Omleta multicolora

de Ina in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 4305 vizualizari

 

Ca tot e moda omletelor, pe bucataras.ro :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 100 g kaizer afumat
  • o jumatate de ardei gras
  • 2 rosii 
  • 4 oua
  • sare/delikat
  • piper
  • patrunjel/marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta multicolora:

   Ceapa si ardeiul se taie solzisori, apoi se calesc la foc mic, pana devin aurii. Se adauga kaizerul feliat si rosiile taiate cubulete.

   Ouale se bat spuma cu putina sare/delikat  si piper, apoi se amesteca cu patrunjel sau marar tocat si se toarna peste amestecul de legume si kaizer calite . Se intoarce omleta cu grija, pentru a se rumeni pe ambele parti.

   Servim cu muraturi ( eu am servit cu gogosar si conopida in otet) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta multicolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor