Fasole batuta cu kaizer afumat

de Alexandra Burz in Mancaruri cu carne, 22 Feb 2014 | 5472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole pestrita
  • 2 cepe mari
  • 2 foi dain
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 200 gr kaizer afumat
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu kaizer afumat:

Spalati bine fasolea, puneti-o la fiert in apa cu sare si foi de dafin pana devine foarte moale (aproximativ 2 ore).

Cand a fiert, mixati-o intr-un blender.

Taiati ceapa marunt si caliti-o intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa adaugati pasta de fasole si amestecati pana la omogenizare.

Luati vasul de pe foc.

Feliati kaizerul si prajiti-l intr-o tigaie grill incinsa bine.

Serviti alaturi de fasole si paine prajita.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]