Omleta cu ceapa rosie si cascaval

de asubana in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 5477 vizualizari

 

Foarte simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 1 ceapa mijlocie rosie
  • 100g.cascaval ras
  • 50g. ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie si cascaval:

Se incinge uleiul. Intre timp se bat ouale bine, se taie ceapa rondele si se freaca cu putina sare ca sa se moaie sa nu mai fie nevoie sa unditi ceapa inainte in asa fel sa raman gustul de ou.

Se adauga ceapa cu oul batut, se amesteca si puneti compozitia in tigaie fara a lasa nici un spatiu gol.

Dupa ce se rumeneste pe talpa intoarceti omleta pe un capac sau o farfurie fara a o rupe.

Acum ca s-au rumenit ambele parti adaugati o mana de cascaval ras si rulati.

Asezati pe farfurie si gata.Puneti restul de cascaval deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa rosie si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu spanac