Pizza cu piept de rata afumat

de Satisfyyourcravings in Pizza, 12 Dec 2016 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 grame faina integrala
  • 100 grame malai
  • 1 pachet 7 grame drojdie uscata
  • 325 ml apa calduta
  • 1/2 lingura zahar
  • 1/2 lingura sare
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • Pentru topping:
  • 200 grame piept de rata afumat, feliat
  • 30 grame rucola
  • 20 grame fulgi de Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de rata afumat:

Se amesteca faina, malaiul si sarea.

Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile, pana se obtine un aluat.

Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat.

Se transfera intr-un vas curat, se acopera cu folie alimentara si prosoape si se lasa sa creasca in loc cald, pana isi dubleaza volumul.

 In vasul unui robot de bucatarie sau blender, se adauga toate ingredientele pentru sosul de rosii si se transforma in pasta.

Cu mainile unse cu ulei, se imparte aluatul in 8. Fiecare bucata se modeleaza sub forma de disc. 

Se transfera pe o tava pentru cuptor si se coc, pe rand daca este nevoie, la 220 de grade Celsius, 12 minute. 

La final, se adauga feliile de piept de rata, fulgi de Parmezan si rucola si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de rata afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]