Omleta combinata ”asubana”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 3522 vizualizari

 

Omleta se serveste ca atare, fierbinte sau la temperatura camerei, cu diverse salate sau muraturi

 

INGREDIENTE

  •  2-3 oua ,
  • 5 ciuperci,
  • 1 ardei gras  rosu,
  • rosii,
  • 1ceapa cat o nuca,rosie sau verde,
  • 100 grame sunca (sau muschi tiganesc), 
  • sare, piper,
  • 100g cascaval.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta combinata ”asubana”:

- se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal,

-se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne,

-se lasa sa se patrunda bine pana se formeaza un sos de la rosii, ardei si sunca.

-intre timp bateti ouale ,adaugatle in tigaie si reduceti focul .

-potriviti dupa gust cu  sare si piper .

-rumeniti omleta in tigaia acoperita.

Nota: Desprindeti cu o lingura de lemn marginea omletei pentru a permite oului moale, de deasupra, sa se scurga dededesubt, in partea incalzita a tigaii. Dupa ce s-a legat, puteti intoarce omleta folosind o farfurie sau capacul. Adaugati un strat din cascavalul dat in prealabil prin razatoarea cu dintii mici. Decorati cu rosia ramasa sau presarati un amestec de patrunjel cu marar verde.

       ”asubana” va ureaza pofta buna!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta combinata ”asubana”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu legume si prosciutto crudo