Oua umplute

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2012 | 10906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g sunca (praga, Vieneza)
  • 2 castraveti murati
  • 1 cutie pateu de curcan sau fazan
  • 1 lingura mustar
  • 2 lingura maioneza
  • 3 linguri smantana
  • sare si piper
  • ornamente: ardei iute, castraveti, patrunjel verde, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbem ouale in apa cu sare. Dupa ce sau mai racit le taiem in doua, galbenusul il punem separat.

Facem o compozitie pentru umplutura din: galbenus de oua, sunca tocata marunt, castravete tocat si strors de zeama, mustar, maioneza si smantana, sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de oua cu aceasta compozitie, deasupra turnam smantana cu maioneza si ornam cu ardei iute, mac, etc.

O alta compozitie: amestecam galbenusurile cu pateul de ficat, mustar, maioneza, smantana, sare si piper. Turnam smantana amestecata cu maioneza si ornam cu castravete murat, gogosar, mac, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Ina 1

06.12.2015, 21:58

Acum vad ca am mai trecut pe aici si acum 3 ani )))))

Zamfira 1

06.12.2015, 22:07

Ina esti bine venita si peste 3 ani ))))) Multumesc pentru tot!!!!

Xandrinne 1

24.12.2019, 23:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane