Orez Spaniol

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 7012 vizualizari

 

Uite si o reteta pe care o facem destul de des si care e pe placul tuturor. Sofranul se poate omite,dar daca aveti sa nu va para rau sa-l folositi.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • 1 cup orez cu bobul lung
  • 2 1/2 cup apa
  • 1 ceapa,taiata marunt
  • 1 ardei verde,taiat cubulete
  • 2 catei de usturoi,taiati marunt
  • 1 morcov,ras sau taiat marunt
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cateva fire de sofran
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez Spaniol:

Se caleste ceapa in ulei.Se adauga morcovul ,usturoiul si ardeiul verde.

Se adauga pasta de tomate si apoi orezul.

Se amesteca,se toarna apa,sarea ,piperul si sofranul.

Se da la foc mare,se lasa sa dea un clocot,apoi se face focul mic si se tine acoperit 20 de minute.

Se ia de pe foc si se lasa deoparte 10 minute inainte de a servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez Spaniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu orez