Omleta cu iaurt
Postat de: Zamfira in Aperitive / GarnituriBatem ouale cu putina sare, piper, cimbru. Adaugam iaurtul si omogenizam bine cu ouale, in final punem cascavalul ras. Curatam, spalam si feliem ceapa verde (praz), 1-2 fire. Calim ceapa in ulei,...Citeste continuarea
Omleta cu ceapa verde si miez de lapte
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriIntr-un castron punem ouale si condimentele.Se amesteca foarte bine. Ceapa o taiem cat mai marunt iar miezul de lapte cubulete. Se amesteca toate ingredientele. Intr-o tigaie se pune...Citeste continuarea
Omleta cu fulgi de ovaz
Postat de: aliliana in Aperitive / GarnituriSe amesteca totul bine, inclusiv uleiul. Se pune o tigaie antiaderenta la incins, si cand este gata dam drumul compozitiei. Se lasa cateva minute pe o parte, cateva pe cealalta si ...gata! E o...Citeste continuarea
Ostropel de pui
Postat de: heera in PuiSe caleste carnea peste care presarati sare si piper Adaugati vinul lasati sa se inabuse cu carnea cca 10 minute Scoateti carnea si adaugati ceapa cu ardeiul gras la prajit inca vreo 5...Citeste continuarea
Omleta la cuptor cu ingrediente de...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriBatem ouale cu putina sare, adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt. Taiem ingredientele de la gratar in felii subtirele. Ceapa taiata solzisori o calim in putin ulei si...Citeste continuarea
Omleta cu dovlecei, rosii si branza
Postat de: marianascarlat in Aperitive / GarnituriSe spala legumele si se taie rondele, fara a le curata de coaja. Branza se taie felioare la fel de mari si groase ca legumele. Intr-un vas care merge la cuptor(o forma de Yena) uns bine cu unt,...Citeste continuarea
Ostropel cu carne de porc
Postat de: sufletista in PorcCarnea de porc o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt,...Citeste continuarea
Omleta picanta cu galbiori
Postat de: Corina33 in Aperitive / GarnituriSe spala bine ciupercile din mai multe ape, se taie feliute si se pun la calit in uleiul incins, amestecand din cand in cand timp de 5-6 minute. Se curata ceapa si se taie felii, apoi se...Citeste continuarea
Orez de vara
Postat de: kukibella in Mancaruri de legumeSe toaca zarzavaturile dupa preferinta; se ıncinge uleiul şi se caleşte morcovul aprox. 5-6 minute. Se adauga ceapa, se caleşte 2-3 minute. Se adauga ardeiul (se mai caleşte 2-3 minute),...Citeste continuarea
Omleta cu porumb si brinzeturi
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriUleiul se pune la incins intr-o tigaie, se aduga cozile de ceapa taiate marunt, baconul taiat feliute si cu un cutit taiem de sus in jos boabele de pe un cocean de porumb (eu pt o portie am...Citeste continuarea
Orez cu lapte
Postat de: Dea_Dea in DulciuriOrezul se spala bine in cateva ape . Laptele, zaharul si esenta de vanilie se pun pe foc, se adauga orezul si se lasa la fiert pana se ingroasa. Se pune in forme si se lasa la rece ....Citeste continuarea
Orez cu pui, creveti si ardei
Postat de: epurasha2bb in PuiSe inabusesc in unt creveteii cu sare si piper negru si cu un graunte de usturoi.Separata calim ceapa tocata marunt cu morcovul tocat rondelute, usturoiul tocat si putin...Citeste continuarea
Omleta
Postat de: COSTEO in Aperitive / GarnituriSe prajesc cartofii care au fost taiati rondele. Dupa ce s-au prajit ii punem intr-un vas termorezistent. Peste cartofi adaugam carnatii afumati taiati rondele, ceapa verde tocata marunt si...Citeste continuarea
Omleta cu cascaval
Postat de: Constelatialeu in Aperitive / GarnituriSpargem cele 2 oua, le batem bine cu un pic de sare, radem cascavalul, omogenizam si hop cu omleta in tigaia incinsa... Gata-i masa pe repede-nainte ,ca fasolea ni se opreste-n gat... Citeste continuarea
Omleta cu dovlecel
Postat de: timea in Mancaruri de legumeCuratam si spalam legumele. Intr-un bol batem cu o furculita ouale. Ceapa si ardeiul le taiem marunt, iar rosia mai intai o decojim si o taiem de asemenea marunt. Dovlecelul il dam...Citeste continuarea
Omleta cu dovlecei si parmezan
Postat de: babi5 in Aperitive / GarnituriSe curata dovlecelul de coaja, il taiem felii mai subtiri, se sareaza un picut si lasam 10 minute. Intr-o cratita de teflon punem untul si adaugam feliile de dovleac, prajim pe ambele parti sa...Citeste continuarea
Orez cu lapte
Postat de: caroline in DulciuriSpalam bine orezul cu apa rece. Punem laptele la fiert.Adaugam zaharul,scortisoara si orezul. Lasam pina ce orezul e fiert.Amestecam din cind in cind ptr ca orezul sa nu se lipeasca. Il...Citeste continuarea
Oua umplute
Postat de: Dea_Dea in Aperitive / GarnituriOuale se pun la fiert , cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in jumate. Jumate din galbenusuri le amestecam cu pateul, margarina si condimentam cu sare si piper. Amestecam pana devine...Citeste continuarea
Omleta de vacanta cu Miez de lapte
Postat de: ralu_ca in Aperitive / GarnituriPentru o portie folosim 2 oua si jumatate din ingrediente ( iese o portie consistenta ), le batem si le punem in tigaia cu ulei bine incinsa. Lasam sa se prajeasca ( nu in totalitate, apoi o...Citeste continuarea
Oua umplute
Postat de: Alinutza80 in Aperitive / GarnituriOuale se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie in jumatati. Galbenusuri se scot si se paseaza bine, apoi se amesteca cu maioneza, mustar, sare, piper si pateu. Se...Citeste continuarea
Omleta cu branza de capra
Postat de: Dea_Dea in Aperitive / GarnituriOuale se bat cu furculita, se condimenteaza si se adauga branza rasa. Se pune putin ulei in wok si se lasa la incins , se adauga ouale si se lasa la prajit . Se intoarce si pe partea...Citeste continuarea
Orez basmati cu sos chinezesc...
Postat de: simona72 in Mancaruri cu carneCarnea se spala, se sterge cu un prosp de bucatarie, se condimenteaza si se taie feliute subtiri, bastonase, ce vor fi calite in tigaia incinsa cu putin ulei de masline pt citeva minutzele. Orezul...Citeste continuarea
Orez Basmati cu patrunjel
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriAm pus uleiul in tigaie, in el orezul spalat si scurs, am incalzit usor, am pus apa, turmericul, sarea si am lasat sa fiarba( undeva in jur de 20 de minute) acoperind vasul. Cand a fost gata am...Citeste continuarea
Omleta pufoasa la cuptor
Postat de: scortisoara in Aperitive / GarnituriBatem cu mixerul ouale pana obtinem un amestec spumos, adaugam sarea si piperul, si celelate ingrediente inafara de cas sau cascaval si amestecam cu o lingura de lemn. Punem compozitia intr-o...Citeste continuarea
Omleta la cuptor cu cartofi
Postat de: Elena_Daria in Aperitive / GarnituriCutaram si spalam cartofii, apoi ii taiem cubulete. Punem o tigaie de ceramica la incins cu putin ulei in ea, si rumenim cartofii pe ambele parti. La final presaram putina sare, apoi ii...Citeste continuarea
Omleta cu fasole
Postat de: TAB1TA in Aperitive / GarnituriCeapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa. Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se...Citeste continuarea
Omleta la cuptor cu porumb,ceapa...
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriCeapa verde se taie feliute, salamul se taie fasii potrivite, branza o taiem cubulete. Jumatate din compozitie se pune intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline, iar cealalta jumatate...Citeste continuarea
Oua cu legume
Postat de: sufletista in Mancaruri de legumeIntr-o tigaie calim putin ceapa taiata felii,cand a devenit transparenta adaugam ardeiul(la fel taiat felii)rosiile si amestecam,lasam pe foc pana se inmoaie legumele,adaugam zaharul si amestecam....Citeste continuarea
Omleta cu cascaval si ceapa verde
Postat de: ralu_ca in Aperitive / GarnituriIntr-o tigaie am incins ulei si am adaugat ceapa verde taiata rondele. Amestecam din cand in cand pace ce se rumeneste bine. Separat batem ouale si adaugam mararul taiat, cascavalul si branza...Citeste continuarea
Omleta cu legume
Postat de: Irina in Mancaruri de legumeLegumele spalate si curatate bine le-am taiat rondele. Cartofii i-am pus la fiert. Ouale batute le-am amestecat cu casul. Intr-o tigaie am pus ulei la incins, am pus ceapa taiata...Citeste continuarea
Ostropel de ciuperci pleutorus
Postat de: panacris in Mancaruri de postCeapa, usturoiul și ciupercile su curăță și se toacă mărunt. Ceapa și usturouiul se călesc rapid în pușin ulei și apă. Dupa ce au devenit translucide se adaugă ciupercile tocate...Citeste continuarea
Omleta regala Dukan
Postat de: Heracleea in Aperitive / GarnituriSe curata si toaca cubulete mici ardeiul gras(gogosarul), ceapa si dovleceii. Se pune cubul knorr diluat intr-o tigaie, se adauga dovleceii si ceapa, apoi se calesc legumele circa 10 minute....Citeste continuarea
Orez cu mazare,ciuperci si curcuma
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriOrezul se spala sub apa rece, de toate impuritatiile, se pune intr-o cratita cu apa la fiert. Se verifica, cand nu mai este tare se strecoara de apa. Se pune intr-o tigaie, se adauga untul,...Citeste continuarea
Omleta cu bacon,marar,frunze de...
Postat de: Constelatialeu in Aperitive / GarnituriFrunzele de la ceapa le taiem marunt si impreuna cu baconul le calim cca 5-6 minute. Intr-un castron batem bine cele 3 oua cu sare si piper (dupa gust), adaugam baconul, ceapa si mararul tocat si...Citeste continuarea
Omleta cu crenvusti
Postat de: angyb in Aperitive / GarnituriBatem bine ouale cu cascavalul taiat cubulete le condimentam cu sare,piper si boia. Intr-o tigaie prajim crenvustul taiat marunt ,dupa care adaugam ouale batute.Dupa de sa rumenit pe o parte...Citeste continuarea
Omleta cu piure de mazare si spanac
Postat de: CookieMonster in Mancare copiiOmleta: 1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat. 2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu...Citeste continuarea
Oua umplute
Postat de: gyorgy in Aperitive / GarnituriOuale fierte le vom taia pe jumatate si vom scoate galbenusurile intr-un bol. Galbenusurile se vor pisa foarte bine, dupa care vom adauga pateul de ficat, o lingura mare de maioneza si...Citeste continuarea
Oua imbracate
Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carneOuale se pun la fiert cam 15 min, sa fie tari . Cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in doua. Pieptul de pui se feliaza, se bate cu ciocanul de snitele se condimenteaza cu sare ....Citeste continuarea
Orez cu legume si pulpa de pui
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carneAm spalat pulpele de pui si le-am pus la fiert cu o lingurita delikat.Dupa ce le-am fiert le-am taiat bucatele mai mici si le-am prajit un pic. Legumele le-am maruntit,am taiat ceapa marunt si...Citeste continuarea
OU POSAT PE PAT DE MIEZ DE LAPTE
Postat de: adinabalerina79 in Aperitive / Garnituriul se fierbe fara coaja in apa,intr o forma . Miezul de lapte se feliaza si se aseaza pe farfurie,oul se aseaza peste si rosia cherry se pune lang a,merge de minune oricand ! Citeste continuarea
Omleta cu slaninuta la cuptor
Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / GarnituriTaiem bucatele slaninuta si cascavalul. Tocam marunt ceapa, usturoiul si leusteanul. Separat batem ouale cu un praf de sare si piper. Intr-o tigaie punem putin unt, adaugam slaninuta,...Citeste continuarea
Omleta cu marar si miez de lapte
Postat de: Dya in Aperitive / GarnituriBatem ouale impreuna cu condimentele si mararul tocat marunt, le punem intr-o forma/tigaie unsa cu putin ulei si adaugam miezul de lapte taiat in felii. Dam forma/tava la copt, la foc...Citeste continuarea
Omleta
Postat de: bylaura in Aperitive / GarnituriSe sparg ouale intr-un bol si se bat bine, dupa care se adauga sarea dupa gust. Se unge tigaia cu unt si se pun ouale. Dupa ce s-a rumenit pe o parte, se intoarce cu grija si pe...Citeste continuarea
Orez cu legume
Postat de: Irina in Mancaruri de postAm taiat marunt ceapa si am pus-o la incins in putin ulei intr-un vas Zepter. Am adaugat si un strop de apa. Orezul spalat bine l-am adaugat peste ceapa, am amestecat si am adaugat apa....Citeste continuarea
Oua umplute cu ton
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriDaca folositi ca si mine ouale de la Paste nu mai este nevoie sa le fierbeti, doar le curatati de coaja, le treceti prin jet de apa si le uscati cu un prosop de bucatarie. Se taie in doua, se...Citeste continuarea
Omleta Rasta :))-Dukan
Postat de: LadyCrs in Mancaruri de legumeTocam ceapa si salamul. Batem ouale si le amestecam cu ingredientele. Punem un strop de ulei la incins dupa care adaugam ouale in tigaie si o intoarcem si pe partea cealalta cand s-a copt,...Citeste continuarea
Omleta cu leurda si ardei gras la...
Postat de: adnia in Aperitive / GarnituriAm batut ouale cu furculita, am adaugat verdeturile tocate marunt si ardeiul kapia taiat fasii subtiri si am incorporat si celelalte ingrediente. Am uns o tavita de jena cu lingura de ulei de...Citeste continuarea
Oua umplute cu ciuperci
Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / GarnituriOuale le aveam deja fierte (cele care au ramas de la Paste), se curata de coaja si se taie pe lung in doua. Galbenusurile se adauga in robotul de bucatarie, se opreste unul pentru maioneza....Citeste continuarea
Ouă vopsite ecologic
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriOuăle se degresează bine cu detergent de vase și apă rece. Între timp se pune la fiert sfecla roșie, tăiată bucățele, cu cca. 1500 ml apă rece, 2 linguri de sare și 4 linguri de...Citeste continuarea
Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!
Postat de: corina241 in Aperitive / GarnituriMai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine. Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la...Citeste continuarea