A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Omleta cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat cu laptele, sare, piper si se amesteca cu cascavalul ras. Ceapa si leurda se curata, spala si se toaca. Baconul se taie felii subtiri si potrivite. Intr-o tigaie se pune...Citeste continuarea

Orecchiette cu brocoli si carnati...

Postat de: Alina26 in Paste

Punem intr-o oala apa cu sare le fiert. Facem brocoli buchetele, ii spalam si cand fierbe apa ii punem in oala. Lasam sa fiarba 10 minute. Taiem carnati bucatele mici si ii punem la prajit...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci si leurda

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Taiem felia de bacon in bucatele si o punem pt un minut intr-o tigaie cu o lingura ulei de masline. Adaugam ceapa verde taiata feliute, lasam inca un minut, adaugam ciupercile taiate feliute si...Citeste continuarea

Omleta cu spanac

Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri

Punem tigaia la incins cu untul, curatam ceapa si o tocam marunt si o punem in tigaie. Lasam sa se inmoaie putin. Intre timp spalam spanacul il mai maruntim si il punem cu sare in tigaie...Citeste continuarea

Omletă cu ciuperci

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curăță cu o perie sau un șervet de hârtie și se taie felii - eu de data asta nu le-am mai spălat ;) și am constatat că sunt mult mai gustoase.  Acum contează de...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata, se taie pe jumatate, se scoate galbenusul. Acesta se pune intr-un castron se paseaza cu furculita, se adauga pate, margarina, sare,...Citeste continuarea

Orez cu legume si piept de pui

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai, spalam orezul, punem vasul pe foc si adaugam 40 ml ulei, lasam sa se incinga nitel si punem orezul, apoi adaugam apa, cca. de 3-4 ori mai mult decat orez adaugat. Lasam sa fiarba la foc...Citeste continuarea

Ostropel de cocos

Postat de: Ela68 in Pui

Carnea deja fiarta, am asezat-o intr-un vas termorezistent si am adaugat usturoiul pisat, uleiul, sarea, cimbrul, frunzele de dafin si rosiile taiate cubulete. Pe timp de iarna putem folosi rosii...Citeste continuarea

Omleta cu gogosari

Postat de: antici_gabytza in Aperitive / Garnituri

Eu am folosit gogosari din otet. Deci, mai intai ii scoatem din otet, ii spalam cu apa si ii lasam sa se scurga. Curatam ceapa o taiem bucati si o adaugam in tigaie. Taiem bucatile de slanina si...Citeste continuarea

Orez cu lapte cu inima de ciocolata

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

Orezul se spala si se pune la fiert in 250 ml apa. Se lasa sa fiarba aproape de tot. Se scurge de apa. Se pune peste laptele fierbinte. Se lasa pe foc pana se fierbe orezul. Se...Citeste continuarea

Orez cu lapte si cu sos de visine

Postat de: mihasara in Dulciuri

Spalam orezul in mai multe ape si il punem la fiert in 500 ml apa. Il lasam sa fiarba aproape de tot, il scurgem de apa si il rasturnam in laptele fierbinte. Lasam pe foc, pana ce orezul s-a...Citeste continuarea

Ou ochi in crenvurst inimioara

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Punem intr-o tigaie cu diametrul mic, putin ulei (cat sa acopere tot fundul). Taiem crenvurst-ul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 5 cm. Unim cele doua...Citeste continuarea

Oua in manta de carne

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Ouale de prepelita fierte tare le tinem in apa rece pentru a se curata mai bine. Scoatem carnea din matele de carnati intr-un castron, adaugam sunca taiata marunt, salvia, patrunjelul, 1 ou si...Citeste continuarea

Omleta casei

Postat de: simona72 in Mancare copii

Baconul il taiem feliute si-l prajim intr-o lingura de ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit usor adaugam ceapa taiata feliute si ardeiul gras. Mai lasam si legumele 1-2 minute pe foc, iar apoi...Citeste continuarea

Omleta cu malai

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Se pune putin ulei pe fundul unei tigai si se lasa la incins. Se imprastie uniform malaiul pe toata suprafata tigaii si se lasa pana face bolboci.   Cele 3 oua se bat cu putina sare, se...Citeste continuarea

Orez prajit

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Punem orezul la fiert in apa, astfel incat sa avem 1 masura de orez si 3 masuri de apa.   Din ou facem o omleta insa nu foarte prajita, sa nu aiba parti inchise la culoare.   O taiem...Citeste continuarea

O reteta de vis--pulpe de pui cu...

Postat de: adnia in Pui

  Fructele se pun la hidratat in apa. Se preincalzeste cuptorul. Se spala citricele, se curata, iar coaja se rade. Se stoarce sucul de citrice. Separat, se amesteca intr-un bol...Citeste continuarea

Orez oriental cu pui (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Mancaruri cu carne

Caliti bucatile de piept in ulei pana ce carnea se albeste. Adaugati ceapa, ceapa verde,morcovul si ardeiul gras si caliti totul 5 minute. Adaugati apoi dovlecelul si condimentele si mai caltiti...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci si spanac

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

In tigaia cu ulei incins calim ciupercile feliate, usturoiul de asemenea. Dupa cateva minute adaugam spanacul curatat, spalat si oparit, scurs si taiat marunt. Lasam sa se caleasca totul bine apoi...Citeste continuarea

Oua umplute pe pat de maioneza

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb aproximativ 8 minute. Se curata de coaja si se taie in 2. Galbenusurile le punem intru-un bol separat.. Se ia un galbenus crud si unul fiert si se face maioneza. Se pune si zeama...Citeste continuarea

Omleta cu legume si carne de porc

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Legumele sotate si carne de porc mi-au ramas de la cina. Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline, l-am lasat sa se incalzeasca, apoi am pus legumele sotate si  bucata de carne taiata...Citeste continuarea

Orez prăjit cu ou și legume

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Încingem uleiul într-un wok, adăugăm 4 fire de ceapă verde tocate mărunt și le călim câteva secunde. Adăugăm ouăle bătute și amestecăm bine. Adăugăm legumele...Citeste continuarea

Orez sălbatic cu pui

Postat de: Iancumarianavasilica in Pui

Orezul se pune la fiert separat. Ceapa se caleste prima, după aceea se adaugă morcovul dat pe razatoarea mică si usturoiul tăiat felii si la final puiul tăiat cubulete. Se adaugă apa si suc...Citeste continuarea

Omletă de primăvară

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Ouăle se amestecă cu sarea, ceapa, mărarul și iaurtul. Se așează compoziția într-o tigaie bine încălzită cu puțin ulei. Se împrăștie pe toată suprafața...Citeste continuarea

Omleta Calzone (impachetata)

Postat de: Doinavar in Aperitive / Garnituri

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, (concentrat) si adaugati cate 4-5 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau...Citeste continuarea

Orez in verde

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt cu 2 linguri ulei si una de unt. Cind ceapa e calita, adaugam mazarea scursa bine de apa din conserva. Amestecam cu o lingura de lemn si lasam la foc...Citeste continuarea

Omleta cu mazare la cuptor

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Taiem ceapa verde marunt,ciupercile si carnatul feliute si le calim intr-o lingura de ulei. Lasam compozitia de mai sus sa se racoreasca usor. Condimentam cu sare,piper si patrunjel uscat dupa...Citeste continuarea

Oua scotiene

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb 10 minute. Se decojesc si se dau prin faina. Imbracam fiecare ou in parte cu pasta de mici, apoi dam bilele rezultate prin pesmet si le punem la prajt in ulei incins. Cand...Citeste continuarea

Omleta delicioasa(reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Aperitive / Garnituri

Bateti bine cele doua oua cu putin lapte (aprox 2 linguri), adaugati branza topita taiata cubulete si patrunjelul tocat. Adaugati si un praf de sare dar nu uitati ca branza este si ea sarata....Citeste continuarea

O paine frumoasa

Postat de: mickyapostu in Piine

Cerneti faina si puneti-o intr-un vas. Dizolvati drojdia cu zaharul si 100 ml lapte caldut (nu fierbinte) si lasati-o sa stea cam 10 minute. faceti o gaura in mijlocul fainii si adaugati sarea,...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci si spanac

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Calim ceapa taiata julien in putin ulei. Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu spanacul si condimentam cu sare si piper dupa gust. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Turnam...Citeste continuarea

Orez picant cu trei tipuri de curry...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

2 căței de usturoi se sotează în puțin ulei. Se adaugă piperul cayenne și se infuzează 1 minut. Se adaugă orezul, amestecând frecvent. Orezul va începe să aibă un...Citeste continuarea

Oua umplute cu crema de branza

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Ouale fierte le taiem in doua si scoatem albusurile. Galbenusurile le zdrobim bine si le amestecam cu cremele de branza si maioneza.Condimentam dupa gust cu sare si piper. Umplem ouale cu...Citeste continuarea

Orez cu lapte si scortisoara

Postat de: doralinda72 in Dulciuri

Ptr inceput, punem apa si orezul intr-o craticioara sa fiarba si cand s-a absorbit apa, punem zaharul. Dn totalul laptelui, tinem deoparte o ceasca, si restul il turnam in craticioara. Lasam...Citeste continuarea

Orez canatonnais

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Intr-o craticioara, topim untul si punem orezul sa se caleasca putin, apoi adaugam apa calda cat sa acopere orezul si lasam la fiert incet, punand apa din cand in cand pana e gata orezul (indicat...Citeste continuarea

Ochiuri de prepeliță în pâine

Postat de: panacris in Sandvisuri

Se încinge uleiul de palmier, se adaugă felia de pâine cu miezul scos, în ulei și se prajește usor pe ambele părți, după ce a prins puțină culoare se adaugă ouăle de...Citeste continuarea

Orez cu urzici

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Se pun urzicile la fiert in apa cu sare, apoi se scurg bine. Intre timp se prepara un pilaf simplu din orez, apa si sare.  Se toaca urzicile fin si se calesc intr-o lingura de ulei de...Citeste continuarea

Omleta cu carnati afumati

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Carnatul se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se acopera si se lasa pana se rumenesc pe o parte si pe alta. Ouale dupa ce au fost bine bat bine se...Citeste continuarea

Omleta cu bezea (Reteta din Turul...

Postat de: Doinavar in Prajituri

Spargeti ouale intr-un castron, dar pastrati 3 albusuri pentru bezea. Adaugati coaja de lamaie, un praf de sare si faina, apoi omogenizati compozitia. Puneti untul intr-o tigaie antiaderenta si...Citeste continuarea

Orez asiatic

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Într-o tigaie, se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă ustuoiul, prazul și ceapa. Se sotează 2 minute. Se adaugă ardeiul, fasolea, ciupercile și porumbul. Se sotează...Citeste continuarea

Ostropel

Postat de: Constelatialeu in Pui

Se spala si se curata aripioarele, se taie in doua si se rumenesc in tuci. Taiem ceapa si usturoiul, il calim cat sa se inmoaie, adaugam o lingurita de secretul gustului, potrivim de sare si...Citeste continuarea

Orez in lapte de cocos

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Punem untul intr-o craticioara, apoi cand s-a topit adaugam orezul si lasam putin sa se caleasca. Turnam apa calduta cat sa acopere si lasam sa fiarba pe jumatate orezul la foc mic, cand a ramas...Citeste continuarea

O gustare calda

Postat de: Constelatialeu in Sandvisuri

Se prajeste oul,sunca si cascavalul,se aseaza haios in farfurie si se mananca cu pofta. De asta mi-a fost pofta si am executat. Citeste continuarea

Orez cu sofran si legume

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Intr-o cratita punem putin ulei la incins, apoi adaugam orezul, putin sofran si amestecam astfel incat orezul sa capete culoarea galbena. Lasam 5 minute la foc mic, amestecand continuu,...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: alexandra27 in Dulciuri

Se pune orezul cu apa la fiert cu putina sare pana cand scade apa. Dupa ce apa s-a evaporat se adauga margarina,coaja de lamâie betisoarele de scortisoara si 1,7l de  laptele.Se lasa...Citeste continuarea

Omletă cu jumări, ceapă şi oregano

Postat de: DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri

  Se bat ouăle, se adaugă oregano, piper şi sare.  Jumările şi ceapa se trag într-o tigaie, fără altă sursă de grăsime. Se toarnă ouăle deasupra iar după ce...Citeste continuarea

Omleta la cuptor(2)

Postat de: rodicamaria in Aperitive / Garnituri

Mazarea am avut-o din congelator,asa ca am fiert-o in prealabil. Intr-un castron am spart ouale si le-am batut bine cu furculita.Apoi am adaugat toate ingredientele si am batut bine. Am uns...Citeste continuarea

Orez cu lapte si vanilie by ela

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Punem laptele la fiert si lasam la foc mic pana incepe sa fiarba. Orezul se spala in prealabil, se scurge, adaugam esentele, coaja de lamaie si zaharul vanilat. Se pune orezul in oala, adaugam si...Citeste continuarea

Ochi de paun

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru aluat : intr-un bol cernem faina, adaugam maia-ua (drojdia o amestecam cu 1 lgt zahar, putin lapte si 1 lg faina si lasam la dospit pentru 10 minute). Adaugam untura sau margarina moale...Citeste continuarea

Omleta sandwich

Postat de: melinda84 in Aperitive / Garnituri

Kaiserul se taie cubulete si se caleste bine . Se bat ouale , se adauga 2-3 linguri lapte  si putina sare. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins (sa fie bine unsa tigaia , nu foarte...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]