Ostropel de curcan

de roxanabucataras in Curcan, 19 Noi 2011 | 16185 vizualizari

 

Era mancarea mea preferata in copilarie, de cate ori ne intreba mami pe mine si surori ce sa ne faca de mancare, eu spuneam intotdeauna "ostropel" :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • 400g pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de curcan:

Spal carnea, o condimentez cu sare si piper alb si o pun la prajit in putin ulei, adaugand din cand in cand cate un strop de apa sa nu se prinda de vas.

Eu am taiat in 2 fiecare aripa...mi s-a parut prea mare intreaga :))

Tai ceapa marunt. Dupa ce curcanul s-a rumenit bine, adaug ceapa, las sa se caleasca bine, adaug pasta de tomate si 2 cani de apa turnand cate putin si amestecand continuu sa devina uniform sosul. Dupa ce fierbe 10 min. adaug usturoiul pisat. Las inca 5 min. si e gata.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de curcan" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de curcan in vas Zepter