Ou ochi in crenvurst inimioara

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 4645 vizualizari

 

Ca sa preparati un mic dejun rapid si aspectuos va trebuie un ou si un crenvurst :)
Folositi crenvurst cu o membrana mai groasa pentru ca altfel se va rupe.
Oricum o veti inlatura cand mancati ;)

 

INGREDIENTE

  • - 1 ou;
  • - 1 crenvurst cu tot cu coaja;
  • - putin ulei (pentru prajit);
  • - 1 scobitoare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in crenvurst inimioara:

Punem intr-o tigaie cu diametrul mic, putin ulei (cat sa acopere tot fundul).

Taiem crenvurst-ul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 5 cm.

Unim cele doua jumatati obtinute, in partea opusa capatului lasat netaiat si le fixam cu o scobitoare ca sa aiba forma unei inimioare.

Punem "inimioara" in tigaie, avand grija sa nu isi strice forma. In mijlocul ei spargem un ou si apoi punem cate putin ulei cald deasupra, pana ce oul s-a inchegat.

Scoatem "inimioara" prajita pe o farfurie, scoatem cu grija scobitoarea si papam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in crenvurst inimioara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]