A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Omleta cu iaurt

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu putina sare, piper, cimbru. Adaugam iaurtul si omogenizam bine cu ouale, in final punem cascavalul ras. Curatam, spalam si feliem ceapa verde (praz), 1-2 fire. Calim ceapa in ulei,...Citeste continuarea

Omleta cu ceapa verde si miez de lapte

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron punem ouale si condimentele.Se amesteca foarte bine. Ceapa o taiem cat mai marunt iar miezul de lapte cubulete. Se amesteca toate ingredientele. Intr-o tigaie se pune...Citeste continuarea

Omleta cu fulgi de ovaz

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Se amesteca totul bine, inclusiv uleiul. Se pune o tigaie antiaderenta la incins, si cand este gata dam drumul compozitiei. Se lasa cateva minute pe o parte, cateva pe cealalta si ...gata! E o...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: heera in Pui

Se caleste carnea peste care presarati sare si piper Adaugati vinul lasati sa se inabuse cu carnea cca 10 minute Scoateti carnea si adaugati ceapa cu ardeiul gras la prajit inca vreo 5...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu ingrediente de...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu putina sare, adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt. Taiem ingredientele de la gratar in felii subtirele. Ceapa taiata solzisori o calim in putin ulei si...Citeste continuarea

Omleta cu dovlecei, rosii si branza

Postat de: marianascarlat in Aperitive / Garnituri

Se spala legumele si se taie rondele, fara a le curata de coaja. Branza se taie felioare la fel de mari si groase ca legumele. Intr-un vas care merge la cuptor(o forma de Yena) uns bine cu unt,...Citeste continuarea

Ostropel cu carne de porc

Postat de: sufletista in Porc

Carnea de porc o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt,...Citeste continuarea

Omleta picanta cu galbiori

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se spala bine ciupercile din mai multe ape, se taie feliute si se pun la calit in uleiul incins, amestecand din cand in cand timp de 5-6 minute. Se curata ceapa si se taie felii, apoi se...Citeste continuarea

Orez de vara

Postat de: kukibella in Mancaruri de legume

Se toaca zarzavaturile dupa preferinta; se ıncinge uleiul şi se caleşte morcovul aprox. 5-6 minute. Se adauga ceapa, se caleşte 2-3 minute. Se adauga ardeiul (se mai caleşte 2-3 minute),...Citeste continuarea

Omleta cu porumb si brinzeturi

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se aduga cozile de ceapa taiate marunt, baconul taiat feliute si cu un cutit taiem de sus in jos boabele de pe un cocean de porumb (eu  pt o portie am...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Orezul se spala bine in cateva ape . Laptele, zaharul si esenta de vanilie se pun pe foc, se adauga orezul si se lasa la fiert pana se ingroasa. Se pune in forme si se lasa la rece ....Citeste continuarea

Orez cu pui, creveti si ardei

Postat de: epurasha2bb in Pui

Se inabusesc  in unt creveteii cu sare si piper negru si cu un graunte de usturoi.Separata calim ceapa tocata marunt cu morcovul tocat rondelute, usturoiul tocat  si putin...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: COSTEO in Aperitive / Garnituri

Se prajesc cartofii care au fost taiati rondele. Dupa ce s-au prajit ii punem intr-un vas termorezistent. Peste cartofi adaugam carnatii afumati taiati rondele, ceapa verde tocata marunt si...Citeste continuarea

Omleta cu cascaval

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Spargem cele 2 oua, le batem bine cu un pic de sare, radem cascavalul, omogenizam si hop cu omleta in tigaia incinsa... Gata-i masa pe repede-nainte ,ca fasolea ni se opreste-n gat... Citeste continuarea

Omleta cu dovlecel

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Curatam si spalam legumele. Intr-un bol batem cu o furculita ouale. Ceapa si ardeiul le taiem marunt, iar rosia mai intai o decojim si o taiem de asemenea marunt.  Dovlecelul il dam...Citeste continuarea

Omleta cu dovlecei si parmezan

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Se curata dovlecelul de coaja, il taiem felii mai subtiri, se sareaza un picut si lasam 10 minute. Intr-o cratita de teflon punem untul si adaugam feliile de dovleac, prajim pe ambele parti sa...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: caroline in Dulciuri

Spalam bine orezul cu apa rece. Punem laptele la fiert.Adaugam zaharul,scortisoara si orezul. Lasam pina ce orezul e fiert.Amestecam din cind in cind ptr ca orezul sa nu se lipeasca. Il...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Ouale se pun la fiert , cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in jumate. Jumate din galbenusuri le amestecam cu pateul, margarina si condimentam cu sare si piper. Amestecam pana devine...Citeste continuarea

Omleta de vacanta cu Miez de lapte

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Pentru o portie folosim 2 oua si jumatate din ingrediente ( iese o portie consistenta ), le batem si le punem in tigaia cu ulei bine incinsa. Lasam sa se prajeasca ( nu in totalitate, apoi o...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: Alinutza80 in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie in  jumatati. Galbenusuri se scot si se paseaza bine, apoi se amesteca cu maioneza, mustar, sare, piper si  pateu. Se...Citeste continuarea

Omleta cu branza de capra

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat cu furculita, se condimenteaza si se adauga branza rasa. Se pune putin ulei in wok si se lasa la incins , se adauga ouale si se lasa la prajit . Se intoarce si pe partea...Citeste continuarea

Orez basmati cu sos chinezesc...

Postat de: simona72 in Mancaruri cu carne

Carnea se spala, se sterge cu un prosp de bucatarie, se condimenteaza si se taie feliute subtiri, bastonase, ce vor fi calite in tigaia incinsa cu putin ulei de masline pt citeva minutzele. Orezul...Citeste continuarea

Orez Basmati cu patrunjel

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Am pus uleiul in tigaie, in el orezul spalat si scurs, am incalzit usor, am pus apa, turmericul, sarea si am lasat sa fiarba( undeva in jur de 20 de minute) acoperind vasul. Cand a fost gata am...Citeste continuarea

Omleta pufoasa la cuptor

Postat de: scortisoara in Aperitive / Garnituri

Batem cu mixerul ouale pana obtinem un amestec spumos, adaugam sarea si piperul, si celelate ingrediente inafara de cas sau cascaval si amestecam cu o lingura de lemn. Punem compozitia intr-o...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu cartofi

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Cutaram si spalam cartofii, apoi ii taiem cubulete. Punem o tigaie de ceramica la incins cu putin ulei in ea, si rumenim cartofii pe ambele parti. La final presaram putina sare, apoi ii...Citeste continuarea

Omleta cu fasole

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa. Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se...Citeste continuarea

Omleta la cuptor cu porumb,ceapa...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ceapa verde se taie feliute, salamul se taie fasii potrivite, branza o taiem cubulete. Jumatate din compozitie se pune intr-un vas termorezistent uns cu ulei de masline, iar cealalta jumatate...Citeste continuarea

Oua cu legume

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Intr-o tigaie calim putin ceapa taiata felii,cand a devenit transparenta adaugam ardeiul(la fel taiat felii)rosiile si amestecam,lasam pe foc pana se inmoaie legumele,adaugam zaharul si amestecam....Citeste continuarea

Omleta cu cascaval si ceapa verde

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie am incins ulei si am adaugat ceapa verde taiata rondele. Amestecam din cand in cand pace ce se rumeneste bine. Separat batem ouale si adaugam mararul taiat, cascavalul si branza...Citeste continuarea

Omleta cu legume

Postat de: Irina in Mancaruri de legume

Legumele spalate si curatate bine le-am taiat rondele.  Cartofii i-am pus la fiert. Ouale batute le-am amestecat cu casul. Intr-o tigaie am pus ulei la incins, am pus ceapa taiata...Citeste continuarea

Ostropel de ciuperci pleutorus

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Ceapa, usturoiul și ciupercile su curăță și se toacă mărunt. Ceapa și usturouiul se călesc rapid în pușin ulei și apă. Dupa ce au devenit translucide se adaugă ciupercile tocate...Citeste continuarea

Omleta regala Dukan

Postat de: Heracleea in Aperitive / Garnituri

Se curata si toaca cubulete mici ardeiul gras(gogosarul), ceapa si dovleceii. Se pune cubul knorr diluat intr-o tigaie, se adauga dovleceii si ceapa, apoi se calesc legumele circa 10 minute....Citeste continuarea

Orez cu mazare,ciuperci si curcuma

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Orezul se spala sub apa rece, de toate impuritatiile, se pune intr-o cratita cu apa la fiert. Se verifica, cand nu mai este tare se strecoara de apa. Se pune intr-o tigaie, se adauga untul,...Citeste continuarea

Omleta cu bacon,marar,frunze de...

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Frunzele de la ceapa le taiem marunt si impreuna cu baconul le calim cca 5-6 minute. Intr-un castron batem bine cele 3 oua cu sare si piper (dupa gust), adaugam baconul, ceapa si mararul tocat si...Citeste continuarea

Omleta cu crenvusti

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Batem bine ouale cu cascavalul taiat cubulete le condimentam cu sare,piper si boia. Intr-o tigaie prajim crenvustul taiat marunt ,dupa care adaugam ouale batute.Dupa de sa rumenit pe o parte...Citeste continuarea

Omleta cu piure de mazare si spanac

Postat de: CookieMonster in Mancare copii

Omleta: 1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat. 2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: gyorgy in Aperitive / Garnituri

Ouale fierte le vom taia pe jumatate si vom scoate galbenusurile intr-un bol. Galbenusurile se vor pisa foarte bine, dupa care vom adauga pateul de ficat, o lingura mare de maioneza si...Citeste continuarea

Oua imbracate

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Ouale se pun la fiert cam 15 min, sa fie tari . Cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in doua. Pieptul de pui se feliaza, se bate cu ciocanul de snitele se condimenteaza cu sare ....Citeste continuarea

Orez cu legume si pulpa de pui

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Am spalat pulpele de pui si le-am pus la fiert cu o lingurita delikat.Dupa ce le-am fiert le-am taiat bucatele mai mici si le-am prajit un pic. Legumele le-am maruntit,am taiat ceapa marunt si...Citeste continuarea

OU POSAT PE PAT DE MIEZ DE LAPTE

Postat de: adinabalerina79 in Aperitive / Garnituri

ul se fierbe fara coaja in apa,intr o forma . Miezul de lapte se feliaza si se aseaza pe farfurie,oul se aseaza peste si rosia cherry se pune lang a,merge de minune oricand ! Citeste continuarea

Omleta cu slaninuta la cuptor

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Taiem bucatele slaninuta si cascavalul. Tocam marunt ceapa, usturoiul si leusteanul.  Separat batem ouale cu un praf de sare si piper. Intr-o tigaie punem putin unt, adaugam slaninuta,...Citeste continuarea

Omleta cu marar si miez de lapte

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Batem ouale impreuna cu condimentele si mararul tocat marunt, le punem intr-o forma/tigaie unsa cu putin ulei si adaugam miezul de lapte taiat in felii. Dam forma/tava la copt, la foc...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: bylaura in Aperitive / Garnituri

Se sparg ouale intr-un bol si se bat bine, dupa care se adauga sarea dupa gust. Se unge tigaia cu unt si se pun ouale.  Dupa ce s-a rumenit pe o parte, se intoarce cu grija si pe...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: Irina in Mancaruri de post

Am taiat marunt ceapa si am pus-o la incins in putin ulei intr-un vas Zepter. Am adaugat si un strop de apa.  Orezul spalat bine l-am adaugat peste ceapa, am amestecat si am adaugat apa....Citeste continuarea

Oua umplute cu ton

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Daca folositi ca si mine ouale de la Paste nu mai este nevoie sa le fierbeti, doar le curatati de coaja, le treceti prin jet de apa si le uscati cu un prosop de bucatarie. Se taie in doua, se...Citeste continuarea

Omleta Rasta :))-Dukan

Postat de: LadyCrs in Mancaruri de legume

Tocam ceapa si salamul. Batem ouale si le amestecam cu ingredientele. Punem un strop de ulei la incins dupa care adaugam ouale in tigaie si o intoarcem si pe partea cealalta cand s-a copt,...Citeste continuarea

Omleta cu leurda si ardei gras la...

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Am batut ouale cu furculita, am adaugat verdeturile tocate marunt si ardeiul kapia taiat fasii subtiri si am incorporat si celelalte ingrediente. Am uns o tavita de jena cu lingura de ulei de...Citeste continuarea

Oua umplute cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ouale le aveam deja fierte (cele care au ramas de la Paste), se curata de coaja si se taie pe lung in doua. Galbenusurile se adauga in robotul de bucatarie, se opreste unul pentru maioneza....Citeste continuarea

Ouă vopsite ecologic

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouăle se degresează bine cu detergent de vase și apă rece. Între timp se pune la fiert sfecla roșie, tăiată bucățele, cu cca. 1500 ml apă rece, 2 linguri de sare și 4 linguri de...Citeste continuarea

Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

Mai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine. Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]