A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cu foi cu nuca si crema...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Foile: Intr-un bol punem untul moale, oul, iaurtul si le mixam. Adaugam nuca macinata si vanilia. Bicarbonatul il amestecam cu praful de copt, punem zeama de lamaie si amestecam bine. Il...Citeste continuarea

Prajitura cu dovleac si nuca de cocos

Postat de: merisor67 in Prajituri

Amestecăm într-un vas, la foc mic, dovleacul ras cu zahărul vanilat și îl lăsăm doar până se pătrunde ușor. Ridicăm vasul de pe foc, adăugăm scorțișoara și...Citeste continuarea

Pacherri giganti umplute cu carne...

Postat de: Pungasa_Rogue in Paste

Sos Ragù: Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se toaca. Tijele de apio se spala si se taie rondele. Aceste legume se calesc...Citeste continuarea

Pasta de ton cu ardei copt

Postat de: merisor67 in Ton

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu...Citeste continuarea

Placinta melc cu branza de vaci

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Aluatul l-am facut la masina . Punem ingredientele pentru aluat (in ordinea de mai sus) in cuva masinii si o programam pentru framantare. In timp ce masina isi face treaba ei noi ne ocupam...Citeste continuarea

Pulpe de pui la tigaie cu piure de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie din fonta, la foc mediu.  Se presara bucatile de pui din abundenta cu ierburile uscate, sare si piper si se aseaza cu partea cu piele in jos, in tigaie...Citeste continuarea

Penne in sos de Parmezan si rosii...

Postat de: Satisfyyourcravings in Penne

Se zdrobeste usturoiul cu latura cutitului si se caleste in ulei de masline, la foc mediu, spre mic, intr-o tigaie/oala cu fun dublu (eu am folosit una din fonta), ceteva minute, pana se...Citeste continuarea

Prajitura panza de paianjen

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Intr-un bol incapator punem faina, cele 3 linguri de cacao, praful de copt, zaharul si praful de sare. Amestecam cu o lingura.  Adaugam lingurita de otet, esenta de vanilie, cele 5 linguri...Citeste continuarea

Placinta cu foi de cartof, sunca si...

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Punem la fiert cartofii spalati bine (necuratati) in apa rece. Lasam pana ce furculita intra usor in ei. Ii scurgem de apa si-i lasam sa se racoreasca, sa-i putem curata. Intre timp...Citeste continuarea

Prajitura Anca

Postat de: ancutsa in Prajituri

 Se preincalzeste cuptorul. Pentru pandispan: se separa ouale, se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se...Citeste continuarea

Prajitura si atat......

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Tapetam o tava cu hartie de copt ( 36/23 cm), apoi ne apucam s afacem blatul. Luam 8 oua, si separam galbenusurile, toate 8, le punem intr-un castron, in altul punem 5 albusuri si in altul 3...Citeste continuarea

Prajitura Donauwelle pentru Haloween

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se prepară blatul:  Frecati bine untul moale. Se adauga treptat zaharul si ouale. Se amestecă făina cu praful de copt și se incorporează în amestecul precedent. Ungeti cu...Citeste continuarea

Placinta cu carne tocata si cascaval

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Incepem cu aluatul deoarece acesta dupa ce il pregatim trebuie sa stea la frigider timp de 30 min.,timp in care ne ocupam de umplutura. Intr-un vas punem untul moale ,taiat cubulete...Citeste continuarea

Pizzetti pentru copii cuminti

Postat de: amalia01 in Pizza

Aluatul de pizza il prepari  dupa reteta care iti iese mai bine. Promit sa revin cu reteta mea cat de curand( seamana cu cea de paine, doar ca adaug zahar si ulei). Intinzi aluatul sub...Citeste continuarea

Paine de casa cu lapte (impletita)

Postat de: stefy_a in Piine

- drojdia se amesteca cu 5 linguri de lapte caldut (din cei 200 ml lapte), o lingura de faina si o lingurita zahar rezultand maiaua - aceasta se lasa 10 minute la dospit - intr-un vas se...Citeste continuarea

Placinta cu branza dulce si stafide

Postat de: Nadyne in Dulciuri

Intr-un castron punem ouale, zaharul, uleiul, laptele si omogenizam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, treptat si framantam un aluat neted, suplu, care nu se lipeste de maini. ...Citeste continuarea

Paine floricica de casa

Postat de: medioto59 in Piine

Cernem faina si o amestecam cu sarea. Punem faina intr-un vas si facem in mijlocul acesteia o adancitura. Sfaramam drojdia proaspata cu furculita si o amestecam cu zaharul. Punem acest amestec in...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Am dat drumul la cuptor.  Am separat ouale. Albusul l-am batut spuma cu un praf de sare. Am adaugat zahărul treptat si am mixat pana s-a topit. Am adaugat galbenusurile pe rând,...Citeste continuarea

Prajitura cu Dovleac si Ciocolata

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

Blat: Preincălziti cuptorul la 180 de grade; -Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea; - Se bat ouăle spumă impreună cu o...Citeste continuarea

Prajitura televizor

Postat de: stefy_a in Prajituri

Foi de cacao: - oul se amesteca cu zaharul si cacao - se adauga bicarbonatul de amoniu stins cu putin otet si se amesteca - se adauga laptele, uleiul, esenta de rom si se amesteca bine...Citeste continuarea

Placinta Monstru cu Mere si...

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Aluatul: Intr-un vas se cerne faina si se amesteca cu sarea. Se face o gropita in mijloc unde se pune drojdia zdrobita. Se presara deasupra 1 lgt zahar si se toarna putin lapte caldut. Se lasa...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si crema pufoasa...

Postat de: BakeUpArtist in Dulciuri

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și crocant; - Se mixează făina cu untul și cu zahărul; va fi un aluat nelegat, făinos;...Citeste continuarea

Paine integrala

Postat de: Nadyne in Piine

     Aluatul se poate framanta si in masina de paine, setam programul de framantat si dospit, caz in care punem in cuva intai ingredientele lichide, ultimele fiind faina si...Citeste continuarea

Platou rece

Postat de: claudiaO in Aperitive / Garnituri

Luam mamaliga rece din frigider si o feliem, taiem slaninuta feliute mici, telemeaua o taiem in bucati, ceapa o taiem in patru ,o clatim intrun jet apa rece si o presaram cu sare. Asezam totul pe...Citeste continuarea

Placinta cu urda si stafide

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Dam drumul la cuptor.  Pentru umplutura omogenizam toate ingredientele. Aluat: Intr-un castron punem făina ,adaugam restul ingredientelor si frământă un aluat elastic si...Citeste continuarea

Pui Madras

Postat de: ladydi in Pui

Taiem carnea de pui cubulete si o asezonam cu sare si piper. Intr-un wok sau intr-o cratita incingem uleiul, adaugam ceapa si prazul tocate marunt si le calim. Apoi...Citeste continuarea

Paine

Postat de: Alepaty in Piine

Faina se amesteca cu sarea,drojdia si se toarna peste apa calduta treptat. Se framanta apoi se toarna ulei de masline,incorporand amandoua linguri. Am framantat circa 10 minute,apoi am batut-o...Citeste continuarea

Pizza de Halloween

Postat de: mirela0911 in Pizza

Blatul: Intr-un bol se cerne faina si se amesteca cu sarea. Se face o gropita in mijloc si se pune drojdia zdrobita, se presara 1 lgt zahar, se toarna putina apa calduta, se amesteca usor si se...Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de: eumimi in Pui

Mai intai desfacem fiecare piept de pui si il batem bine ca pentru snitele. Adauagam cate 1 felie de cascaval si cate una de bacon peste fiecare bucata de piept, presaram sare, piper si...Citeste continuarea

Placinta cu branza si struguri

Postat de: sufletista in Dulciuri

ALUAT-intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea,praful de copt,coaja de lamaie,amestecam facem o adancitura adaugam untura(rece)galbenusul,apa si incepem sa framantam, un aluat omogen si...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: andaoana in Prajituri

Aluatul Intr-un casron punem faina , untul si untura la temperatura camerei Apa impreuna cu zaharul ,praful de sare si otetul le amestecam . Cand zaharul este dizolvat adaugam totul peste...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: nico_nico in Piine

Intr-un bol mai mare se pune apa calda, zaharul,drojdia si 1 pahar de faina.Amestecati cu telul sa se uniformizeze.Se lasa la dospit cam 10-15 minute ca sa se activeze drojdia, apoi se adauga...Citeste continuarea

Placinta rulada cu branza

Postat de: nico_nico in Prajituri

Aluatul se face astfel: faina (ungureasca) se freaca cu 2 linguri pline de unsoare de porc solida apoi se adauga  ouale , drojdie cat o nuca dizolvata in iaurt +3-4 linguri otet+1 lingura...Citeste continuarea

PLACINTA CU CARNE

Postat de: nico_nico in Mancaruri cu carne

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat bun de intins foi.(se fac 2 foi).   Pentru umplutura se caleste ceapa taiata marunt apoi punem carnea de porc tocata si se...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si boti

Postat de: trifadalia in Prajituri

Ingredientele penstru aluat se amesteca toate intr-un vas si se fac doua bile care se pun la rece pana a doua zi. Se bat albusurile spuma cu 150 gr de zahar din cel 250. celelalte ingrediente...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca, visine si crema...

Postat de: trifadalia in Prajituri

Se face o foaie din igredientele de mai sus care se intinde in tava peste ea se pune gem de capsuni si visine sparte.   Se face un blat din ingredientele de mai sus si se toarna peste...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de nuca si biscuiti

Postat de: trifadalia in Dulciuri

Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se fac 2 foi.Foile se intind cu mana nu cu sucitorul.Foile se coc pe dosul tavii unse cu ulei. Pentru crema punem la fiert laptele,zaharul si...Citeste continuarea

Placinta cu branza, marar si ceapa

Postat de: trifadalia in Aperitive / Garnituri

  Dizolva drojdia intr-un bol cu apa calda. Adauga 2 linguri ulei de masline si 3-4 linguri de faina. Amesteca bine cu un tel si lasa asa 2-3 minute. Pune restul de faina intr-un bol larg...Citeste continuarea

Placinta impletita cu mere si stafide

Postat de: nico_nico in Prajituri

Intr-un castron mai mare punem faina amestecata cu drojdia(daca folosim drojdie proaspata facem o maiaua din putin lapte +zahar+faina) laptele caldut + zaharul,sarea,untura si ouale.Facem o coca...Citeste continuarea

Placinta cu foi fine

Postat de: nico_nico in Prajituri

 Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu un pic de ulei asezam hartia de copt apoi rulourile umplute.      Branza dulce se amesteca cu zaharul ,zaharul vanilat,oul,stafidele,...Citeste continuarea

Prajitura cu dovleac(ludaie)

Postat de: nico_nico in Prajituri

Intr-un castron amestecam faina cu untura apoi punem restul ingredientelor si framantam pana obtinem o coca. Se imparte in doua.Se intinde o foaie se pune umplutura de dovleac si deasupra razuim...Citeste continuarea

Placintele pufoase de toamna

Postat de: nico_nico in Prajituri

 Se amesteca drojdia uscata cu zaharul . Se adauga 1 lingura de faina si aproximativ 100 de ml. de lapte batut, la temperatura camerei; se lasa sa dospeasca drojdia, aproximativ 10 minute....Citeste continuarea

Painici norisor

Postat de: RuxyRux in Piine

Reteta prevede 1/4 lingurita cream tartar, eu am inlocuit cu 3 lingurite zeama de lamaie. Eu nu am avut crema de branza dar am preparat-o dintr-o bucatica de branza cremoasa si doua linguri de...Citeste continuarea

Painici umplute cu dulceata de...

Postat de: panacris in Dulciuri

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul,  uleiul și drojdia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se...Citeste continuarea

Placinta impletita cu branza si mere

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Cernem faina intr-un bol. Punem sarea, zaharul, drojdia, amestecam cu o lingura. Incorporam untul topit si usor caldut, oul, apoi punem lapte caldut, treptat si incepem sa...Citeste continuarea

Pui crocant la cuptor

Postat de: Nadyne in Aperitive / Garnituri

Taiem fasii de pui, potrivit de groase.      Le asezam intr-un castron si le acoperim cu lapte, acoperim si apoi le lasam la frigider minim o ora....Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata...

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Blat: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaoa si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si mixam...Citeste continuarea

Porc Sichuan

Postat de: AndrutzaP in Porc

Incepem prin a hidrata urechile de lemn in apa fierbine. Trebuiesc lasate la hidratat aproximativ 30 minute. Carnea de porc o taiem fasii lungi de 2-3 cm si o amestecam bine cu jumatate din...Citeste continuarea

Palarioare cu carne, ciuperci si...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga putin zahar, apoi sare, uleiul de masline si faina cat cuprinde. Se amesteca bine si se framanta pana se desprinde aluatul de pe maini....Citeste continuarea

Painici la tigaie

Postat de: AndrutzaP in Aperitive / Garnituri

   Incepem cu baconul. Intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si incinsa bine, punem baconul. Il lasam pana devine putin crocant si incepe sa se "sparga".     ...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]