A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Placinta cu branza dulce si...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Pregatim compozitia. Intr-un bol punem galbenusurile ( albusurile le bagam la congelator), sarea si zaharul si mixam foarte bine, apoi adaugam ciocolata rasa. Omogenizam, adaugam branza, stafidele...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si cocos

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Topim ciocolata neagra impreuna cu cele 100 g de unt. Lasam sa se racoreasca. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul. Frecam putin galbenusurile apoi adaugam ciocolata topita cu...Citeste continuarea

Painici cu dovleac - Pumpkin bread

Postat de: ctlina in Piine

Dovleacul se taie felii subtiri, se coace la cuptor 30 de minute, se paseaza si se lasa la racorit. Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 2-3 linguri de apa calduta, zaharul si 2...Citeste continuarea

Prajitura Kinder Bueno

Postat de: Meea in Dulciuri

Pentru blat, mixam albusurile spuma tare. Adaugam apoi zaharul si continuam mixarea pana cand obtinem o bezea tare si lucioasa. Adaugam si uleiul. In continuare, punem faina, pesmetul, praful...Citeste continuarea

Pizza de seara

Postat de: MotanLaOale in Pizza

Aluatul se lasa la dezghetat (cam 40 minute). Ciupercile se pun in sita la scurs. Costita se taie cubulete. Carnatii se taie felii. Cascavalul se rade.  Se intinde aluatul in...Citeste continuarea

Pulpe fragede cu usturoi

Postat de: amalia01 in Pui

Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute.   Aprinzi focul la...Citeste continuarea

Pateuri cu dovleac

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Aluatul se lasa la dezghetat. Intai se prepara umplutura ca sa aiba timp sa se raceasca. Dovleacul se curata de seminte si coaja si se da pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, untul...Citeste continuarea

Pancake mic-dejun cu nuci, miere si...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana capata o culoare albicioasa, pe urma adaugam uleiul, esenta de vanilie si laptele, mai amestecam putin si la final adaugam...Citeste continuarea

Piscotica Ole

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Punem intr-un bol continutul plicului de creme ole, adaugam zaharul si laptele apoi mixam si gata crema ( pentru carcotasi nu cititi, ca va pica greu la stomac prafurile). In alt bol inalt punem...Citeste continuarea

Pernute cu ciocolata si gem

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat in frigider. Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul. Se taie in 24 bucati. (au fost cam mici si m-am...Citeste continuarea

Piept de rata cu piure de conopida...

Postat de: ladydi in Rata

Spalam pieptul si pulpele de rata si taiem pieptul in doua. Stergem carnea cu servetele, incingem o tigaie fara ulei si punem carnea cu pielea in jos. O lasam cca 5 minute, o intoarcem si o mai...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu dovleac si praz

Postat de: licurici_lra in Pui

Pulpele de pui se ung cu ulei de masline, se presara sare si piper, apoi se lasa o ora la rece. Dovleacul se taie felii, iar prazul rondele mai groase, apoi se ung cu ulei de masline, sare si...Citeste continuarea

Piure de conopida si broccoli

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Procedam la fel si cu...Citeste continuarea

Peltea de struguri

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulceata / Gem

Se spala boabele de struguri si se pun la fiert in 1,5 l apa (sau cat sa le acopere).  Dupa ce s-au fiert bine, boabele se dau printr-o sita, pastrand doar zeama. Au rezultat 2 l de zeama,...Citeste continuarea

Pastrama din piept de pui

Postat de: ladydi in Mezel de casa

Spalam pieptul de pui si daca este cu os, il dezosam. Il taiem in doua. Intr-un vas incapator punem apa, zaharul, sarea, piperul boabe si frunzele de dafin.Amestecam pana se dizolva sarea si...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe si nuca de cocos

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Punem fructele din compot sa se scurga, apoi le taiem bucati mai mici. Mixam untul cu zaharul si praful de sare. Adaugam si ouale si mixam pana se dizolva zaharul. Adaugam nuca de cocos, apoi...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai pregatim umplutura. Curatam merele, le dam prin razatoarea mare, le stoarcem si le punem la calit cu zaharul, cand sunt gata calite adaugam scortisoara si le lasam sa se raceasca....Citeste continuarea

Paste cu creveti

Postat de: Zamfira in Paste

Topim untul şi adăugăm usturoiul pisat şi ceapa verde feliată. Călim totul câteva minute. Creveţii îi trecem printr-un  jet de apă rece şi absorbim surplusul de apă....Citeste continuarea

Prajitura cu jeleu si crema de lamaie

Postat de: diaconta in Prajituri

Lemon curdul l-am pregatit cu o zi înainte, astfel nu a mai trebuit sa astept sa se raceasca. Blatul l-am pregatit în tava dreptunghiulara de 36x25 cm, l-am taiat apoi...Citeste continuarea

Paste cu sos aromat de rosii si...

Postat de: Nadyne in Paste

Spalam bucatile de carne, le condimentam cu sare, piper si cimbru. Le asezam intr-o tava in care am pus cateva linguri cu ulei, turnam 200 ml apa si introducem in cuptorul preincalzit....Citeste continuarea

Prajitura cu frisca si nutella

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Incepem cu frisca, mixam smantana pana ce devine frisca :) Intr-un bol, sfaramam biscuitii in bucati mai mari, adaugam 4 linguri de nutella si 4 linguri de frisca. Amestecam pana se...Citeste continuarea

Prajitura cu mere caramelizate,...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Merele caramelizate: Spalam merele, le decojim si le taiem cuburi potrivite. Le transferam intr-o cratita, adaugam zaharul, scortisoara si untul. Punem cratita pe foc, amestecam bine pana...Citeste continuarea

Prajitura cu Mousse de Mere si Ricotta

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

Blat: - Mărunțiți biscuiții digestivi și amestecați cu zahărul; - Topiți untul și adăugați peste biscuiți, amestecând bine; - Pregătiți tava în care doriți să...Citeste continuarea

Placinta turnata cu mere si nuca de...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Pregatirea umpluturii: Merele, curatate de coaja si seminte, se dau pe razatoarea mare a robotului de bucatarie. Se calesc impreuna cu zaharul pana cand scade toata zeama lasata de acestea....Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul rece taiat felii, il amestecam cu restul ingredientelor, faina cernuta, oul, zaharul, praful de sare, cel de copt, vanilia, turmericul si laptele rece. Se framanta aluatul, se infaineaza...Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella si rosii...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pieptul de pui se unge cu ulei de masline,se condimenteaza,se acopera si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider. Se scot bucatiile de pui,se taie in doua,se cresteaza pe toata...Citeste continuarea

Prajitura cu foi cu bulion

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Pentru foi mixam oul cu zaharul si uleiul pana se topeste, adaugam  apoi bulionul mixand in continuare. Adaugam treptat  si faina si bicarbonatul. Framantam o coca nu foarte tare, pe...Citeste continuarea

Placinta taraneasca cu mere

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se freaca untul moale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga oul, praful de sare, esenta de vanilie, smantana si bicarbonatul de sodiu si se omogenizeaza. Se pune faina treptat si praful de copt...Citeste continuarea

Prajitura cu piscoturi, iaurt si...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Se pregătește o tavă cu hârtie de copt în care se așază pișcoturile în mod uniform. Se desface conserva de mandarine, sucul se strecoară, iar mandarinele se lasă la...Citeste continuarea

Prajitura din albusuri cu cacao si...

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul vanilat su se mixeaza pana devine tare si lucioasa. Se pune uleiul si coaja de lamaie si se omogenizeaza. Faina se...Citeste continuarea

Prajitura cu gutui si mere

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Umplutura :Gutuile se taie in sferturi si se curata de coaja si cotor.Se dau pe razatoarea mica si se pun intr-o oala,pe aragaz, cu zahar, zahar vanilinat si scortiosara.Se fierbe 1 ora...Citeste continuarea

Placinta cu Branza Dulce fara Blat

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

- Puneți stafidele la inmuitat în apă caldă cu rom; - Amestecați bine brânza de vaci cu laptele, pentru a căpăta o consistență mai moale; - Separați albușurile de...Citeste continuarea

Prajitura din albusuri cu menta,...

Postat de: licurici_lra in Prajituri

1.             Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul praf, vanilinat si esenta de menta....Citeste continuarea

Piept de pui cu gutui

Postat de: licurici_lra in Pui

1.             Bucatile de piept de pui se spala, se curata si se dau cu sare si piper. ...Citeste continuarea

Prajitura cu piscoturi si mousse de...

Postat de: stefy_a in Prajituri

Crema de vanilie: se pregateste crema de vanilie din ingredientele de mai sus,doar ca nu am folosit si esenta de vanilie - pentru ca esenta am folosit-o la insiropat...Citeste continuarea

Pizza cu Blat de Conopida

Postat de: BakeUpArtist in Pizza

Reteta aceasta este pentru o pizza de 28 de cm diametru.  Blat de conopida - Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie; - Puneți conopida...Citeste continuarea

Painica cu seminte de dovleac, chia...

Postat de: ladydi in Piine

Punem ingredientele,mai putin semintele, in cuva masinii de paine,neaparat in ordinea scrisa, setam programul dorit si ne inarmam cu nitica rabdare. Cam dupa 20 de minute punem si...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu sos

Postat de: licurici_lra in Pui

1.             Pulpele se spala, apoi se dau cu sare si piper, pe ambele parti si se prajesc in 2-3 linguri de ulei....Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Pregatirea aluatului fraged: Intr-un castron se pun faina si untul.Se mixeaza bine apoi se adauga restul ingredientelor.Se mixeaza in continuare dar nu excesiv,altfel dupa coacere va fi mai...Citeste continuarea

Prajitura duo chocolat cu zmeura

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul se topeste intr-un vas mic, se trage deoparte apoi, se pune ciocolata alba si se amesteca pana ce aceasta se topeste si se omogenizeaza. Ouale se mixeaza 30 de secunde cu un praf de sare...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si caramel

Postat de: diaconta in Prajituri

Am pregatit mai întâi umplutura pentru a se putea răci cât am pregatit blatul. Am curatat merele,am scos cotorul si le-am taiat cuburi mai mari. Am pus cele 8 linguri de...Citeste continuarea

Pateuri cu carne

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Cerne făina într-un vas bun de frământat . Fă cu mâna  un loc în care pui apa minerală,oul sarea,uleiul si oțetul. Frământă până nu se mai...Citeste continuarea

Peste in sos, sub capac de mamaliga

Postat de: AndrutzaP in Peste

   Incepem cu pregatirea pestelui. Intr-o tigaie antiaderenta prajim pestele pe ambele parti, dar nu suficient cat sa se usuce. Scoatem pestele si, in acelasi ulei, calim ceapa, ardeiul...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume,la cuptor

Postat de: AndrutzaP in Pui

    Incepem cu pulpele pe care le spalam si le condimanetam cu sare si boia dulce. Le prajim intr-o tigaie cu ulei. Intre timp tocam, nu foarte marunt, ceapa, usturoiul, ardeii si...Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de: Nadyne in Pui

       Carnea de pui, spalata si portionata, se rumeneste in cateva linguri cu ulei,  pe toate partile.        Adaugam ceapa taiata marunt si...Citeste continuarea

Prajitura cu rodie si caramel

Postat de: auragiuverdea1990 in Dulciuri

Am caramelizat 5 linguri de zahar si l.am intins pe toata tava, si pe margini. Peste zahar am pus rodiile curatate si l-am lasat sa se raceasca.  Intre timp am pregatit blatul, am separat...Citeste continuarea

Prajitura roz

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat. Am folosit o tava cu dimensiunile de 36/23 cm, tapetata cu hartie de copt. Mai intai am topit untul, apoi am batut albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile le-am mixat impreuna cu...Citeste continuarea

Paine felii cu usturoi (Pull apart...

Postat de: postavaru in Piine

Framantam aluatul din timp, pentru ca va trebui sa stea la dospit. Dizolvam drojdia impreuna cu zaharul in putina apa calduta si o lasam 10 minute sa creasca. Intre timp cernem faina intr-un...Citeste continuarea

Placinta rustica cu carne si susan

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Aluatul se prepara usor; untul rece se taie in bucati si se amesteca cu restul ingredientelor, apoi se framanta un aluat pana la omogenizare, se infoliaza si se da la rece pentru 30 de minute....Citeste continuarea

Piadina cu carnat la gratar,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Se gateste carnatul pe un gratar fierbinte 8-10 minute, pana este gatit complet.  Intre timp. se incalzeste piadina intr-o tigaie fara ulei, se trasnfera pe o farfurie si se unge cu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]