A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Figurine din foietaj cu cascaval

Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri

Lasam foietajul la temperatura camerei, dupa ce este usor de modelat il intindem pe masa de lucru si il intindem foarte putin cu sucitorul apoi cu diferite forme decupam din aluat{ daca nu aveti...Citeste continuarea

Fasole pastai cu usturoi

Postat de: claudiaO in Salate

Fasolea o curatam de codite si o spalam bine. Punem apa la fiert si cand clocoteste adaugam sarea si fasolea; fierbem cca 20 minute, pana este patrunsa bine. O clatim cu apa rece. Pregatim...Citeste continuarea

Friptura de iepure cu sos de...

Postat de: Ina75 in Mancaruri cu carne

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem uleiul de masline. Adaugam bucatile de iepure, cateii de usturoi, frunzele de salvie, 4-5 frunze de busuioc si costita neafumata. Acoperim tigaia cu un...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie si jeleu

Postat de: privatelaura in Prajituri

Ingredientele le tinem cateva ore la temperatura camerei. Untul moale, cu un praf de sare si cu zaharul il mixam spuma intr-un castron. Adaugam faina, bicarbonatul stins si amestecam bine. La...Citeste continuarea

Fresh de cirese

Postat de: rocsi_1612 in Bauturi

Spalam bine ciresele, le indepartam coditele si le scoatem samburii. Le rasturnam in blender, adaugam zaharul si le zdrobim. Intr-un bol punem piureul de cirese si apa. Un sfert din lamaie o...Citeste continuarea

Farfalle cu somon si verdeata

Postat de: attilab in Farfalle

Se pune la fiert o oala cu multa apa si multa sare. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga pastele care se fierb cat scrie pe ambalaj. Maruntiti fin usturoiul, taiati bucatele mici somonul si...Citeste continuarea

Foietaj cu caramel

Postat de: attilab in Prajituri

Intindeti foietajul pana obtineti o grosime de 3 sau 4 mm si apoi il taiati patrate de circa 8-10 cm latime. Daca aveti o grila pentru dulciuri puteti sa o folositi apasand cu ea pe o treime...Citeste continuarea

Friganele

Postat de: claudiaO in Dulciuri

Punem laptele la incalzit impreuna cu zaharul si adaugam vanilia. Ouale le batem bine cu un praf de sare. Punem uleiul la incins. Trecem feliile de franzela prin lapte ca sa se inmoaie...Citeste continuarea

Friptura de porc cu ciuperci si cuscus

Postat de: papabundetot in Porc

Carnea am pus-o la marinat de cu o seara inainte in sos de peste,ulei de porumb si cativa stropi de otet de orez.Dupa ce am scos-o din frigider,am lasat-o sa ajunga la temperatura camerei,apoi am...Citeste continuarea

Fructe de mare cu brocoli

Postat de: papabundetot in Fructe de mare

Evident reteta este o creatie a mea asa ca daca ceva nu va e pe plac puteti elimina sau schimba. Am curatat mai intai midiile si crevetii,am spalat totul foarte bine,usturoiul l-am tocat...Citeste continuarea

Ficat cu ciuperci salbatice...

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Ficatul se tine cateva ore la rece in lapte . Ciupercile bine spalate si scurse de apa se pun intr-o tigaie cu 50 ml ulei .Sarati .  Ciupercile vor lasa lichid ,in cateva minute acesta...Citeste continuarea

Fasole galbena cu carnat afumat

Postat de: pity19 in Mancaruri de legume

Clatim fasolea , o rupem in 3 fiecare , luam o oala mare  , punem fasolea si apa cat sa acopere ( cu o lg de sare ) , lasam sa fiarba ; Carnatul il taiem bucatele groase , punem intr-un...Citeste continuarea

Fasole verde cu tochitura

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Scoatem fasolea de la congelator , punem in apa clocotita si lasam la foc mediu la fiert ; Cand fasolea este aproape fiarta , adaugam peste un varf lg sare si mai lasam pana aceasta a fiert ;...Citeste continuarea

Fasole pastai la cuptor

Postat de: sufletista in Mancaruri de post

Pastaile le curatam si le spalam bine,dupa care le taiem in bucati, Intr-un vas termorezistent uns cu ulei adaugam ceapa tocata,pastaile,sare,piper si cimbru dupa gust, Deasupra turnam sucul...Citeste continuarea

Frigarui de pui

Postat de: Dea_Dea in Pui

Ciupercile se curata si se taie feliute. Taiem si ceapa in 4 sau 6 , ardeiul rosu in cuburi, pieptul de pui tot cuburi iar cabanosul felii mai groase. Punem pe frigaruie alternand , piept de pui...Citeste continuarea

Foi cu miere de albine, cremă de...

Postat de: botcrina in Prajituri

Foile Se amestecă zahărul cu mierea, oul, untul şi laptele apoi se pune la foc mic şi se amestecă uşor cu telul până aproape dă în clocot. Se ia de pe foc şise adaugă...Citeste continuarea

Friptură de cangur/ Kangaroo Steaks

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Legumele se curață, se taie julien și se soteaza în ulei timp de 4-5 minute. Apoi se asezonează cu condimentele și se mai lasă la gătit cca 2 minute la foc mic neacoperit. După 2-3...Citeste continuarea

Fasole verde scazuta

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

curatam, spalam si taiem prazul si ceapa rondele, apoi le la calim in ulei cca 5 minute la foc mic. Adaugam rosiile taiate cubulete. Adaugam bobite de mustar, sare si piper dupa gust, fasolea...Citeste continuarea

Foi cu miere de albine si crema de...

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Foile: se freaca spumos oul cu zaharul, apoi se adauga untura, mierea, laptele si bicarbonatul stins cu otet. Se amesteca toate, apoi punem vasul pe baie de aburi timp de 10 minute....Citeste continuarea

Fasole galbenă cu usturoi şi...

Postat de: portiadelumina in Mancaruri cu carne

Cum  spuneam în introducere totul e simplu. Păstăile de fasole se curăţă şi se rup la cca 4-5 cm spălându-se bine sub jet de apă. Legumele se curăţă şi se toacă...Citeste continuarea

Frittata fina cu legume de vara

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

In prima etapa se calesc legumele ( vanata si telina tija )  in ulei de masline, cu putina sare de mare grunjoasa si piper .  La final cand sunt aproape facute adaugam rosiile taiate...Citeste continuarea

Friptura de ied la cuptor

Postat de: farfuriavesela in Oaie

Pulpa de ied se pune intr-un vas cu apa si putin otet, apoi acesta apa se arunca.    Acum carnea spalata, putin ulei - optional, apa si mirodeniile preferate, se lasa de seara pana...Citeste continuarea

Friptura de vita si fantana de...

Postat de: Sylvia in Vita

Preparare : pentru écrasse de cartofi care este garnitura se fierb cartofii in coaja in apa cu sare, se  curata, se zdrobesc cu o furculita ca sa ramana si bucati mai mari, se adauga...Citeste continuarea

Fructe de mare cu orez si mazare

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

 Curatati si spalati legumele . Ceapa si patrunjelul se toaca marunt,usturoiul se feliaza . Ardeiul rosu se taie fasii inguste [julien]. Intr-un woc incapator se...Citeste continuarea

Frittata cu somon afumat si legume

Postat de: Cocktail_of_Senses in Mancaruri de legume

Incepeti prin a curata ciupercile cu un burete de sarma si clatiti foarte rapid cu putina apa. Taiati-le felii de dimensiuni medii si caliti-le alaturi de ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat...Citeste continuarea

Fulgi de grau cu lapte la Multicooker

Postat de: TAB1TA in Mancare copii

Se pune zaharul, zaharul vanilat si laptele in vasul aparatului. Se seteaza programul Stew 30 de minute. Dupa 10 minute se adauga fulgii. Dupa inca 5 grisul. Se mai lasa 5-10 minute pana...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu cartofi noi

Postat de: delia64 in Pui

Se spala  ficateii si se lasa la scurs . Punem uleiul la incins  intr-o tigaie , adaugam      si ficateii , acoperim cu un capac si lasam la foc mic aproximativ 10...Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi noi

Postat de: papabundetot in Porc

Am marinat carnea de porc in putin sos de soia si sos de ardei iuti,apoi intr-o cratita am pus la foc putin ulei,usturoiul tocat marunt si 1 lingura pasta de creveti,am lasat pe foc pana cand...Citeste continuarea

Frittata pizzaiola la cuptor

Postat de: mihaelamiky1992 in Aperitive / Garnituri

Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt de arahide si...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Cernem faina intr-un vas. Amestecam untul de arahide cu unt, zahar pudra, cu galbenusurile, aromele, adaugam  faina, praful de copt si bicarbonatul stinse cu zeama de lamaie. ...Citeste continuarea

Friptura de iepure cu legume la...

Postat de: carla27carla in Mancaruri cu carne

Se spala dovlecelul,conopida si ardeii.Se taie bastonase dovlecelul si ardeii.Iepurele se condimenteaza cu sare,piper,salvie,cimbru si rozmarin.Intr-o tava se pune punga de copt ,se aseaza fasolea...Citeste continuarea

Fritatta cu iaurt si dovlecei

Postat de: Luckycake in Aperitive / Garnituri

Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii taiem pe lungime in 4 si le indepartam mijlocul cu samburii. Ii feliem subtire si ii punem la...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Julie_Snow in Mancaruri de post

Se spala fasolea si se lasa la hidratat peste noapte. Se pune la fiert , iar dupa ce da in clocot se strecoara, se arunca apa iar fasolea se pune in continuare la fiert in alta apa, fierbinte....Citeste continuarea

Frigarui japoneze de vita

Postat de: Sylvia in Vita

In prima etapa se taie carnea in bucati patrate si se pastreaza in frigider. Se face un sos pentru marinat carnea din sos soia, putin pasta miso, un fir de ulei de susan, putin vin de orez, un...Citeste continuarea

Frigarui de pui

Postat de: pity19 in Pui

Pieptul de pui : Taiem pieptul in doua , dupa care bucatele mici , condimentam cu vegeta , sare , piper , chilli , lasam sa stea cca 30 de minute! Ciupercile : Curatam ciupercile de pielita...Citeste continuarea

Friptura de porc cu conopida pane

Postat de: papabundetot in Porc

Carnea am pus-o la marinat in sos de stridii,sos de soia,sos de ardei iuti,sos pimento,curry,boia,5 spices si am lasat-o asa aproximativ 2 ore,apoi am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt...Citeste continuarea

Frigarui cu carnati si vitel

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vitel se feliaza in bucati de 1-2 cm grosime /5 cm/5 cm. Puneti bucatile de vitel in marinata cateva ore . Frigaruile din lemn le lasati sa stea in apa . Astfel in timpul prajirii...Citeste continuarea

Fusilli cu sunca

Postat de: lacralacry in Fusilli

Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Sunca presata taiata cubulete se rumeneste usor in tigaie alaturi de cateii de usturoi, amestecand continuu. Rosiile pasate din...Citeste continuarea

Fondant de ciocolata cu pere

Postat de: Luckycake in Prajituri

Curatam perele, dar lasam codita. Avem nevoi de 2 forme termorezistente cu diametrul de 10 cm. Ciocolata si untul le topim pe baie de aburi, intr-un alt bol amestecam energic ouale cu zaharul ....Citeste continuarea

Fasole boabe cu carnaciori -...

Postat de: timea in Mancaruri cu carne

Punem la calit in putin ulei ceapa curatata si spalata si taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Folosim functia "Fry" a aparatului pe 10 minute. Adaugam carnaciorii taiati...Citeste continuarea

Focaccia cu usturoi si rozmarin

Postat de: RoXx in Piine

Se formeaza o maia din drojdie, putin din apa calduta, zahar si sare. Se pune peste restul de faina, se pune si restul de apa si se framanta. Peste, se pun 1-2 linguri ulei de masline si se mai...Citeste continuarea

Fasole in bol de paine

Postat de: DanaModog in Porc

Se caleste ceapa cu morcovul si gogosarul dupa care se pune fasolea, se lasa sa fiarba 15-20 de minute cu foile de dafin. Se adauga ciolanul si restul condimentelor si se lasa la fiert pana...Citeste continuarea

Fudulii picante de tauras in stil...

Postat de: Ksenya in Vita

Fuduliile le spalam bine si le scoatem pelita,apoi le taiem rondele si adaugam berea ,piperul,sarea si le lasam la frigider 3 ore. Dupa ce s-au marinat le lasam la scurs  si le prajim in ulei...Citeste continuarea

Friptura de vacuta

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vacuta se feliaza si se pune intr-o tava teflonata . Morcovii si usturoiul,se curata,se spala,se feliaza si se aseaza deasupra carnii. Se  adauga foaia de dafin , condimentele...Citeste continuarea

Fursecuri simple

Postat de: Valyvalentyna in Prajituri

Separam albusul de galbenus si batem spuma albusurile cu sarea si adaugam zaharul in ploaie pina obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat, uleiul si esentele...Citeste continuarea

Friptura de pui cu usturoi verde

Postat de: Constelatialeu in Pui

Mai intai taiem puiul in bucatele mai mici (n-am folosit pieptul si aripile), adaugam sare. Punem tuciul pe foc sa se incinga uleiul si adaugam bucatele de pui si 1/2 canita de apa. Lasam la foc...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, mixam untul zaharul si semintele de vanilie. Mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam oul intreg, apoi galbenusul.  Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam...Citeste continuarea

Fusilli cu sos ragu la cuptor

Postat de: farfuriavesela in Fusilli

Punem pastele la fiert in apa cu sare si doi stropi de ulei, respectand instructiunile de pe ambalajul acestora. Sosul ragu Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam telina si morcovul...Citeste continuarea

Fritatta cu pui

Postat de: Oana in Pui

Cartofii se taie pe jumatate si apoi in felii mai groase si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, dar sa nu se sfarame. Se scurg de apa si se lasa putin la racit. Pieptul de pui se taie...Citeste continuarea

Fursecuri imbracate in nuca de...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam ingredientele umede cu cele uscate, obtinem un aluat elastic pe care-l lasam cca 30 minute la rece. Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele mici de aluat pe care le modelam sub...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]