Orez cu ton

de - Andreea - in Ton, 8 Noi 2012 | 9977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr orez
  • 200 gr ton
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • vin alb
  • 250 gr bulion
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ton:

Usturoiul si ceapa se toaca foarte marunt. Se calesc ptr 5 minute in 4 linguri ulei. Se adauga tonul maruntit si se lasa inca 2-3 minute, amestecind mereu. Se toarna jumatate pahar vin ,se lasa sa se evapore apoi se adauga bulionul, sare, piper si se lasa la foc mediu ptr 10 minute.

Intre timp fierbem orezul. Cand e fiert il turnam peste sos si mai lasam 5 minute la foc mic adaugind putina apa calda. Se sareaza daca este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

08.11.2012, 22:22

ce combinatie super!nu am mai papat

Sim0na 1

09.11.2012, 21:53

Ce combinatie interesanta! Trebuie incercata...

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de orez cu ton