Pasta de tofu cu ardei copti

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2014 | 4132 vizualizari

 

Va aduc azi o pasta de tofu perfecta pentru micul dejun . Madelines Cuisine a fost inspiratia mea pentru aceasta pasta . Am vazut retata le ea si cum imi place tofu am zis sa o incerc . Am optat sa adaug la ea ardei copti pentru gustul lor deosebit , dar se poate face si cu altceva .
Merita sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tofu in saramura
  • 1 iaurt grecesc (mic)
  • 1 ceapa
  • 2 ardei capi copti si curatati
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de tofu cu ardei copti:

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica . Ardeii capia pe care i-am copt , ii curatam si ii taiem cubulete .

Intr-un castron punem branza tofu impreuna cu 1 cutie iaurt grecesc si cu o furculita o zdrobim bine , se poate folosi blenderul vertical. Adaugam ardeiul copt , ceapa razuita si patrunjel tocat . Asezonam cu sare si piper , sau alte condiment si dam la rece .

Servim pe paine alaturi de o salata de ardei, sau rosii

 

 

TIPS-URI

1

folositi praz, marar , ceapa verde sau altceva ce aveti prin frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de tofu cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

Bunica 1

19.09.2014, 13:44

Imi place tofu!

Bya Ralu 1

19.09.2014, 16:29

marcela1979 1

20.09.2014, 02:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine impanata cu unt si cascaval