Omleta la multicooker

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 6147 vizualizari

 

N-am mai avut rabdare si am testat multicooker-ul.
Bineinteles ca am inceput cu cea mai usoara reteta - omleta si tare multumita am fost de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa mica, rosie
  • cateva felii de ceafa afumata
  • cateva ciuperci din conserva
  • putin parmezan
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la multicooker:

Mi-am pregatit aparatul conform instructiunilor "Inainte de prima utilizare".

Inainte de conectarea la sursa de curent, am pregatit toate ingredientele.

Am taiat ceafa feliute mici, am taiat ceapa rondele, ciupercile le-am scurs de zeama si le-am tocat marunt, am batut ouale cu putina sare si putin piper, am tocat mararul marunt.

Am adaugat uleiul de masline in oala din interiorul multicookerului.

Am conectat aparatul la sursa de curent si am apasat butonul "MENU", de unde am selectat programul "BOIL". Am setat timpul pentru 10 minute.

Cand s-a incalzit uleiul, am adaugat ingredientele: ceafa, ciupercile si ceapa si am amestecat usor, cu spatula din dotarea multicookerului, de cateva ori pentru a se patrunde putin ingredientele, dar nu mai mult de un minut, dupa care am adaugat ouale batute si am inchis capacul.

Dupa scurgerea timpului setat, multicookerul a trecut automat pe programul "KEEP Warm", apoi l-am deconectat de la sursa de curent, am deschis capacul si am scos vasul interior cu ajutorul manusilor de silicon din dotarea multicookerului si am rasturnat omleta pe platou.

Am presarar putin parmezan si marar si am servit alaturi de gogonele si paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu samaldar