Frittata pizzaiola la cuptor

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 5419 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml smantana lichida
  • marar dupa gust
  • sare si piper
  • 2 rosii mici
  • 100 gr bacon
  • 100 gr cascaval
  • 10 masline
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata pizzaiola la cuptor:

Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute.

Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca sunt prea mari.

Daca compozitia de oua s-a intarit putin, scoatem tava din cuptor, punem deasupra toate ingredientele taiate si baconul rupt bucatele. Dam din nou totul la cuptor si mai lasam inca 10 minute pana cand frittata este gata.

Deasupra am decorat-o cu patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Frittata pizzaiola poate fi servita calda sau rece;

2

Daca nu va place baconul puteti folosi si alte ingrediente precum wurstel, prosciutto sau salam romanesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata pizzaiola la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ina 1

30.05.2014, 17:09

Chiar imi place!

deyutzky 1

30.05.2014, 18:01

like

cristeena20 1

09.06.2014, 13:25

ce-mi place!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir