Oua scotiene

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 3810 vizualizari

COMENTARII (24)

alilianaa 1

13.02.2013, 13:33

trebuie sa fie tare bune!

AnyCostescu 1

13.02.2013, 13:38

da aliliana sunt bune tare

kukibella 1

13.02.2013, 13:42

laura_n 1

13.02.2013, 13:51

ce faine sunt

diaconta 1

13.02.2013, 13:53

de cand vreau si eu sa le fac

T I M E A 1

13.02.2013, 13:55

si mie imi plac mult

DinDragostePentruGatit 1

13.02.2013, 14:03

extra bun.

sasha 1

13.02.2013, 14:11

hmm... arata bneeeeee

Bunica 1

13.02.2013, 14:19

N-am mancat pana acum,dar musai sa fac

delia64 1

13.02.2013, 14:20

Nu am mancat inca,dar rele nu pot fi ,merita incercat.

alba_zori 1

13.02.2013, 14:47

foarte bune cred ca sunt,eu fierb ouale cel mult 7 minute,altfel se oxideaza si devin verzui in centru,e de evitat oxidarea cred,dar reteta e foarte buna

Lau 1

13.02.2013, 14:49

fain

Bya Ralu 1

13.02.2013, 14:54

yammy

gaby_gabytza 1

13.02.2013, 15:01

faine

Lorra 1

13.02.2013, 15:05

bun

MotanLaOale 1

13.02.2013, 15:21

AnyCostescu 1

13.02.2013, 16:13

mersi tuturor pt aprecieri

Zamfira 1

13.02.2013, 20:02

Rocsi 1

13.02.2013, 20:49

elucubratiiculinare 1

13.02.2013, 22:14

waw, suna bine și arata super

mamaieelena 1

13.02.2013, 23:12

AnyCostescu 1

14.02.2013, 10:58

multmesc

Sim0na 1

14.02.2013, 21:01

Ceva asemanator am vazut undeva, acum cativa ani.. Tare faine cred ca sunt, si trebuiesc incercate!

AnyCostescu 1

15.02.2013, 10:20

daaa sunt bune bune si rapide parerea mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza