Farfalle cu somon si verdeata

de Paolo Tamburelli in Farfalle, 18 Iun 2014 | 7691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste farfalle
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g somon afumat
  • ulei de masline
  • sare
  • un manunchi de iarba cipollina
  • un manunchi de marar
  • ½ lamaie sau limes (lamaie verde)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu somon si verdeata:

Se pune la fiert o oala cu multa apa si multa sare. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga pastele care se fierb cat scrie pe ambalaj.

Maruntiti fin usturoiul, taiati bucatele mici somonul si caliti-le in ulei pentru 3 minute.

Adaugati verdeata maruntita si continuati calirea amestecand inca 2 minute.

Adaugati zeama de lamaie.

Scurgeti de apa farfallele si apoi le amestecati pe foc mic impreuna cu sosul de somon.

Serviti imediat. Daca folositi lamaie verde in loc de lamaie simpla preparatul va fi mai aromatic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu somon si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.06.2014, 09:09

laura_n 1

19.06.2014, 16:39

bun!

mihaelar63 1

01.05.2015, 00:34

Atat de simplu de preparat ! dar elegant si gustos !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]