Macrou cu legume la cuptor

de Bunica in Peste, 6 Aug 2019 | 3476 vizualizari

 

Pentru un pranz sau cina, macroul cu legume la cuptor este un preparat gustos si rapid. Ai nevoie de putina pofta si placere de a manca peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou proaspat
  • 2 morcovi
  • 2-3 ciuperci
  • 1/2 ardei gras rosu/verde
  • 3-4 linguri mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei
  • condimente pentru peste
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu legume la cuptor:

Curata si spala legumele.

Morcovul se taie rondele.

Ardeiul taiat cubulete.

Ciupercile taiate felii.

Pestele se spala, eviscereaza si se taie capul.

Lamaia se taie rondele.

Se ia o bucata hartie de copt.

Asezi jumatate din legume pe hartia de copt, deasupra pui pestele.

Asezonezi cu sare, piper, condimente de peste, stropesti pestele cu o lingura de ulei, pui rondele de lamaie in interiorul pestelui si deasupra.

Strangi hartia de copt astfel incat pestele si legumele sa fie cat mai compacte.

Intreg pachetul il infasori in staniol, il pui in tava de copt si-l introduci in cuptorul incins la 170 grade pentru 20 de minute.

Scoti tava, desfaci staniolul si hartia si dai la cuptor pentru 10 minute pentru a se rumeni pestele.

Se serveste cald sau rece .

Sa va fie de folos!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap, cu sos de rosii si usturoi