Oua umplute

de ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2012 | 8243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 oua
  • 2 cutii pate de porc
  • o cutie pate de pui
  • branza topita la tub sau branza philadelfia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbeti ouale pt 10 minute.luati de pe foc curatati-le (un truc ca sa se curate bine e sa le crapati pe fiecare dupa ce le-ati fiert si sa le lasati 2-3 minute in apa rece ...coaja se va desprinde mult mai usor).

Faceti crema pt umplut. Intr-un castron amestecati pateul de porc cu branza si in altul pateul de pui cu branza. Umpleti jumatatile de ou si ornati frumos cu masline sau cu ardei rosu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci