Orez cu ton

de - Andreea - in Ton, 8 Noi 2012 | 10053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr orez
  • 200 gr ton
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • vin alb
  • 250 gr bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ton:

Usturoiul si ceapa se toaca foarte marunt. Se calesc ptr 5 minute in 4 linguri ulei. Se adauga tonul maruntit si se lasa inca 2-3 minute, amestecind mereu. Se toarna jumatate pahar vin ,se lasa sa se evapore apoi se adauga bulionul, sare, piper si se lasa la foc mediu ptr 10 minute.

Intre timp fierbem orezul. Cand e fiert il turnam peste sos si mai lasam 5 minute la foc mic adaugind putina apa calda. Se sareaza daca este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

08.11.2012, 22:22

ce combinatie super!nu am mai papat

Sim0na 1

09.11.2012, 21:53

Ce combinatie interesanta! Trebuie incercata...

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de orez cu ton