Am rasfoit colectia Click pentru femei si am adaptat aceasta prajitura delicioasa.
Se bate spuma untul cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga galbenusurile, faina, amidonul si praful de copt, amestecandu/se usor pana se incorporeaza toate ingredientele. Albusurile batute spuma se adauga in compozitia de mai sus. Se toarna aluatul intr-o forma de guguluf, unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptorul preincalzit cca. 50 de minute. Se rastoarna din forma si se lasa la racit.
Intre timp budinca se amesteca cu putin lapte rece si zahar. Restul de lapte se pune la foc pana cand da in clocot se adauga budinca, amestecand continuu pana se ingroasa. Untul moale se incorporeaza in crema rece si se amesteca pana se incoprporeaza. Gemul se amesteca cu romul.
Se taie blatul in trei, se unge prima parte de blat cu gem, apoi crema de budinca, se continua pana se tremina toate ingredientele. Deasupra sa fie blat. Se lasa la rece pana se intareste crema. Glazura se prepara conform indicatiilor, se orneaza prajitura cu glazura si fulgi de ciocolata alba.