupa ce a scazut apa din ele,adaug ceapa rondele marunte,apoi usturoiul zdrobit,tarhonul,spanacul curatat,spalat,oparit cateva...Citeste continuarea

Omleta cu ceapa rosie si cascaval

Postat de: asubana in Aperitive / Garnituri

Se incinge uleiul. Intre timp se bat ouale bine, se taie ceapa rondele si se freaca cu putina sare ca sa se moaie sa nu mai fie nevoie sa unditi ceapa inainte in asa fel sa raman gustul de ou....Citeste continuarea

Ostropel din pulpe

Postat de: mihaelab in Pui

Spalam pulpele cu apa calda dupa care le taiem bucati si le prajim putin. Ceapa o curatam si o taiem cubulete si o calim tot in uleiul in care au fost prajite pulpele. Adaugam usturoiul si...Citeste continuarea

Omleta cu branza si sunca

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Se taie sunca bucatele si se pune in tigaie la prajit. Cand s-a rumenit frumos se adauga ouale batute cu condimente si sare dupa gust. Se lasa sa se coaca pe o parte dupa care cu o paleta o...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: divainbucatarie in Mancare copii

Punem laptele sa fiarba. Cand da in clocot adaugam orezul si amestecam continuu pentru a nu se lipi. Cu putin timp inainte sa luam oala de pe foc punem zaharul si sarea. Dupa ce s-a fiert orezul...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci, legume si rosii...

Postat de: Adinuta in Mancaruri de post

Pasul 1: Am pus orezul la fiert in apa clocotita cu sare. In alte doua oale mai mici am pus tot apa, in una pentru oparit spanacul si alta pentru a inmuia ciupercile mun. Cand apa a dat in...Citeste continuarea

Orez cu stafide si pui la cuptor in...

Postat de: aziz in Pui

calim ceapa in putin ulei adaugam stafidele pina se umfla si le scoatem pe un servetel absorbant . Adaugam orezul, apa fierbinte si supa instant, sare, piper, scortisoara. Punem capacul ,focul la...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci

Postat de: ana in Mancaruri de post

Curatam si spalam ceapa,morcovul si albitura si le punem la fiert cu 4 cani de apa si cana de orez.Separat fierbem ciupercutele intregi.Nu le fierbem prea mult ,sa ramana usor crude.Cand sunt...Citeste continuarea

Omleta cu legume mexicane

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Punem legumele la inabusit intr-o tigaie cu putin ulei si cateva linguri de apa, pe care o vom acoperii cu un capac. Cand legumele s-au inmuiat vom pune si salamult taiat cubulete mici. Apoi...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu un paf de sare, piper si boia. Taiem ciupercile si salamul marunt, apoi le vom calii in putin ulei. Cand s-au inmuiat ciupercile vom pune ouale batute peste. Vom intoarce...Citeste continuarea

Orez cu lapte si mere cu caramel

Postat de: aziz in Mancare copii

lasam orezul in apa fierbinte cam 30 minute. Punem laptele la fiert cind incepe sa faca spuma adaugam orezul scurs de apa. Lasam la fiert pina se obtine o budinca. Se adauga zaharul si zaharul...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

  Ciupercile le curatam si le taiem feliute.Le punem la fiert in apa cu sare pentru 5-6min. Orezul se spala in mai multe ape apoi se pune la fiert. Dupa ce  a dat cateva clocote se...Citeste continuarea

Omleta cu patrunjel si smantana

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga apa minerala,smantana,patrunjelul si praful de copt si se omogenizeaza.   O tava se incinge,se stropeste cu putin ulei si se toarna...Citeste continuarea

Orez cu legume si gratar din carne...

Postat de: elena1988 in Porc

Carnea de porc o taiem felii si apoi le batem putin cu ciocanul de snitele, masam foarte bine carnea cu condimentele pentru gratar si dam la frigider 1-2 ore. Taiem o ceapa marunt si o punem la...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci si piept de pui in...

Postat de: aziz in Mancaruri cu carne

calim ceapa felii impreuna cu ardeiul . adaugam apoi ciupercile lasam 5 minute si punem carnea fisii. saram si piperam dupa gust,punem capacul si lasam impreuna 15 minute amestecind din cind...Citeste continuarea

Omleta " RESTRUCTURATA"

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

am pus sunca si slanina taiate cubulete in cratita sa se prajeasca putin, am adaugat apoi cartofii sa se reinnoiasca la gust, am batut un ou , am adaugat sare, piper si un pic de lapte si...Citeste continuarea

Osso Bucco

Postat de: lili2010 in Vita

Bucatile de carne se spala,se usuca,se dau prin faina si se pun in tigaie cu ulei sa se rumeneasca. Se toaca ceapa julien,morcovii rondele,cateii de usturoi grosier Intr-o cratita,se pun...Citeste continuarea

Omleta combinata ”asubana”

Postat de: asubana in Aperitive / Garnituri

- se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal, -se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne, -se lasa sa se...Citeste continuarea

Omleta cu ficatei

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ficateii de pasare se usuca intr-un prosop absorbant, se taie in bucati potrivite si se prajesc in putin ulei. Cand sunt gata se scot pe un prosop absorbant. Ceapa se curata, se taie marunt si...Citeste continuarea

Oua romanesti cu salam prajit

Postat de: elena1988 in Aperitive / Garnituri

Punem intr-o tigaie cam 2- cani mari de apa, putina sare si otetul, cand incepe sa fiarba punem ouale, lasam asa pana se fac, prajim salamul, punem in farfurie ouale si deasupra branza rasa, si...Citeste continuarea

Ou in chifla

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Taiem capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol punem cate putin unt si spargem cate un ou. Punem cate putina sare, piper si...Citeste continuarea

Omleta cu rucola

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Taiem ceapa marunt,crenwurstiul il taiem feliute,salata o spalam si o rupem sa nu fie asa mare. Punem untul intr-o tigaie la topit. Batem ouale si le amestecam cu cascavalul. Punem ceapa in tigaia...Citeste continuarea

Orez cu ceapa verde si marar

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Spalam orezul si apoi il scurgem. Taiem untul in trei. Intr-o cratita incingem uleiul, punem toata ceapa taiata marunt. Punem o parte de unt taiat cubulete. Adaugam orezul si mararul...Citeste continuarea

Orez cu carne de pui

Postat de: ela in Mancaruri cu carne

Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii,pieptul de pui se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 20minute..Se spala orezul[prefiert] si se pune...Citeste continuarea

Omleta cu spaghete,pui si ciuperci

Postat de: madi_marin in Spaghete

Intr-un castron incapator se bat bine ouale, se adauga carnita maruntita, ciupercutele, spaghetele, ceapa tocata marunt, cascaval ras si branza topita. Se presara putin piper si...Citeste continuarea

Orez cu legume mexicane - post

Postat de: pusikmea in Mancaruri de post

Punem legumele la fiert in apa rece, cat sa le acopere, cu un praf de sare, cand au inceput sa se inmoaie, adaugam orezul spalat in cateva ape.  Lasam pana fierbe si orezul si scade apa,...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi si carnati

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Curatam cartoful, il spalam si il taiem cubulete mici, dupa care il punem la prajit ( innabusit), in 2 linguri de ulei, cu capacul pus. Cand cartofii s-au inmuiat, adaugam carnatii taiati...Citeste continuarea

Orez cu lapte, mere si dulceata de...

Postat de: housy in Mancare copii

  se pune laptele la fiert in ceaun de tuci, sa nu se prinda se adauga zaharul tos si cel vanilat cand laptele s-a incalzit se pune orezul se amesteca bine cu...Citeste continuarea

Orez prajit cu omleta si legume

Postat de: lia in Mancaruri de legume

 Am preparat orezul aseara, astfel : l-am spalat in apa rece, l-am pus intr-o cratita impreuna cu 300 ml apa, si cand a inceput sa dea in clocot, l-am acoperit cu un capac. Am redus flacara...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci si cascaval

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Ciupercile spalate si curatate le taiem in lame. Le inabusim in ulei incins. Intre timp batem ouale cu o lingura de smantana, sare, piper, apoi adaugam 1 felie de cascaval taiata cubulete mici....Citeste continuarea

Oua scotiene

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

        Incepem prin a fierbe 4 oua timp de 15min.Preparam apoi carnea tocata.Procedeul este acelasi ca la chiftele.Amestecam ceapa cu carnea tocata si cu...Citeste continuarea

Omuleti din legume umplute

Postat de: cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne

Carnita se pune la prajit intr-o lingura de ulei,iar cand s-a rumenit un pic se adauga legumele care au fost taiate cubulete si se pun la calit toate la foc mic. Intre timp se oparesc ardeii si...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: elena1988 in Aperitive / Garnituri

Orezul se pune la fiert in apa cu sare Separat se curata o ceapa si se taie marunt, se pune la calit in putin ulei, Cand se aureste se pun ciupercile si ardeiul gras, se condimenteaza si...Citeste continuarea

Omleta cu sfilaci de cal

Postat de: ella87 in Aperitive / Garnituri

Batem cele 3 oua, adaugam sare, marar si punem totul in tigaie pana se face. Dupa prajire asezam pe farfurie si punem mozzarela si sfilaci de cal (aceasta carne fasii o am din Italia se adauga...Citeste continuarea

Orez cu mix de legume

Postat de: ella87 in Mancaruri de post

Fierbe orezul corect ca sa ramana boabele intregi, mie nu mi-a iesit, niciodata nu imi iese... mai incerc si alta data. toaca ceapa marunt. Incinge bine o tigaie antiaderenta, apoi pune uleiul...Citeste continuarea

Omleta de primavara

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Sotam in ulei cinci minute legumele, cu atentie amestecand tot timpul sa nu le ardem , adaugam ouale batute cu putina sare si le tinem pana sunt gata, intorcandu-le cu furculita usor...decoram cu...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi (2)

Postat de: Adinacarla in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie se prajesc cartofii rasi in putin ulei pana cand devin aurii. Ouale se bat bine cu putina sare,...Citeste continuarea

Orez cu pui

Postat de: LUK in Pui

Ceapa se toaca marunt.Morcovii si patrunjelul curatati se dau pe razatoarea mare.Se pune intr-o craticioara uleiul si se adauga legumele.Se amesteca si apoi se adauga boiaua.Se adauga carnea de...Citeste continuarea

Orez japonez

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se spala bine orezul,in trei ape. Se pune in oala orezul cu apa si sarea. Se da la foc mediu,cand incepe sa fiarba se da la foc mare vreo doua minute si apoi la foc mediu pana apar gauri in orez....Citeste continuarea

Omleta cu jambon

Postat de: Adinacarla in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat bine cu-n praf de sare, se adauga putin branza rasa si se amesteca bine. Punem apoi maslinele tocate. Incingem bine o tigaie unsa cu putin ulei si turnam compozitia de mai sus in...Citeste continuarea

Orez cu spanac si pui

Postat de: aziz in Pui

calim ceapa taiata cubulete impreuna cu morcovul dat pe razatoare si pieptul de pui cubulete.spanacul il fierbem pe baie de abur si-l tocam marunt .adaugam spanacul cepei morcovului ci pieptului...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]