A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Falafel in pita

Postat de: Luckycake in Mancaruri de post

Scurgem apa de pe naut, se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se mixeaza pana rezulta o pasta.Din pasta rezultata se formeaza niste chiftele si se preseaza  usor sa stea...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci şi coajă de...

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se amestecă toate ingredientele până se obţine un aluat care nu se lipeşte de mâini. Se dă la rece pentru o oră. Pe tava tapetată cu hârtie de copt se formează cu...Citeste continuarea

Foi Lica (reteta de post)

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Punem intr-o craticioara apa+ zahaul la foc mic si lasam sa fiarba cca 10 min. Adaugam margarina, nuca,fulgii de migdale, stafidele si pudra de karob. Lasam sa fiarba inca 5 minute. La...Citeste continuarea

Friptura de porc si costite

Postat de: Luana in Porc

Carnea se taie in bucati mici si se condimenteaza cu sare, piper, impreuna cu costitele  Cartofii se curata si se taie in bucati mari . Intr-o tava se pun carnea , costitele ,...Citeste continuarea

Friptura de porc in folie

Postat de: ralu_ca in Porc

Mai intai pregatim carnea. Se taie carnea bastonase (fasii) si o amestecam cu mustarul, boiaua de ardei si usturoi pisati. Condimentam cu sare, piper si maghiran. Lasam la rece pentru cel putin 60...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste.Se adauga si esenta de rom. Ciocolata impreuna cu untul se pun pe baie de aburi la topit (sau la microunde), iar dupa ce se mai...Citeste continuarea

Fondue cu branza Delaco si legume

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Branza se topeste dupa instructiunile de pe ambalaj si apoi se rastoarna in bolul de fondue. Eu am pregatit nuggets din piept de curcan, cubulete de cartofi fierti si apoi rumeniti usor in tigaie,...Citeste continuarea

Fursecuri Martisor

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam margarina,esenta,praful de copt si mixam.Impartim aluatul in doua. In una adaugam colorant albastru si  adaugam faina pana iese un...Citeste continuarea

Friptura de pui cu sos Camembert

Postat de: AlexandraOrdean in Pui

Intr-o tava punem putin ulei, pulpele dezosate asezonate cu condiment de pui si sos soia. Dam la cuptor pentru 40 minute. Intr-o tigaie pregatim sosul Camembert Punem laptele si branza...Citeste continuarea

Frittelle con ricotta -Gogosele cu...

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Foarte usor de preparat... Intr-un castron punem ricotta la care adaugam zaharul.Amestecam.Adaugam ouala,praf de sare,coaja de lamaie. Faina o amestecam cu praf de copt.Unim faina la ricotta...Citeste continuarea

Fritatta cu ton si dovlecei

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Dovlecii ii curatam si ii dam prin razatoare,adaugam putina sare si ii lasam sa se  scurga 10 min, Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare  si piper dupa gust,adaugam dovlecei si...Citeste continuarea

Friptura de curcan cu fenicul si...

Postat de: andaoana in Curcan

Pulpa de curcan o spalam in apa rece si o crestam pe partea cu piele . Punem sare si piper dupa gust si stropim cu zeama de lamaie din plin. Cu mainile o frecam bine si o lasam la macerat cam o...Citeste continuarea

Foietaj cu crema de ciocolata

Postat de: xana in Prajituri

Taiem aluatul in dreptunghiuri nu prea mici si il punem intr-o tava cu hartie de copt. Dam la cuptorul incalzit la 200 de grade pana se rumeneste putin apoi cand s-a racit taiem fiecare dreptunghi...Citeste continuarea

Fursecuri cu crema de ciocolata si...

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Punem 400 de grame de faina intr-un bol, adaugam restul ingredientelor si framantam. Adaugam pe parcurs faina ramasa si framantam energic timp de 5-10 minute. 2. Impartim aluatul in doua,...Citeste continuarea

Flan de portocale

Postat de: andaoana in Dulciuri

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar de la cealalta se razuieste coaja. Laptele se pune intr-o craticioara, se adauga zaharul vanilat...Citeste continuarea

Frigarui mixte

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui se curata de pielite, se taie bucati potrivite (nu foarte mici), la fel si carnea de porc. Ceapa si ardeiul se taie in bucati mari iar rosiile cherry se lasa intregi. Se pune...Citeste continuarea

Fursecuri cu merisoare, fursecuri...

Postat de: LALY in Dulciuri

Amestecam iaurtul cu zaharul,pana cand acesta se topeste partial.Adaugam esentele, ouale,praful de sare,bicarbonatul stins in putina zeama de lamaie,uleiul si faina cat cuprinde (aluatul trebuie...Citeste continuarea

Fasole batuta cu kaizer afumat

Postat de: AlexandraOrdean in Mancaruri cu carne

Spalati bine fasolea, puneti-o la fiert in apa cu sare si foi de dafin pana devine foarte moale (aproximativ 2 ore). Cand a fiert, mixati-o intr-un blender. Taiati ceapa marunt si caliti-o...Citeste continuarea

Fursecuri-bufniţă

Postat de: simonacallas in Prajituri

Făina se cerne împreună cu praful de copt (şi cu 3 linguri de cacao, pentru fursecurile de ciocolată). Untul se bate spumă cu zahărul, se adaugă ouăle pe rând, apoi coaja şi...Citeste continuarea

Friptura de porc cu rozmarin

Postat de: Adi75 in Porc

Se pregateste carnea cu sare si piper . Intr-o cratita punem uleiul si untul la foc mic , adaugam bucata de carne si o prajim uniform pe toate partile . Punem usturoiul intreg si apasat putin ( nu...Citeste continuarea

Foietaj cu banane si fineti

Postat de: pushaa in Prajituri

Dezghetam aluatul de foietaj. Taiem bananele rondele un pic oblice. Pudram masa cu faina, asezam aluatul si il intindem foarte putin. Il taiem in 3 bucati pe lungime si 4 pe latime. Ies 12...Citeste continuarea

Friptura de porc cu garnitura de orez

Postat de: simona72 in Porc

 Pt friptura: spalam carnea si soricul il radem putin cu cutitul. Uscam carnea de surplusul de apa cu servete de hartie. Mixul de condimente il pragatim in mojar: punem semintele de...Citeste continuarea

Friptura de vitel cu cartofi copti

Postat de: Dya in Vita

Pulpa de vitel o taiem in fasii mai groase (2-3 degete grosime....de ale mele :D ) si o spalam in apa rece pana ce aceasta din urma ramane perfect curata. O asezam intr-un vas si o condimentam,...Citeste continuarea

Fond alb de pui

Postat de: Sylvia in Pui

Preparare :  se pregateste carcasa de pui si se spala bine, se curata legumele si se spala. Intr-o oala mai mare se aseaza carnea si legumele, in ceapa de infig cele 2 cuisoare. Se adauga...Citeste continuarea

Fusilli cu ton

Postat de: aura78 in Fusilli

Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei de masline.Adauga tonul ,dupa ce in prealabil l-ai scurs de apa sau ulei ,depinde de tipul de conserva ce ai folosit.Adauga pasta de rosii ,sare dupa gust...Citeste continuarea

Fructe de mare

Postat de: fr3ya20 in Fructe de mare

Spalam bine fructele de mare in apa rece,dam prin pesmet si le punem in tigaia cu ulei. Lasam sa se evapore apa lasata si le scoatem pe un prosop de hartie,sa absoarba uleiul. Pofta buna! Citeste continuarea

Foietaj-spirala

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Foietajul il scoatem din timp pentru a ajunge la temperatura camerei. Intindem foaia de foietaj si asezam pe lung in patru randuri feliile de lasam. Taiem randurile pe lung pentru a avea...Citeste continuarea

Friptura de pui cu jambon si...

Postat de: AlexandraOrdean in Pui

Spalam si curatam bine carnea. Curatam si spalam bine cartofii dupa care ii taiem in patru. O tava de yena o ungem cu putin ulei sau untura de porc, adaugam cartofii, si condimentam....Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema si nuca,...

Postat de: georgiana04 in Prajituri

Cum se prepara Foi de napolitana cu crema si nuca, deliciul copilariei Intr-o cratita punem o cana de zahar la caramelizat, pe foc mic amestecand in continuu.Tragem apoi de pe foc, adaugam nuca...Citeste continuarea

Focaccia cu cascaval

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Facem un aluat elastic din: drojdie + sare + zahar + apa calduta + ulei + faina. Lasam aluatul la dospit in vasul in care l-am framantat, acoperit cu un prosop curat de bucatarie (cel putin 30...Citeste continuarea

Fursecuri cu capsuni

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol mixam untul cu untura si zaharul,adaugam nuca macinata,coaja de portocala,praful de copt si treptat adaugam faina pana rezulta o coca omogena, Invelim coca in folie alimentara si...Citeste continuarea

Friptura de curca in sos alb cu...

Postat de: merisor67 in Curcan

Am pus carnea la fiert in putina apa, iar cand a atins punctul de fierbere, am scurs apa, am clatit carnea si am pus-o din nou la fiert in apa cat sa o acopere, cu putina sare. Eu procedez asa...Citeste continuarea

Fursecuri umpute cu crema de ciocolata

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul,adaugam untura, zaharul vanilat,coaja de lamaie,amoniacul si faina .framantam un aluat nelipicios si dam la rece pt 15 min Prajim putin miezul de nuca si apoi il maruntim...Citeste continuarea

Friptura de mistret -la tava

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Spalati si feliati carnea de mistret . Curatati , spalati si feliati ardeiul si usturoiul.Feliati slanina afumata . Puneti carnea in tava si presarati toate ingredientele pe deasupra ....Citeste continuarea

Fasole cu carnati de casa

Postat de: Florentina_Cristina in Mancaruri de legume

Se spala bine fasolea si se lasa in apa la inmuiat peste noapte.Astfel se hidrateaza si fierbe mai repede. A doua zi se pune fasolea la fiert si cand da in clocot se schimba apa.(se repeta acest...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu galuste

Postat de: eduard_09 in Ficat

Ficatul de pui il spalam,curatam de pielita si adaugam intr-o oala cu apa la fiert, Lasam sa clocoteasca cateva clocote,spumand de cate ori este nevoie, Intre timp curatam ceapa si tocam...Citeste continuarea

Friptura din muschi de porc...

Postat de: merisor67 in Porc

Intr-un bol cu capac amestecam apa otetul si sarea pentru marinat, apoi adaugam carnea direct congelata. Eu obisnuiesc sa portionez carnea inainte de a o congela, asa ca va fi simplu la...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt de arahide

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Puneti toate ingredientele intr-un vas incapator si stingeti bicarbonatul si praful de copt cu putina zeama de lamaie, apoi amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios. Tapetati o tava cu...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un vas mixam galbenusurile cu zaharul,adaugam smantana,siropul si untura, Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza dupa care adaugam treptat,coaja de lamaie,portocala,praful de...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema nuga

Postat de: JulyCris in Prajituri

Zaharul se caramelizeaza la foc mic. Cand devine auriu se adauga untul si nuca. Se omogenizeaza bine,apoi  se adauga imediat galbenusurile si se mai amesteca putin. Se ia de pe foc,iar cand...Citeste continuarea

Ficatei de pui pane

Postat de: MotanLaOale in Ficat

Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs. Ouale se bat cu sare si piper si se amesteca cu 4-5 linguri de faina. Se amesteca bine pana devine o pasta mai groasa. Se subtiaza cu...Citeste continuarea

Faguri cu fineti

Postat de: pushaa in Prajituri

Separam albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma tare, apoi adaugam zaharul treptat. Separat amestecam galbenusurile cu ulei, un praf de sare si zahar vanilat. Galbenusurile le punem...Citeste continuarea

Fasole verde cu carne de vitel

Postat de: Maria_Laura in Vita

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa a devenit aurie se pune faina, se mai caleste putin, se adauga boiaua de ardei si imediat se pune fasolea verde si rosiile...Citeste continuarea

Fusilli cu piept de pui

Postat de: botcrina in Fusilli

Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe mici, după care încingem uleiul şi le sotăm puţin. Spălăm carnea o ştergem cu un prosop absorbant, apoi o tăiem şi pe ea cubuleţe şi...Citeste continuarea

Felii de paine pane cu aroma de...

Postat de: Mastrokosta in Piine

Amestecam in prima faza ouale cu un praf de sare, punem laptele si aroma de vanilie si amestecam bine.Daca ingredientele sunt la temperatura camerei compozitia iese pufoasa, la fel si feliile de...Citeste continuarea

Friptura de rata cu legume sotate...

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Ungem rata cu sos de soia atat pe exterior cat si in interior apoi o condimentam cu sare,piper si cimbru.Pentru ca era destul de grasuta am renuntat sa o ung cu ulei. Punem rata intr-o tava si...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Florentina_Cristina in Mancaruri de post

Se spala bine fasolea si se lasa in apa la inmuiat, de preferat o noapte, astfel aceasta se hidrateaza si fierbe mult mai repede decat in mod normal. Respectand cele mai sus mentionate se pune...Citeste continuarea

Fasole verde cu carne de la untură

Postat de: portiadelumina in Porc

Întâi de toate am pus fasolea verde la decongelat. Între timp am curăţat şi tocat legumele şi am scos carnea de la cazan, pe care am încins-o în cratiţa...Citeste continuarea

Floricele dulci

Postat de: claudiaO in Dulciuri

Am introdus punga in cuptorul cu microunde si intre timp am pus zaharul intr=o cratita sa se caramelizeze. Cand a devenit auriu, pumen untul si amestecam bine sa se omogenizeze.Intre timp avem...Citeste continuarea

Fursecuri Catifea Roșie - Red...

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Pregătim piureul de sfeclă roșie cu o zi înainte. Coacem sfecla înfășurată în folie de aluminiu în cuptorul încins la 200 grade C pentru 90 -100 minute sau...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]