Pandispan cu budinca de vanilie si fructe

de Valclaudia in Prajituri, 1 Dec 2016 | 11632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 5 linguri apa minerala
  • 1/2 plic praf de copt
  • 7 linguri faina alba
  • 500 ml lapte rece
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 2 banane
  • seminte de rodie
  • 6-7 fructe de kiwi
  • 2 plicuri gelatina rosie pentru deserturi
  • 500 ml zeama din compot
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu budinca de vanilie si fructe:

Pentru blat separam ouale.

Preincalzim cuptorul la 175 grade C.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile le mixam cu zaharul, pana isi dubleaza volumul si se albesc.

Turnam in fir subtire uleiul, apoi apa minerala, mixand incontinuu.

In aceasta compozitie, incorporam spuma de albusuri si faina, usor sa nu iasa aerul din spuma.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.

Turnam compozitia in tava si dam apoi tava la cuptor, pentru 35 minute.

Facem testul cu scobitoarea, daca blatul este copt il scoatem si il lasam in tava la racit.

Punem 400 ml lapte la incalzit, cu 3 linguri de zahar.

Diluam budinca in 100 ml lapte rece, apoi o incorporam in laptele fierbinte din oala.

Amestecam pana se ingroasa.

Turnam budinca fierbinte peste blat, nivelam.

Curatam fructele de kiwi si bananele, le feliem si le asezam peste budinca calda.

Presaram si semintele de rodie.

Punem 400 ml zeama de compot la incalzit. Praful de gelatina il diluam in 100 ml zeama de compot rece, apoi il turnam peste lichidul fierbinte si amestecam pana se ingroasa.

Turnam gelatina fierbinte peste fructe, lasam la inchegat pana a doua zi.

Portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu budinca de vanilie si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

deyutzky 1

02.12.2016, 10:02

O bunatate!

shukly 1

02.12.2016, 17:03

De aratat, arata aproape ok, dar nu are nimic deosebit in ea. O aruncatura de fructe peste o budinca din plic si niste compot cu gelatina.
Eu nu as putea sa ofer cuiva asa ceva. Chiar nu inteleg entuziasmul tuturor. Ce bunatate?

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan genovez