A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Orange fudge

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Dulciuri

Am pregatit ingredientele frumusel si am caramelizat zaharul inr-o tigaie, iar apoi am turnat peste zahar si nucile. Urmatorul pas: am transferat aharul caramelizat si nucile pe o hartie de copt...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri

Fierbeti ouale pt 10 minute.luati de pe foc curatati-le (un truc ca sa se curate bine e sa le crapati pe fiecare dupa ce le-ati fiert si sa le lasati 2-3 minute in apa rece ...coaja se va...Citeste continuarea

Omleta cu dovlecei

Postat de: dena in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la calit in putin ulei. Mezelurile si branza se taie si ele bucatele si cand dovlecelul este pe jumatate facut se adauga si ele in...Citeste continuarea

Oreo Brownie

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma si se deschide la culoare (aprox 5 min). Daca ciocolata si untul sunt complet topite,...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de post

Ceapa verde se taie marunt, la fel si ciuperciile. Morcovul il dam pe razatoarea mare, iar telina o taiem fasii subtiri si le punem la calit in ulei de masline. Se adauga si mazarea scursa de apa....Citeste continuarea

Orez brun cu legume

Postat de: Irina in Mancaruri de post

Asezati orezul brun intr-un bol , acoperiti-l cu apa si lasati-l la inmuiat. Intre timp, curatati, spalati si taiati legumele. Asezati orezul intr-un vas de 2,5 l, turnati doua cesti de...Citeste continuarea

Orez negru prăjit cu ou

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Orezul negru se fierbe conform instrucțiunilor de pe pachet. Este recomandat să fie fiert cu o zi înainte, însă poate fi clătit în apă rece imediat după fierbere și este...Citeste continuarea

Orez prajit cu kimchi

Postat de: mitinita in Pui

Infierbantam  uleiul,adaugam orezul si apoi kimchiul,neaparat sa punem si din lichid,iar cand acesta a scazut,adaugam bucatile de pui si ceapa verde. Amestecam si chiar inainte de a lua de...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu rosii si spanac

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat foarte bine cu putina sare si piper. Adaugam mozzarella taiata cubulete, telemeaua sfaramata cu furculita si spanacul taiat grosier. Omogenizam. Intr-un vas (20/20 cm) tapetat cu...Citeste continuarea

Oua ochiuri in cuib de cartofi copti

Postat de: mickyapostu in Aperitive / Garnituri

Spalati cartofii foarte bine cu o perie. Coaceti cartofii cu coaja cu tot la cuptor pana sunt patrunsi. Eu am facut asta seara, ca dimineata sa dureze mai putin restul prepararii.  Dupa ce...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci

Postat de: alba_zori in Mancaruri de post

pregatit in patru faze simple: 1. Am pus intr-o cratita incapatoare ceapa taiata marunt,usturoiul,uleiul de masline si am rozolit putin. 2. Am taiat ciuperci cubulete  si am adaugat la...Citeste continuarea

Ostropel de curcan in vas Zepter

Postat de: Sidy in Curcan

Dezosam carnea de curcan- eu am folosit o pulpa inferioara si 1/2 de aripa. Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem apoi felii subtiri, julien. Dupa ce toata carnea a fost dezosata ,punem...Citeste continuarea

Orez cu mix de cirnati si midii

Postat de: pittbull in Mancaruri cu carne

Legumele se spala si se curata. Morcovul se da prin razatoare. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul,dovlecelul si telina se taie julien. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa,usturoiul...Citeste continuarea

Ochi de bufnita

Postat de: sufletista in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul dupa care adaugam iaurtul, esenta de rom, un praf de sare. Cca 400 g faina amestecam cu praful de copt si cernem peste unt, omogenizam bine dupa care impartim coca in 2...Citeste continuarea

Omleta picanta ala Ale

Postat de: alen14 in Aperitive / Garnituri

Carnatii se taie bucati, se pun la prajit in putin ulei. intre timp batem ouale cu capere, chili, sare, piper, mustar. Dupa ce s-a prajit carnatul scurgem putin ulei din tigaie si adaugam ouale...Citeste continuarea

Orez de post

Postat de: andreea_angelo in Mancaruri de post

Ceapa se toaca marunt si morcovul se da prin razatoarea mica, se pun ambele la calit. Dupa ce s-au calit adaugam orezul care a fost spalat si o cana de apa. Cand scade apa mai adaugam apa pana se...Citeste continuarea

Oua umplute cu ton

Postat de: Timi in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale dupa ce s-au fiert si racit se curata de coaja si se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu tonul si maslinele taiate marunt. Se umplu ouale, se aseaza cu...Citeste continuarea

Orez cu legume și soia în stil...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

  Bucățile de soia se pun la fiert în apă cu sare, eventual și condimente (foi de dafin, piper boabe, cimbru, usturoi). După ce se fierb, se strecoară și se rumenesc...Citeste continuarea

Ou in cuib de crenvust

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Taiem crenvustul pe jumatate dar nu de tot ,trebuie sa ramana prins intr-un capat dupa care il intoarcem usor formand o inimioara si il prindem la capat cu o scobitoare. Punem inimioara la...Citeste continuarea

Ostropel de...legume

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de post

Legumele le vom coace pentru un plus de savoare. Spalam, curatam si taiem in bucati toate legumele mai putin telina care o vom da pe razatoare fara sa o punem alaturi de celelate legume la...Citeste continuarea

Oua in cuib de paine

Postat de: Creatsa in Aperitive / Garnituri

Punem o tigaie la incins cu un cubulet mic de unt.Gaurim felia de paine cu ajutorul unui pahar sau forma atat cat sa incapa oul. Prajim felia de paine pe o parte iar apoi o intoarcem si punem...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

ouale se fierb si se curata. se taie fiecare ou la un capat formind pentru fiecare o palarie :). cu ajutorul unei lingurite scoatem galbenusul care il amestecam cu sare,brinza topita,pateul...Citeste continuarea

Orez cu peste si fructe de mare

Postat de: cristeena20 in Peste

- Punem pestele curatat la fiert in apa cu sare si coriandru (adaugam ulei de masline daca pestele nu e gras. Scoatem pestele si il taiem cuburi , il dezposam si pastram supa formata . - Tocam...Citeste continuarea

Omleta cu masline si brinza topita...

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pancetta. Ouale le batem bine intr-un bol. Adaugam putin lapte, sare si piper Punem pancetta cind e prajita intr-o tava pentru cuptor si punem ouale...Citeste continuarea

Oua in cuib

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Punem o tigaie de ceramica la incins. Gaurim feliile de paine in mijloc, atat cat sa incapa ouale. Cand tigaia este incinsa bine, punem feliile de paine si le prajim putin pe o parte, apoi le...Citeste continuarea

Ostropel de gogoșari

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Gogoșari am folosit verzi (sunt un pic mai acrișori decât cei roșii). Se înlătură cotorul și semințele, se spală și se taie fâșii.   Ceapa se toacă mărunt și se...Citeste continuarea

Orez cu lapte de cocos

Postat de: privatelaura in Mancare copii

Se pune laptele la fiert. Se adauga continutul cutiei de lapte cocos si se amesteca cu o lingura de lemn pana se desface  bine. Se adauga orezul spalat si se fierbe cam 20-25 min. Cand orezul...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: andreea_angelo in Aperitive / Garnituri

Ouale le punem la fiert. Intre timp pregatim restul ingredientelor, radem cascavalul si tocam mararul Cand ouale s-au fiert le curatam de coaja si le taiam de-a lungul si separam galbenusul...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: annemarry in Mancaruri de legume

Orezul se pune la fiert in putina apa,iar dupa ce scade se adauga putin cate putin apa sau supa.orezul fierbe destul de repede asa ca putem sa-l punem un pic mai tarziu si intre timp ne ocupam de...Citeste continuarea

Oreo Brownies(Negresă cu biscuiţi...

Postat de: diaconta in Prajituri

  Untul,ciocolata rupta bucati,zaharul,cacaua si cafeaua le-am pus într-un vas pe baie de aburi sa se topeasca.Nu trebuie sa fiarba. Am lasat amestecul sa se raceasca,dupa care am...Citeste continuarea

Orez cu pui si lamaie

Postat de: Toamna07 in Pui

Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt si se caleste in unt.Adaugam orezul spalat in prealabil ,turnam vinul si zeama de lamaie.Amestecam si lasam sa fiarba pana se absoarbe lichidul ....Citeste continuarea

Orez cu ton

Postat de: caroline in Ton

Usturoiul si ceapa se toaca foarte marunt. Se calesc ptr 5 minute in 4 linguri ulei. Se adauga tonul maruntit si se lasa inca 2-3 minute, amestecind mereu. Se toarna jumatate pahar vin ,se lasa sa...Citeste continuarea

Ostropel din pulpa de porc

Postat de: Ina in Porc

Tocam ceapa marunt si o calim usor in foarte putin ulei.  Pulpa de porc se taie bucatele mici si se opareste in apa clocotita, apoi se pun bucatelele in tigaie, peste ceapa calita usor....Citeste continuarea

Orez cu cartofi si rozmarin

Postat de: rodicamaria in Mancaruri de post

Orezul se spala si se lasa la inmuiat in apa rece. Ceapa se curata si se toaca marunt,apoi se caleste putin in cateva linguri de ulei. Cartoful se curata si se taie cubulete mici.Se pune...Citeste continuarea

O altfel de tocana

Postat de: ralu_river in Mancaruri de post

Ceapa se caleste putin in ulei, dupa care se adauga cartofii, apa, laptele de cocos si condimentele si se lasa la foc potrivit 10 minute, amestecand des. Se adauga apoi ciupercile taiate, vanata...Citeste continuarea

Ochelari aromati din foietaj

Postat de: Toamna07 in Dulciuri

Spalam si stergem portocala dupa care o razuim.Coaja o amestecam cu zahar si scortisoara,dupa gust, si presaram o parte din acest amestec aromat pe planseta de  lucru. Peste ea punem foaia de...Citeste continuarea

Omleta-sandvis

Postat de: alinutzika in Sandvisuri

Se bat ouale. Se pune sare, apoi  painea faramitata cat mai bine si legumele tocate.  Se pune in tigaie si se rade cascavalul deasupra .  Se prajeste intr-o tigaie antiaderenta pe...Citeste continuarea

Orez cu carne si legume (Risotto)

Postat de: Geanina87 in Mancaruri cu carne

Carnea de porc se spala,se taie cubulete si se pune la fiert.Se spumuieste bine,iar daca spuma e  neagra,atunci schimbati apa dupa care adaugati morcovul ras , dovleceii taiati rondele si o...Citeste continuarea

Oua ochiuri in chifla Pave

Postat de: panacris in Sandvisuri

Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg  cate doua oua. Se...Citeste continuarea

Organe de pasare la tigaie

Postat de: Ina in Ficat

Dupa ce am curatat organele de pielite si le-am spalat in 2-3 ape reci pentru indepartarea sangelui, am stropit totul cu sos de soia, sare si piper. Intr-o tigaie am incins putin ulei, apoi am...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: nico15 in Pui

 Puiul(sau pieptul de pui cum preferati, daca este piept de pui sunt anumite etape pe care nu le veti face) daca este un pui intreg, se spala si se va trece prin flacara(se flambeaza)se...Citeste continuarea

Oua fierte cu sos de maioneza cu...

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale aprox 8-10 minute ca sa fim siguri ca sunt fierte ca lumea. In acest timp pregatim maioneza.  Bucata de cartof fiarta si racita o zdrobim cu o furculita si o amestecam cu...Citeste continuarea

Orez cu caracatita

Postat de: cristeena20 in Peste

- decongelam caracatita daca e congelata  si o punem la fiert in oala cu presiune in apa cu o ceapa necuratata. (fara sare..e ff important si nu multa apa). Fierbem la presiune cca 15 min. O...Citeste continuarea

Orez brun cu legume si fructe de mare

Postat de: Ina in Fructe de mare

Orezul se curata de eventualele impuritati si spala in mai multe ape .  Ceapa  se taie solzisori si se caleste usor in  unt, impreuna cu morcovul , tocat si el marunt. Adaugam o...Citeste continuarea

Omleta cu zucchini

Postat de: Maria68 in Mancare copii

Dovlecelul se spala, se taie felii subtiri si se caleste usor in unt. Scoatem feliile de dovlecei deoparte, iar in locul lor calim feliile subtiri de morcov pana se inmoaie, dupa care le scoatem...Citeste continuarea

Oaie la groapa

Postat de: portiadelumina in Mancaruri cu carne

Într-o zi de toamnă ne-am hotărât (8 persoane iniţial) să pregătim o oaie la groapă. Dintru început trebuie spus că groapa trebuie să fie măricică. Ajutorul nostru a...Citeste continuarea

Oua haioase

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale in coaja, le lasam la racit, apoi le curatam. Taiem ouale in doua (transversal), scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol. Le zdrobim si adaugam un pateu de pui, smantana,...Citeste continuarea

Oua in felii de ceapa

Postat de: eduard_09 in Aperitive / Garnituri

Ceapa o curatam si o taiem in 2 pe latime Taiem felii nu foarte groase,din felie ramanem doar cu un cerc  Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt(se poate face si in tigaie cu...Citeste continuarea

Omleta cu cascaval si ardei

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Taiem ardeii subtirel si frumos. Ouale se bat cu furculita. Se adauga sarea, apoi cascavalul ras. Se toarna omleta in tigaie antiaderenta, apoi se presara rapid bucatelele de ardei, uniform si se...Citeste continuarea

Ou ochi in apa fiarta

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Intr-o craticioara mai mica se pune apa la fiert(cat sa cuprinda oul) cu sare si zeama de lamaie. Oul l-am spart separat intr-un bol iar cand apa incepe sa fiarba (si incepe sa...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]