Oua umplute

de alexandrinapop in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 3930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 6 linguri de maioneza
  • un pateu
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
  • 400 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb , se curata, se taie pe jumatate. Galbenusuriile de separa de albus si se amesteca cu pateul , cu 2 linguri maioneza, mustar si se potriveste de sare si piper. Cu amestecul obtinut se umplu albusuriile si se intorc pe platou cu partea cu umplutura in jos. Maioneza ramas se amesteca cu smantana si se toarna peste ouale umplute. Se decoreaza cu castraveti , gogosari, patrunjel ...asta in functie de imaginatia fiecareia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

DIANA B 1

24.02.2011, 09:50

Ptr ca acesta reteta ( din ale tale ) seamana cel mai bine cu-n tort , iti urez aici LA MULTI ANI si BUNI , Alexandrina , sa fii sanatoasa si implinita

elena1988 1

04.03.2011, 15:20

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:21

faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de gasca umplute