Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor

de Alexandra Burz in Pui, 17 Feb 2014 | 3893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciocanele de pui
  • 400 gr cartofi
  • 100 gr jambon
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin proaspat
  • 250 ml vin alb
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor:

Spalam si curatam bine carnea.

Curatam si spalam bine cartofii dupa care ii taiem in patru.

O tava de yena o ungem cu putin ulei sau untura de porc, adaugam cartofii, si condimentam.

Adaugam deasupra carnea de pui, condimentam, adaugam feliute de usturoi.

Aranjam frumos deasupra jambonul, adaugam vinul si rozmarinul.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute.

Cand au trecut cele 30 minute inlaturam folia si mai lasam la cuptor aproximativ 20-25 minute sa se rumeneasca.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

rozmarinul poate fi inlocuit cu cimbru

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor