Oua fidea

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2012 | 3251 vizualizari

 

denumirea originala este Uova in trippa ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 rosii mari carnoase sau rosii inn bulion
  • 50 gr unt
  • ulei de masline
  • 50 gr parmezan
  • ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua fidea:

Intr-o tigaie cu 20 gr unt si 4 linguri de ulei se pun rosiile tocate sau cele din cutie, se adauga jumatate de ceapa tocata foarte marunt si se lasa la foc iute adaugand putina sare, apoi se da focul la mic. Se acopera tigaia si se lasa pana scade sosul.

Ouale se bat ca pentru omleta. Se adauga sare, piper si parmezan. Din aceasta compozitie se fac 2-3 omlete subtiri.

Cand sunt gata omletele se ruleaza fiecare si se taie fidea.  ( cum am face taiteii de casa).

Cand sosul e gata se adauga omleta fidea si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii