Oua scotiene

de LUK in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2011 | 11353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr carne tocata de porc
  • 5 oua
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa mica tocata marunt(pasta)
  • 200gr pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

        Incepem prin a fierbe 4 oua timp de 15min.Preparam apoi carnea tocata.Procedeul este acelasi ca la chiftele.Amestecam ceapa cu carnea tocata si cu usturoiul pisat sau dat prin razatoarea mica punem o lingura de pesmet si oul batut(adaugati-l treptat si opriti va daca vi se pare ca e prea moale compozitia).Condimentati foarte bine cu sare si piper.

Racim ouale fierte.Le curatam de coaja.Punem intr-o craticioara mica uleiul la incalzit.Vom folosi mult ulei pentru ca trebuie scufundate bine in ulei.Luam rand pe rand ouale si le dam prima data prin pesmet apoi le imbracam in carne tocata."Oul" astfel obtinut il dam iarasi prin pesmet din belsug.Il prajim in uleiul incins pe ambele parti si apoi il scoatem pe un servetel absorbant(sau prosop de bucatarie).

TIPS-URI

1

pentru ca trebuie imbaiate in ulei recomand folosirea unei craticioare mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

csillag1993 1

23.02.2011, 18:36

Foarte interesanta reteta...

Arata deosebit de apetisant!

LUK 1

23.02.2011, 20:18

sunt si bune Csillag

adry88 1

11.05.2011, 20:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiroste cu branza