A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Orez sarbesc

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de post

Toate legumele au fost curatate si taiate cuburi sau maruntite cum este cazul cepei, rosiile au fost taiate cuburi mici.Intr-o cratita incapatoare se pune uleiul la incins si se adauga legumele pa...Citeste continuarea

Omleta cu spanac si condimente...

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Curatam ceapa si o tocam marunt.Curatam usturoiul si il tocam marunt si pe el.Spanacul il spalam daca e proaspat si il rupem in bucati cat de mari doriti.Daca aveti spanac congelat il decongelati...Citeste continuarea

Orez cu pleutorus si capere

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Ceapa se curata se toaca marunt, se pune la calit in putin ulei si apa. Ciupercile se curata, se toaca fideluta si se adauga la amestecul de ceapa, lasandu-se la fiert, acoperit cca. 10 minute,...Citeste continuarea

Oua umplute cu ton

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Punem ouale la fiert timp de 5 minute dupa ce a inceput sa clocoteasca. Le punem in apa rece si le lasam cateva minute sa se mai raceasca. Se curata de coaja,se taie in 2 pe lung. Se pun...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: corina241 in Mancare copii

Orezul bine spalat,il punem la fiert in 500 ml apa. Cand bobul este aproape fiert,scurgem bine de apa si rasturnam orezul intr-un vas in care este laptele.Lasam sa fiarba pana ce boabele de...Citeste continuarea

Orez cu legume si carne tocata

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

legumele se curata se dau prin robot si se pun la calit in ulei. se pune si carnea tocata si se lasa un pic. se pune orezul spalat si scurs.. se caleste un pic apoi se pune apa cat sa...Citeste continuarea

Omleta de dimineata

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

Pregatim un bol in care batem ouale intregi. Cascavalul il radem pe razotoarea mica si-l punem in bol. Potrivim de sare si piper,apoi rasturnam totul in tigaie bine incinsa cu putin ulei....Citeste continuarea

Omleta cu Miez de Lapte Natur Delaco

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Omogenizam ouale cu rosiile taiate cubulete, ceapa tocata marunt, o lingurita de oregano, sare si piper. Incalzim uleiul si adaugam compozitia de oua. In final, la servire adaugam Miez de Lapte...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

 Legumele se curata , se spala si se taie , rondele sau cuburi [ dupa preferinta si putinta ] . Caliti legumele in ulei , adaugati si orezul si caliti in continuare pana devine...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Orezul se spala si se fierbe un pic in apa cu sare(cca 5-7 min)din momentul cand fierbe apa Scurgem de apa si adaugam laptele, zaharul si 1/2 lingurita scortisoara si punem din nou pe foc si...Citeste continuarea

Orez cu lapte - varianta egipteana

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Laptele rece l-am pus intr-un vas cu fundul dublu (in cazul meu un tuci). Am adaugat putina sare, orezul, zaharul si zaharul vanilat si am pus pe foc mic, lasand sa fiarba cca 30 minute, timp in...Citeste continuarea

Oua Benedict

Postat de: LadyCrs in Aperitive / Garnituri

Asadar avem nevoie de un vas incapator ( am folosit ceaunul ....reteta spune un vas in care sa incapa 4 l de apa) pentru a fierbe ouale, tigaie pentru prajit sunculita si painea si vase pentru sos...Citeste continuarea

Orez cu creveti si midii

Postat de: gurita_ta2005 in Fructe de mare

Orezul se spala si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se caleste 2 minute si se adauga putina apa. Intr-o oala separat punem morcovul intreg la fiert in apa cu sare si cubul...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: bahna_violeta in Mancaruri de post

Spalam orezul bine, punem orezul la foc intr-o oala, punem apa cu un deget mai sus de suprafata orezului. Punem capac si lasam la fiert fara sa ridicam capacul pt 20-30 de minute miscand doar oala...Citeste continuarea

Omleta taraneasca

Postat de: bahna_violeta in Porc

Taiem cubulete muschiul afumat si-l punem la prajit in tigaia incinsa,dupa care punem ouale batute intr-un castron si lasam sase rumeneasca frumos.. Pofta buna! Citeste continuarea

Omleta taraneasca

Postat de: dena in Aperitive / Garnituri

Ceapa taiata pestisori se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Separat se bat ouale cu sare si piper. Peste se adauga casul taiat cubulete. Dupa ce ceapa este putin aramie se pune si...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: dena in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale tari si se pun apoi sub jet de apa rece . Dupa ce s-au curatat de coaja se taie in jumatate pe lung si se scoate galbenusul. Toate galbenusurile se pun intr-un castron si se...Citeste continuarea

Orez cu chilli con carne

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Orezul ales si spalat se pune la fiert in apa clocotica cu putina sare, cca. 15 minute, la foc mediu. Dupa ce s-a fiert se strecoara, se trece print-un jet de apa rece si se presara putin ulei de...Citeste continuarea

Oua de prepelita cu sos de branza...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare, si se lasa, cca. 5 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Intre timp untul se topeste, se adauga faina, zeama de supa sau apa, laptele si se...Citeste continuarea

Orez cu suc de rosii si cascaval

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati marunt, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea taiata cubulete si o cana de apa. Lasam...Citeste continuarea

Oua de prepelita cu sos de ierburi...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare, si se lasa, cca. 5 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Intre timp untul se topeste, se adauga faina, zeama de supa sau apa, iaurtul si se...Citeste continuarea

Oua de prepelita cu sos de mustar

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare si se lasa cca. 5 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Intre timp untul se topeste, se adauga faina, zeama de supa sau apa, smantana de...Citeste continuarea

Orez cu lapte si fructe de padure

Postat de: timea in Mancare copii

Spalam orezul si il punem in apa fierbinte timp de 20 de minute. Punem laptele la fiert si in momentul in care incepe sa fiarba, adaugam orezul si zaharul si lasam la fiert pana fierbe orezul...Citeste continuarea

Omleta taraneasca

Postat de: aalliinnaa07 in Mancare copii

Se spala patrunjelul,se lasa sa se scurga si apoi se toaca marunt. Se bat ouale cu sare si piper dupa gust,apoi se adauga smantana,sunca taiata marunt si patrunjelul tocat si se omogenizeaza....Citeste continuarea

Orez cu legume sau ghiveci

Postat de: diaconta in Mancaruri de post

Rosiile se oparesc cu putina apa fierbinte,se decojesc si se taie cubulete. Morcovul se curata si se taie fideluta. Ceapa se curata si se taie solzi. Se taie si ardeiul si gogosarul dupa...Citeste continuarea

Omleta cu cascaval,salam si rosii

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Batem ouale bine cu sare si piper, cascavalul, rosiile, salamul si mozzarella se taie cubulete, se amesteca toate si se pune in uleiul incins (sa nu fie foarte mult ulei ca sa nu fie prea...Citeste continuarea

Omleta lui Andrei

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Incingeti o tigaie teflonata cu putin ulei in ea . Puneti sunca taiata cubulete si semintele de dovleac . Deasupra aruncati ouale bine batute cu sare  ,din loc in loc presarati branzica...Citeste continuarea

Omleta primavara

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

ouale se bat impreuna cu brinza taiata cuburi mici,sare,piper. se incalzeste bine uleiul intr-o tigaie(pe care o putem introduce la cuptor mai tirziu) si se pune omleta. lasam 2 minute...Citeste continuarea

Omleta combinata

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Carnea am calit-o putin, apoi am dat-o deoparte. Cartofii se curata, si se taie pai. Se pun la prajit in ulei. Cand sunt aproape facuti, se pune carnea deja prajita. Se bat bine ouale cu 2...Citeste continuarea

Orez cu legume si ciuperci

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie mare se caleste ceapa, morcovul, ardeiul gras si ciupercile toate taiate cubulete si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute....Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: Mirela_Tilvescu in Dulciuri

Se fierbe prima oara orezul in apa su sarea, lamaia si betisorul de scortisoara. Apoi se adauga laple fierbinte se lasa sa mai fiarba si se aduga zaharul dupa gust.La sfarsit se adauga...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Ceapa se toaca si se caleste la foc mediu in putin ulei. Cand e calita se adauga orezul, apoi o cana de apa+ condimentele. Se amesteca din cand in cand, iar daca incepe sa se lege de fund, se mai...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci si pulpa de pui...

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

Se pune apa la fiert cu zarzavatul. Cand incepe sa fiarba se pune orezul. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pun ciupercile (eu le-am taiat sferturi) si pulpa taiata cubulete. Am lasat sa fiarba...Citeste continuarea

Osso Bucco

Postat de: alice_ciobanu in Vita

  Asa... incepeti cam asa: sa aveti supa de vita pregatita. Intr-o cratita larga si grosuta, tuci sau ceramica de buna calitate, puneti uleiul de masline si incingeti. Bucatile de rasol le...Citeste continuarea

Orez cu legume si limba de vita

Postat de: gurita_ta2005 in Vita

Morcovul, ceapa si usturoiul le-am bagat la robot sa se marunteasca. Se pun la calit in ulei de masline si adaugam si cana de orez. Turnam zeama si condimentele si lasam la foc mic sa se fiarba...Citeste continuarea

Omleta cu mortadella

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste bine ardeiul taiat fasii. Cand acesta e calit se adauga mortadella ,la rindul ei taiata fasii si se lasa la calit impreuna 2-3 minute Separat se bat bine...Citeste continuarea

Orez cu spanac si smantana

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu ulei pana incep sa se rumeneasca. Peste ceapa se adauga spanacul si se caleste pe foc mic pana ce...Citeste continuarea

Omleta de vara cu miez de lapte Delaco

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie cu strat ceramic punem 1 lingurita ulei si 5-6 rondele carnati si ii lasam sa se prajeasca un pic la foc mic, apoi adaugam ardeiul taiat felii subtiri si 1/2 rosie taiata cubulete....Citeste continuarea

Orez parfumat cu ghimbir si...

Postat de: klausenburger in Pui

Orezul 1. Spala bine orezul in apa rece. Eu nu folosesc nici una dintre variantele: prefiert, sau "prefiert la punga". Prefer orezul integral, sau cel cu bob lung atunci cand am...Citeste continuarea

Orez picant cu vin rosu

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie wok punem continutul plicului de orez,adaugam 500 ml apa si lasam la foc mic sa fiarba timp de 10 minute,se amesteca frecvent pentru a nu se lipi.Cand e aproape gata adaugam vinul...Citeste continuarea

Orez cu gem de visine

Postat de: bahna_violeta in Dulciuri

Se pune orezul la fiert cu laptele. Dupa ce a fiert il spalam cu un jet de apa rece, adaugam esenta de rom si zaharul si il punem la racit intr-o cana. Dupa ce s-a racit il rasturnam pe o farfruie...Citeste continuarea

Omleta "pestrita"

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Am tocat ceapa si am pus-o impreuna cu feliile de bacon la prajit cu ulei de masline, in tigaia teflonata, apoi am adaugat castraveciorul feliat, maslinele si gogosarul. Ouale le-am batut, am...Citeste continuarea

Omleta cu iaurt la cuptor

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu un praf de sare, dupa care punem si iaurtul si omogenizam. Taiem sunculita cubulete, rosiile rondele. Ungem tava cu unt sau ulei de masline. Punem un strat de sunculita,...Citeste continuarea

Orez cu lapte cremos si sos de zmeura

Postat de: deliciousflavours in Dulciuri

Clatim cu apa rece un vas cu fundul mai gros si punem laptele impreuna cu smantana pentru frisca la fiert. Daca folositi pastaia de vanilie, adaugati acum si semintele si pastaia, iar daca...Citeste continuarea

Omleta cu cascaval Delaco

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Batem ouale in care adaugam cascavalul taiat feliute si sarea si piperul. Slanina feliata o asezam in tigaie si o prajim usor pe ambele parti apoi asezam si feliile de salam si mai lasam 2...Citeste continuarea

Otet cu tarhon si tarhon in otet

Postat de: mitinita in Conserve

Pentru tarhon in otet :Se spala tarhonul si se rup frunzulitele.Se pun frunzulitele in borcan si se apasa bine. Cand s-a umplut,adaugam otet,inchidem borcanul si lasam in camara. Pentru otet cu...Citeste continuarea

Otet de salvie

Postat de: mitinita in Conserve

Se pun florile in sticla si se toarna otetul peste. Se lasa in camara doua saptamani si se scutura din cand in cand sticla. Se foloseste la salate. Citeste continuarea

Omleta cu urda, marar si carne de...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Se pune intai grisul in laptele rece si se lasa cateva minute sa isi mareasca putin volumul dupa care se amesteca cu branza urda si mararul. Se bat ouale, si se pun peste compozitia cu ou si...Citeste continuarea

Orez thai cu sos de vita picant

Postat de: cristinne in Vita

Orezul il spal in multe ape reci, sa lase amidonul si il pun la calit usor cu 1 lingura de ulei de masline si 2 linguri de unt si 1 ceapa tocata foarte marunt si 2 catei de usturoi la fel de...Citeste continuarea

Orez cu lapte si stafide

Postat de: alexa_elena in Dulciuri

Se pune laptele cu zaharul si bucati de coaja de lamaie la fiert, se lasa sa dea in fiert si se pune orezul spalat bine. Se lasa sa fiarba, la foc mic, 25-30 de minute. Dupa ce a fiert orezul se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]