A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Oua umplute

Postat de: VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb, sa fie tari, se lasa la racit si se curata cu grija sa nu luam mult din albus(daca sunt oua greu de curatat), se  taie jumatati si tot cu grija se scot galbenusurile....Citeste continuarea

Omleta cu telemea si carnati de casa

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

carnatii se taie in bucati mici si se pun la prajit intr-o tigaie.   se bat ouale , se adauga laptele ,mararul spalat si taiat ,iar la final telemeaua.    se bate...Citeste continuarea

Orez cu pipote

Postat de: Maria68 in Mancaruri cu carne

Pipotele se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa. Ceapa se toaca marunt , se caleste in ulei, impreuna cu morcovul dat prin razatoare. Adaugam pipotele...Citeste continuarea

Orez cu lapte (Inimioare)

Postat de: bylaura in Dulciuri

Se alege si se spala bine orezul. Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si praful de sare. Cand este aproape sa dea in clocot se adauga orezul, si se lasa la foc...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci pe un pat de rucola

Postat de: danakarin in Aperitive / Garnituri

Curatam ciupercile cu o periuta, fara sa le cojim, le taiem felii si le calim usor in jumatatea cantitatii de unt. Le luam de pe foc atunci cand devin lucioase, inainte sa lase apa. Saram si...Citeste continuarea

Oua Benedict

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Sos olandez: Intr-un blender se pun galbenusurile, smantana, mustarul, zeama de lamaie, sare si piper si se mixeaza cateva secunde. Untul se topeste pana se ridica la suprafata putina...Citeste continuarea

Orez cu ou,porumb si ciuperci

Postat de: marinicayou10 in Aperitive / Garnituri

In primul rand vom pune 2 cani de orez spalat in 2-3 ape cu 4 cani de apa si o lingurita sare la fiert.Fierbem pana absoarbe toata apa.Acoperim cu un capac si ne continuam treaba. Tocam ceapa...Citeste continuarea

Orez cu legume pe pat de salata verde

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Am pus apa cu sare la fiert si orezul spalat l-am pus dupa ce a clocotit apa. Intre timp am facut salata intr-un castron, unde am rupt salata spalata si scursa bine, castravetele taiat felii...Citeste continuarea

Orez cu pui si carnati

Postat de: radu_popovici in Pui

Se incinge o cratita cu fund gros la foc iute. Se adauga uleiul. Cand incepe sa fumege, se adauga carnatii si se prajesc 3-4 minute, pana se rumenesc, fara sa se amestece. Se amesteca abia acum...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: MyFancyCake in Aperitive / Garnituri

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute. Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusul. Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare,...Citeste continuarea

Orez cu lapte pane

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Orezul spalat se pune la fiert. Cand orezul este fiert se da de pe foc si se adauga cele 5 linguri de zahar, pliculetul de zahar vanilat, coaja de portocala. Intr-un castron punem 2 linguri de...Citeste continuarea

Orez cu dovlecei si aripioare de pui

Postat de: simo_brkic in Pui

 In putin ulei am calit dovlecelul taiat cubulete, ceapa taiata (nu marunt ci putin mai mare) si morcovul taiat cubulete. Cand uleiul a prins culoarea legumelor (portocaliu) si vedem ca...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Se stropesc cu ulei de masline, se presara sare, rozmarin si se lasa la prajit, in tigaia dubleta, pana se inmoaie. Ouale se bat energic...Citeste continuarea

Orez cu piept de pui,suc de rosii...

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si se taie ori cubulete ori fasii. Se curata legumele, se spala si apoi se taie (morcovul l-am dat prin razatoare iar ardeiul l-am taiat fasiute) Orezul se...Citeste continuarea

Orez cu curry si legume

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Ancuta mi-a facut pofta cu salata ei. Am pornit hotarata spre bucatarie, dar pana la urma, nu mai stiu din ce motive :)) mi-a iesit altceva. O reteta simpla, chiar foarte buna as putea spune,...Citeste continuarea

Omleta cu orez si pui

Postat de: radu_popovici in Aperitive / Garnituri

Se fierbe orezul conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurge bine si se pune deoparte. Intre timp se sareaza si se pipereaza carnea. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, la foc iute. Se...Citeste continuarea

Omleta cu cascaval si crenvusti de pui

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

  Batem ouale,punem sare,piper si cascaval bucatele iar crenvustiul taiat rondele.Punem compozitia in uleiul incins.Cand e gata,in farfurie presaram deasupra omletei cascaval ras Citeste continuarea

Osanzele

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-incepem prin a amesteca untura din osanza cu faina si de a o impartii in 3 parti egale -amestecam intr-un castron toate ingredientele pentru aluat -adaugam faina cat sa iasa un aluat...Citeste continuarea

Orez cu piept de pui la cuptor

Postat de: ela in Pui

Taiem prazul rondele.Curatam ardeiul si morcovii,ii taiem marunt.Punem legumele la calit in putin ulei. Carnea o taiem bucati mai mici si o adaugam peste legume si mai lasam cateva minute pana...Citeste continuarea

Orez cu carne tocata si branza topita

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Caliti ceapa, apoi adaugati carnea tocata si amestecati pana isi schimba culoarea. Cand scade zeama adaugati orezul si il sotam impreuna cu carnea. Adaugam supa si amestecam din cand in cand pana...Citeste continuarea

Ochi de paun

Postat de: miremirc in Prajituri

Pentru aluat : intr-un bol cernem faina, adaugam maia-ua (drojdia o amestecam cu 1 lgt zahar, putin lapte si 1 lg faina si lasam la dospit pentru 10 minute). Adaugam untura sau margarina moale...Citeste continuarea

Omleta la cuptor

Postat de: rodicamaria in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat putin cu furculita,se adauga carnatul,ciupercile si smantana si se amesteca bine.Se rastoarna compozitia in tava (20x30)unsa cu ulei si se da la cuptor la foc mic 20-25 min sau pana...Citeste continuarea

Ostropel de pui cu mamaliguta calda

Postat de: pusikmea in Pui

  Spalam pulpele, le taiem in 2, le crestam din loc in loc si le condimentam cu sare, piper si boia dulce, dupa care le punem la prajit in cateva linguri de ulei de masline sau de floarea...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: crissy in Aperitive / Garnituri

Se pun la fiert ouale si se lasa aproximativ 15 minute.Se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie pe jumatate. Cu ajutorul unei lingurite se scoate galbenusul. Umplutura...Citeste continuarea

Omleta cu branza

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale spuma cu sarea, apoi se adauga branza. Se prajeste in tigaie teflonata, fara pic de ulei. Se serveste cu salata de cruditati sau muraturi.   Citeste continuarea

Oua umplute cu lebar de casa

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb tari, se pun in apa rece si se curata. Se taie in doua si galbenusurile se pun intr-un castron. In primul castron punem lebarul de casa, 100g unt, 2 lingurite de mustar, sare...Citeste continuarea

Oua umplute cu maioneza si pui

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Am pus la fiert 7 oua. Le-am lasat aproximativ 15 minute sa fie cat mai tari. Le-am pus apoi la racit. Am fiert in apa cu putina sare pieptul de pui. Cand ouale s-au racit, le-am spart...Citeste continuarea

Ouă umplute

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Ouăle se fierb tari. Se răcesc în apă. Se curăţă şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile se amestecă bine cu pateul de ficat, maioneza, sare şi piper. Se umplu cu...Citeste continuarea

Oua umplute decorate cu buburuze si...

Postat de: burdulea56 in Aperitive / Garnituri

Daca in meniul de revelion ati decis sa aveti oua umplute insa inspratia nu este aliata dumneavoastra in aceste zile, va propun sa le decorati cu buburuze din rosii cherry sau soricei din oua....Citeste continuarea

Omleta pentru pofticiosi

Postat de: simona119 in Aperitive / Garnituri

Într-o farfurie adâncă, se bat bine cele 4 ouă cu un praf de sare. Când s-au omogenizat ouăle, se adaugă cașcavalul răzuit în prealabil (eu am folosit cașcaval...Citeste continuarea

Omleta cu jumari

Postat de: ArianaBala in Aperitive / Garnituri

-intr-un castron adaugam ouale, cascavalul ras, branza topita, branza de oaie rasa, sare si piper si amestecam bine. -adaugam apoi pasta de tomate, jumarile taiate in bucatele mici si amestecam...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Kadia80 in Aperitive / Garnituri

Se fierb 6 oua si se clatesc cu apa rece. Se decojesc, se taie in jumatati si se scoate galbenusurile, care se amesteca intr-un robot de bucatarie cu avocadoul bine stropit cu sucul de lamaie...Citeste continuarea

Orez cu legume asiatice si sos de...

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Orezul se alege, se spala si se pune la fiert in 1,5 l de apa cu putina sare. Se adauga la orez,  ceapa intreaga, curata, verdeata tocata marunt si morcovii curatati si dati pe razatoare. Se...Citeste continuarea

Orez cu legume si somn african

Postat de: deliciousflavours in Peste

Punem apa cu putina sare pe foc, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam orezul (eu am folosit orez la plic de la Uncle Ben’s) si lasam sa fiarba in functie de instructiunile de pe ambalaj....Citeste continuarea

Omleta cu cartofi prajiti

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

cartofii se curata de coaja,se spala si se taie fisii...se pun la prajit in uleiul incins. se presara putina sare . separat se bat ouale cu putina sare,piper,lapte(sau apa). cind cartofii...Citeste continuarea

Orez chinezesc

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Curatati si spalati legumele crude . Feliati prazul,  dovlecelul , areii si le prajiti usor 1-2 min in ulei . Adaugati ciupercile si legumele + orezul si apa cantitate dubla . Sarati...Citeste continuarea

Omleta de cartofi cu pui

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata si se taie ca pt cartofi pai, se prajesc in ulei de masline si se scot pe o farfurie. Se sareaza dupa preferinte, apoi in ulei prajim putin carnita taiata cubulete, care a fost...Citeste continuarea

Ouă coapte în roşii

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Am taiat cate un capacel la fiecare rosie, am scobit interiorul si le-am sarat. Le-am lasat 5 minute sa se scurga, apoi le-am umplut cu muschi file tocat marunt, cate un ou, oregano si...Citeste continuarea

O altfel de gustarica

Postat de: Kadia80 in Aperitive / Garnituri

1. se pune cuptorul la incalzit (cca 200°C vreo 5 min, timp in care se parcurg pasii urmatori) 2. intr-o forma pentru cuptor cat mai mica, pe o foaie de copt se aseaza o felie de paine...Citeste continuarea

Orez cu legume si pui la cuptor

Postat de: deliciousflavours in Pui

Punem apa cu putina sare pe foc, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam orezul (eu am folosit orez la plic de la Uncle Ben’s) si lasam sa fiarba in functie de instructiunile de pe ambalaj....Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Ouale fierte se taie pe jumatate (pe lung). Se scot galbenusurile care se amesteca bine cu maioneza, sare si piper alb. Se umplu jumatatile de albusuri cu amestecul de maioneza si...Citeste continuarea

Ostropel de curcan

Postat de: roxanabucataras in Curcan

Spal carnea, o condimentez cu sare si piper alb si o pun la prajit in putin ulei, adaugand din cand in cand cate un strop de apa sa nu se prinda de vas. Eu am taiat in 2 fiecare aripa...mi s-a...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Se incinge uleiul intr-o tigaie teflonata, se adauga ciupercile feliate si se lasa 1 minut la inmuiat. Ouale se bat bine, se adauga telemeaua rasa, mararul tocat si putin piper. Se rastoarna ouale...Citeste continuarea

Oua coapte

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri

Pornesti cuptorul la 190 de grade. Speli patrunjelul, il toci marunt si il amesteci cu smantana. Ungi formele (din cele micute, de ceramica, pentru sufleuri) cu putin unt. Asezi un strat din...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: lacrimioara in Aperitive / Garnituri

Fierbem oule bine le dam la racit dupa ce au fiert, le punem  in apa rece. Dupa ce s-au racit le taiem in doua si scoatem galbenusurile, le faramitam cu furculita si le amestecam cu ...Citeste continuarea

Orez cu carnita de porc la tigaie

Postat de: vero_closca in Porc

Se spala carnea, legumele si orezul. Carnea se usuca cu un servet si se taie cubulete. Intr-o tigaie mai adanca (wok) se pune uleiul si se adauga carnea. Se rumeneste usor, apoi se adauga ceapa,...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: vero_closca in Aperitive / Garnituri

Se spala ouale si verdeturile. Se fierb ouale si apoi se racesc. Se curata si se taie in doua pe lungime. Se scoate cu grija galbenusul si se amesteca cu branza, untul, sare, piper si verdeturile...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi (Tortila)

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei pana se inmoaie. Se pune la scurs. Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la prajit. Cand sunt gata se pun la scurs....Citeste continuarea

Oua umplute II-varianta simpla

Postat de: kamy in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale 10-15 min,la foc mic.Se curata si se taie in 2 pe lungime. Se face o maioneza foarte tare dintr-un galbenus,o lingura.de mustar si ulei cat cuprinde,pe care o subtiem cu...Citeste continuarea

Omleta cu ardei

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ardeii se spala, se curata si se taie patratele potrivite. Se pun la calit cu putin ulei. Ouale se bat cu 2 linguri lapte, sare si piper. Cand ardeii s-au inmuiat si s-au rumenit putin se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]