Ouă umplute

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2012 | 4890 vizualizari

 

Ştiu ca toată lumea pregăteşte de sărbători ouă umplute. Eu le fac mai des pentru că ne plac mult, iar umpluturile pot fi diverse….în funcţie de preferinţe. Se fac şi repede şi sunt şi aspectuoase.

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă,
  • 1 cutie mică de pate de ficat ,
  • 1 lingură cu maioneză,
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouă umplute:

Ouăle se fierb tari. Se răcesc în apă. Se curăţă şi se taie în jumătăţi.
Gălbenuşurile se amestecă bine cu pateul de ficat, maioneza, sare şi piper.
Se umplu cu această compoziţie jumătăţile de albuş şi se ornează după imaginaţie.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

madi_marin 1

03.01.2012, 20:28

mamaieelena...ma bucur ca iti plac...

madi_marin 1

03.01.2012, 20:29

MIUTA...multumesc...

madi_marin 1

03.01.2012, 20:29

brunetica....multumesc....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ouă umplute "fashion"