Oua scotiene

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 4475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 lg faina
  • 500 g pasta de mici
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

Ouale se fierb 10 minute.

Se decojesc si se dau prin faina.

Imbracam fiecare ou in parte cu pasta de mici, apoi dam bilele rezultate prin pesmet si le punem la prajt in ulei incins.

Cand sunt gata se scot pe un servetel.

Se servesc cu cartofi prajiti si sos andalouse (sau orice alt sos)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (24)

AnyCostescu 1

14.02.2013, 10:58

multmesc

Sim0na 1

14.02.2013, 21:01

Ceva asemanator am vazut undeva, acum cativa ani.. Tare faine cred ca sunt, si trebuiesc incercate!

AnyCostescu 1

15.02.2013, 10:20

daaa sunt bune bune si rapide parerea mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]