Oua romanesti cu salam prajit

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2011 | 8388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • salam feliat subtire
  • apa
  • 2 linguri de otet
  • putina branza de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua romanesti cu salam prajit:

Punem intr-o tigaie cam 2- cani mari de apa, putina sare si otetul, cand incepe sa fiarba punem ouale, lasam asa pana se fac, prajim salamul, punem in farfurie ouale si deasupra branza rasa, si langa salamul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua romanesti cu salam prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Roberta