Pasta de hering afumat

de Catalina L in Peste, 26 Dec 2016 | 5044 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si proaspat. Puteti pune maioneza in loc de smantana, dar atentie hering-ul este deja sarat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr file de hering afumat
  • 1 ceapa eșalotă
  • arpagic
  • 2 lingurite suc de lămâie
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de hering afumat:

Se toaca marunt ceapa si arpagicul. Se taie fileul de hering afumat in bucatele. Într-un castron se amestecă ceapa, arpagicul și heringul. Apoi se adauga sucul de lamaie si smantana.  Se amestecă bine. Se adaugă boia de ardei, sare și piper dupa gust. 

Se pune la rece si se lasa cel putin 30 de minute.

Se serveste in verine/pahare sau se pot face sandwich-uri mici.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de hering afumat" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Platou cu peste afumat