Fasole galbena cu carnat afumat

de pity19 in Mancaruri de legume, 13 Iun 2014 | 4672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole galbena lata proaspata
  • o bucata carnat afumat
  • o cutie smantana ( mica )
  • o lingurita oregano
  • o lingurita busuioc
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • un varf lg usturoi praf
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu carnat afumat:

Clatim fasolea , o rupem in 3 fiecare , luam o oala mare  , punem fasolea si apa cat sa acopere ( cu o lg de sare ) , lasam sa fiarba ;

Carnatul il taiem bucatele groase , punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 3 minute ;

Cand fasolea a fiert ( trebuie sa fie bobul moale ) , luam de pe foc si strecuram de apa ;

Intr-un bol amestecam smantana cu faina si 5 linguri de apa rece , punem intr-o cratita si dam la fiert , amestecand continuu pana cand acesta se ingroasa , luam de pe foc si adaugam : oregano , busuioc , sare , piper , vegeta si usturoi praf , amestecam ; Punem sosul peste fasolea scursa de apa si amestecam bine ;

Asezam fasolea in farfurie si adaugam carnatul taiat peste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

13.06.2014, 16:38

Cu faina nefiarta?

pity19 1

13.06.2014, 16:40

am fiert impreuna cu smantana!

MotanLaOale 1

13.06.2014, 18:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde (Multicooker)