Oua umplute

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 8503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 oua,
  • 2 linguri mustar,
  • sare,
  • piper,
  • 50 ml ulei,
  • 100 gr unt,
  • 2 linguri zeama de lamaie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusul. Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.

Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.

Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

feliciatimisoara 1

01.11.2013, 23:19

aici mergea un pateu de pasare amestecat cu galbenusele si 2 liguri de maioneza.,altfel este gretos.,ca decor merge masline,castraveti murati ,gogosari murati,decor.acum puteti manca,pofta mare.

MyFancyCake 1

03.11.2013, 10:11

@Feliciacristea46: daca stai prost cu ficatul nici nu ai voie sa manananci oua. ...
Intrebarea mea este daca macar le-ai incercat inainte sa iti dai cu parerea.
Te asigur ca nu sunt gretoase deloc. cantitaea de maioneza si unt este mica.

reisnaor_2006 1

20.12.2014, 19:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza