Omleta la cuptor cu rosii si spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2012 | 6093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 rosie
  • mozzarella proaspata
  • telemea
  • spanac
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu rosii si spanac:

Ouale se bat foarte bine cu putina sare si piper. Adaugam mozzarella taiata cubulete, telemeaua sfaramata cu furculita si spanacul taiat grosier. Omogenizam.

Intr-un vas (20/20 cm) tapetat cu hartie de copt punem rosia taiata felii, apoi turnam deasupra compozitia pentru omleta.

Dam la cuptor la foc mediu pentru vreo 20 de minute, pana compozitia se leaga si incepe sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Sim0na 1

07.12.2012, 14:50

Nu pot refuza asa ceva!!!

jolygina 1

07.12.2012, 17:42

ce bie arata

RuxyRux 1

13.12.2012, 23:25

O bunatate mare!!! Si cu preferatul meu spanacul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arici Pogonici